• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaşlar günaydın.ya ben şimdi beklemedeyim sonuç olumsuz olursa dünyanın sonu değil biliyorum şükrediyorum tevekkül ediyorum ama arada olmayacak gibi hislerim geliyor bir iki kez ağlamalarim oldu sürekli bir ruh hali degisiklikleri.ve burada da heryerde herkes olumsuz düşünürsen olmaz kesin etkiliyor diyor ya o aklımdan hiç çıkmıyor olumsuz düşünüyorum diye olmayacak diye takıyorum kafaya bu sefer kısır döngü gibi 🙄 böyle hissedip yaşayıp pozitifi gören oldu mu ki?

Sebebi ne acaba kullanmandaki belirgin bi kan pıhtılaşması sorunun falan var mı. Bana neden vermedi acaba dün hemşireyi aradım sordum kişiye özel muayene olduğu için vermedi isterseniz yarın doktorla konuşturalım sizi dedi. Kafam karışık her şeyi takar oluyoruz sanırım bu süreçte
Her doktorun işleyişi farklıdır. Kan pıhtılaşma sorunum yok ama olası her duruma tedbir alıyor sanırım 🤷‍♀️ kafaniza soru olup stres olmasın size

Günaydın hanımlar.. Ya kan sulandırıcı igneleri rahatlıkla bulabiliyormusunuz? Benim için büyük bir sorunsal haline geldi artık her 10 günde bir ya yok tövbe bulamıyorum..
Hay şu koronayı çıkaranın...... sırf korona tedavisinde de kullaniliyor diye piyasada igne yok 🤨 hapa geçeyim diyorum ona da izin yok 😑

Yok hayatım yaa 🥺bu çarşamba muayeneye gittim kalbini dinledik güzeldi herşey artık 20 gün sonra gelirsin dedi eve geldim. Ertesi günün akşamı ağrım ve lekelenmem oldu. O ara kalbi durmuş anlaşılan.
çok geçmiş olsun canım şimdi okudum da çok üzüldüm . tekrar olur inş. denemeye devam

Hanımlar günaydın tekrar test yaptım pembe olan dünkü diğer ikisini bugün yaptım transfer sonrası 9.gunum ama haala silik sanki sizce nasıl?
IMG_20201214_110331.jpg

Hanımlar günaydın tekrar test yaptım pembe olan dünkü diğer ikisini bugün yaptım transfer sonrası 9.gunum ama haala silik sanki sizce nasıl?Eki Görüntüle 2739647
Silik değil bildiğin net çıkmış düne göre koyu hatta 🙏 Gözün aydın hayırlı olsun inşallah var canım çok şükür 🙏🙏🌸

Ama işte iyi bir doktora gtse mutlaka derdı yasına göre dusuk diye bi de bazı doktorlar var onemsemıyo genelde bunu tüp bebek doktorları soyluyo rezerv azlığını ki gunumuzde rezervi cok iyi olan cok nadir vardır diye dusunuyorum. Bunlar gebeliğe engel degil normal olmqzsa tüp bebekle oluyor zaten. pıhtılqşmana bakıldı mı? Rahım zarın kaliteli mi ya da rahımın kabul etme pencwresı var o acıldı mı yumurtalarının kalıtesı nasıldı sperm kalitelı mıydı rahım filmi cekıldın mı myom polip var mı yasın kac genetik faktore bakıldı mı bi de bazılarının embrıyoları genetık bozuk oluyomuş yumurta guzel sperm guzel ama birleşince genetiği bozuluyo ama onlarda mutlaka embrıyonun normalıne denk gelıyo deneyerek.. ben hep tedavımde sunun dusun cok zor olsaydı hamıle kalmak bu toplumun %80 ile %85 arası hamıle kendılığınden kalıyo yanı mutlaka bunlardada ufak tefek sorun vardır kimse 4 4 lük degıldir
Öyle canim. Zaten yediğimiz içtiğimiz şeylerde rezerv azalmasına neden oluyor. Dedigin gibi olumlu bakmak lazım. Benimkinin genetiği bozuktu diye düşünüyorum. Deneme yanılma yöntemiyle gidiyorum iste... İns uzamadan olur.

Ben netflix ayarladım eşimin yapabileceği yiyecekleri dizdim her şey organize hallettik güzel geçti zaten çok yatmayın diyorlar arada su almaya kalkın dediler
Dizi film iyi oluyor tabiki, okuyacağım kitaplarda var. Bakalım artık içtransferim olsun da geçer bir şekilde 🙂

Back