- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.541
Her doktorun işleyişi farklıdır. Kan pıhtılaşma sorunum yok ama olası her duruma tedbir alıyor sanırımSebebi ne acaba kullanmandaki belirgin bi kan pıhtılaşması sorunun falan var mı. Bana neden vermedi acaba dün hemşireyi aradım sordum kişiye özel muayene olduğu için vermedi isterseniz yarın doktorla konuşturalım sizi dedi. Kafam karışık her şeyi takar oluyoruz sanırım bu süreçte
Yaa okudunuz mu oyle şeyleri bende acaba tek bende mi sorun diyordumO da olabilir her vücutta farklı etki gösterir bende hiç ağrı yok şu an mesela. Burda okuyunca oturamıyorum yürüyemiyorum diyenleri korkmuştum
Hormonlar işte yüklüyorlar bize doz doz sonra neden ağladık hassaslaşıyoruz tabiki bu hormonları erkeklerede versek acaba ne yaparlar
çok geçmiş olsun canım şimdi okudum da çok üzüldüm . tekrar olur inş. denemeye devamYok hayatım yaabu çarşamba muayeneye gittim kalbini dinledik güzeldi herşey artık 20 gün sonra gelirsin dedi eve geldim. Ertesi günün akşamı ağrım ve lekelenmem oldu. O ara kalbi durmuş anlaşılan.
Tabi canım şimdi çok daha rahatım öncekine göreANLADIM CANIM MİDE OLAYI BENDE DE AYNI BULANIR GİBİ OLUYOR AMA AĞRILAR ÖNCEKİNE GÖRE AZALDI BENDE SENDE DE AYNI MI
Aynen canım bazen hamile olduğumu unutuyorum valla inşalah normaldir neden doktora gidiyorsun bugünTabi canım şimdi çok daha rahatım öncekine göre
Silik değil bildiğin net çıkmış düne göre koyu hattaHanımlar günaydın tekrar test yaptım pembe olan dünkü diğer ikisini bugün yaptım transfer sonrası 9.gunum ama haala silik sanki sizce nasıl?Eki Görüntüle 2739647
Harikaa Allah devamını getirsin inşallahhhHanımlar günaydın tekrar test yaptım pembe olan dünkü diğer ikisini bugün yaptım transfer sonrası 9.gunum ama haala silik sanki sizce nasıl?Eki Görüntüle 2739647
Silik degil canım baya belirginHanımlar günaydın tekrar test yaptım pembe olan dünkü diğer ikisini bugün yaptım transfer sonrası 9.gunum ama haala silik sanki sizce nasıl?Eki Görüntüle 2739647
Silik değil bildiğin net çıkmış düne göre koyu hattaGözün aydın hayırlı olsun inşallah var canım çok şükür
Sağolasıniz ins güzel olurHarikaa Allah devamını getirsin inşallahhh
Sağol canım ama biz tüp bebek anneleri hepacaba mi diyoruz korku oluyor hep içimizde ins persembe güzel sonuç olur buraya atarimSilik degil canım baya belirgin
Perşembe’ye çok varmış gibi geliyor banada dahaİns canim Perşembe kan testim sabırsızlanıyorum cok
Öyle canim. Zaten yediğimiz içtiğimiz şeylerde rezerv azalmasına neden oluyor. Dedigin gibi olumlu bakmak lazım. Benimkinin genetiği bozuktu diye düşünüyorum. Deneme yanılma yöntemiyle gidiyorum iste... İns uzamadan olur.Ama işte iyi bir doktora gtse mutlaka derdı yasına göre dusuk diye bi de bazı doktorlar var onemsemıyo genelde bunu tüp bebek doktorları soyluyo rezerv azlığını ki gunumuzde rezervi cok iyi olan cok nadir vardır diye dusunuyorum. Bunlar gebeliğe engel degil normal olmqzsa tüp bebekle oluyor zaten. pıhtılqşmana bakıldı mı? Rahım zarın kaliteli mi ya da rahımın kabul etme pencwresı var o acıldı mı yumurtalarının kalıtesı nasıldı sperm kalitelı mıydı rahım filmi cekıldın mı myom polip var mı yasın kac genetik faktore bakıldı mı bi de bazılarının embrıyoları genetık bozuk oluyomuş yumurta guzel sperm guzel ama birleşince genetiği bozuluyo ama onlarda mutlaka embrıyonun normalıne denk gelıyo deneyerek.. ben hep tedavımde sunun dusun cok zor olsaydı hamıle kalmak bu toplumun %80 ile %85 arası hamıle kendılığınden kalıyo yanı mutlaka bunlardada ufak tefek sorun vardır kimse 4 4 lük degıldir
Dizi film iyi oluyor tabiki, okuyacağım kitaplarda var. Bakalım artık içtransferim olsun da geçer bir şekildeBen netflix ayarladım eşimin yapabileceği yiyecekleri dizdim her şey organize hallettik güzel geçti zaten çok yatmayın diyorlar arada su almaya kalkın dediler
Sizin demi persembePerşembe’ye çok varmış gibi geliyor banada daha
Daha kötü CumaSizin demi persembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?