• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bizde 0 sperm ameliyatla eşimden sperm bulundu
Anladım :( bizim sayı 4milyonn morfoloji 0 ileri hareket %1 'di Benim amh 0.6 erken menapozum ilk tedavide yumurta çıkmadı bu 2.de 2 embriyom olustu sadece
Var 4 tanesi 4bb idi ona iyi kalite dediler bide 2 tane orta kalite varmış harf olarak bılmıyorum onları 4bb den 2 tane trasfer edildi geriye 4 kaldı
Anladım bana da 4 bb ye iyi 4eb olana orta kalite dediler. Hayırlısı olur insallaj

Buarada tahlil yapmışlardı şekerim yüksek çıktı diyete girdim canım doktor söyledi. Ama aç kalma diyeti değil kızartma makarna pilav falan yemiceksin dedi beyaz ekmek kesinlikle yeme dedi sağlıklı beslen dedi işte bakalım nasıl olacak
Belki
Birazcık olsun faydalı olur kızlar ne olur herkes izlesin
Şekere dair her şey isimli bir video serisi refika hazırlamış mutlaka herkes izlemeli bebişlerimizin sağlığı için 🧸🧸🧸🧸🧸🧸

Canım benim senden önce Salı günü olmuş transfer benden Cuma günü kan istediler senin çok erken değil mi baktırmak için transfer günü sayılmıyor 10. Gün bakılıyr. Ara bir değer çıkabilirmiş öncesinde o yüzden diyorum
Valla bilmiyorum ki canim gun olarak soylemedi bende onun icin transfer gununu de sayiyorum oglen 12 gibi falanyapıldı çünkü erken yapildi

Su onemlo can
Su onemli canim en azindan kabiz olmamak icin vucut agrilari icin vucudun guzel calismasi icin en az 2 litre icmek gerekiyor😊😊
Kızlar ben kabızlığımız bir çorba kaşığı zeytinyağ içerek geçirdim hiç ıkınmıyorum canı istediği zaman gelirse wc ye gidiyorum yoksa ıkınmakta çok tehlikeli

Valla bilmiyorum ki canim gun olarak soylemedi bende onun icin transfer gununu de sayiyorum oglen 12 gibi falanyapıldı çünkü erken yapildi
Göbekten olduğun iğneyi neden oluyorsun acaba çoğu kişiye vermiş doktorları ama bana vermedi inşallah vermemesinin bir zararı olmaz 😞 Benimde öğlen 2 de yapıldı ama ben transfer günü sayılmadığını burdan öğrendim ☺️

Benimde 13 gibiydi galiba 🤭sıkışmafığım için biraz gecikmeli oldu bakamadım saate
Hemen kaldırdılar mı işlemden sonra. Ben yan sesleye geçtim sürünerek o biraz muallakta bırakıyor şüpheye düşüyorum Transferden sonra ben hiçbir şey hissetmedim sanki işlem hiç yapılmamış gibi ancak 3. Günden sonra ağrılarım başladı . Çok zormuş bu işler ya 😞

Göbekten olduğun iğneyi neden oluyorsun acaba çoğu kişiye vermiş doktorları ama bana vermedi inşallah vermemesinin bir zararı olmaz 😞 Benimde öğlen 2 de yapıldı ama ben transfer günü sayılmadığını burdan öğrendim ☺️
Bilmiyordm🤷‍♀️ kan sulandırıcı hem coraspin kullanıyorum hem oksapar gebelik oluşursa sonuna kadar da kullandiracakmis doktorum

Bilmiyordm🤷‍♀️ kan sulandırıcı hem coraspin kullanıyorum hem oksapar gebelik oluşursa sonuna kadar da kullandiracakmis doktorum
Sebebi ne acaba kullanmandaki belirgin bi kan pıhtılaşması sorunun falan var mı. Bana neden vermedi acaba dün hemşireyi aradım sordum kişiye özel muayene olduğu için vermedi isterseniz yarın doktorla konuşturalım sizi dedi. Kafam karışık her şeyi takar oluyoruz sanırım bu süreçte

c anım nasıl geçiyor günlerin benim kasık ağrılarım azaldı yok gibi bi ğöğüs hassasiyetim var mide bulantım falan yok sende durumlar nasıl
Valla canım dün den beri midem bi tuhaf bulanmıyor ama arka planda rahatsız ediyor arada karın ağrısı bende de oluyor bugün tüp bebek doktorumla randevum var bakalım ne dicek

Valla canım dün den beri midem bi tuhaf bulanmıyor ama arka planda rahatsız ediyor arada karın ağrısı bende de oluyor bugün tüp bebek doktorumla randevum var bakalım ne dicek
ANLADIM CANIM MİDE OLAYI BENDE DE AYNI BULANIR GİBİ OLUYOR AMA AĞRILAR ÖNCEKİNE GÖRE AZALDI BENDE SENDE DE AYNI MI

Hemen kaldırdılar mı işlemden sonra. Ben yan sesleye geçtim sürünerek o biraz muallakta bırakıyor şüpheye düşüyorum Transferden sonra ben hiçbir şey hissetmedim sanki işlem hiç yapılmamış gibi ancak 3. Günden sonra ağrılarım başladı . Çok zormuş bu işler ya 😞
Benımde aynı oldu bide ben yarım saat kendimi zor tuttum tuvalete gitmek zorunda kaleım b3nim sadec3 bacak ağrım var

Back