Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Dizi film iyi oluyor tabiki, okuyacağım kitaplarda var. Bakalım artık içtransferim olsun da geçer bir şekilde
Sadece tableti bi süre yasakladı eşim bana biraz oyun delisiyimdirde ertesi gün tablet yasağımda kalktı ooo kimse beni koktuktan kaldıramaz oyunlarım ve ben

Şimdi kızlar oldu hamile kaldık diyelim peki bundan sonra istediğimiz doktoru seçebiliyor muyuz yoksa hep aynı doktora mı gicedeğiz bilgisi olan var mı

Sadece tableti bi süre yasakladı eşim bana biraz oyun delisiyimdirde ertesi gün tablet yasağımda kalktı ooo kimse beni koktuktan kaldıramaz oyunlarım ve ben
Bu durumlarda işe yarıyor bu alışkanlıklar değil mi ama bende hiç öyle TV karşısında miskinlik yapayım tlf tablet oyun alışkanlığım yok

c anım nasıl geçiyor günlerin benim kasık ağrılarım azaldı yok gibi bi ğöğüs hassasiyetim var mide bulantım falan yok sende durumlar nasıl
Iyim canim simdilik bir yaramazlik yok dun migde bulantisi vardi birde kasikta agrilar.. gogus hassasiyet var dedigin gibi.. sendede sabahlari bi tik daha hassas oluyormu? Artik wcye gidebiliyorum rahatladim sanki kabizlik azaldi

Iyim canim simdilik bir yaramazlik yok dun migde bulantisi vardi birde kasikta agrilar.. gogus hassasiyet var dedigin gibi.. sendede sabahlari bi tik daha hassas oluyormu? Artik wcye gidebiliyorum rahatladim sanki kabizlik azaldi
aynen canım bende dekabızlık gitti şükür ğöğüs hassasiyeti çoğalıp azalıyor sanki zaman zaman sende de öyle mi kasık ağrısı falan ilk zamana göre baya azaldı ya bende bazen unutuyorum gebe olduğumu

Ama pozitif enerji önemli sen hamişsin ve herşey yolunca ne düşünürsek onu inşaa ederiz bak bu sefer farklı bu enerjiyi temizle yepyeni bir başlangıç şahane olacak
Sagol canim evet positif dusunmem gerekiyor bazen boyle gelip gidiyorlar bana bugun biraz daha iyim hamd olsun sende nasil gidiyor kabizlik var sanirim ben suan 6 haftayi gectim yeni yeni geciyor ama gaz var hala rahim genisledikce bagirsagi ittiriyo gibi genislesin yeterki gazman olurum sikinti yok hayirlisiyla atlatiriz umarim bu donemleri hepbirlikte

Be
nde dun kasik agrilari batmalari cok oldu anliyamadim acikcasi korktum epeydin bende de pek olmazdi ara ara oluyo sanki

aynen canım normal herhalde göğüslerinde aynı mı ağrı bi çoğalıyor bir azalıyor bende
Evet oyle oluyor bendede bir garip hissediyorum ama su iki gundur sanki agrisi cogaldi gibi azaldiydi korkmustum senin gibi ama smdi korkmuyorum bebegimiz bizimledir canim Cok kotu beklemek degilmi? Benim haftaya kalp senin kese insh hayirlisiyla goruruz

benimde çarşmaba günü kalp canım bende keseyi gördüm bende azalınca çok korktum gitti herhalde dedim sonra gene başladı ağrı

Yok yav herkeste olmuş millet isyandaydı totom şişti morardı diye. Bana hicbir şey olmadı
Maşallah diyelim o zaman benim bugün sankim biraz yatinca belimde yürürken sol alt kasıkta coook hafif bi ağrı gibi bi durum var . Bilmiyorum belirti yok diyince gücendi de kendini mi belli ediyor yoksa psikolojik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…