- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.581
Kacinci günün bacım Senin?Maşallah diyelim o zamanbenim bugün sankim biraz yatinca belimde yürürken sol alt kasıkta coook hafif bi ağrı gibi bi durum var . Bilmiyorum belirti yok diyince gücendi de kendini mi belli ediyor yoksa psikolojik mi
Cuma saat 12 de olmuştu transfer 3 günüm bitti tam :)Kacinci günün bacım Senin?
Ay hayırlı olsunCuma saat 12 de olmuştu transfer 3 günüm bitti tam :)
Ayni gun transferimiz olmus canim, kac emryo? Kacinci gun?Benim tranaferde tam 12.12 tarihinde olduİnşallah sağlıkla tutar
Evet 5.gün embriyosu çift transfer . Onun için korkuyordum neden belirti yok diye :/Ay hayırlı olsuncok erken ama birçok kadının ilk 3 gün hiç belirtisi olmuyor. 5. gün embriyosu muydu?
İnşallah canım olur olur hiç merak etme oluyo yani sadece biraz sabırÖyle canim. Zaten yediğimiz içtiğimiz şeylerde rezerv azalmasına neden oluyor. Dedigin gibi olumlu bakmak lazım. Benimkinin genetiği bozuktu diye düşünüyorum. Deneme yanılma yöntemiyle gidiyorum iste... İns uzamadan olur.
Teşekkür ederim cnm inşallh cümlemiz kavuşsunHadi hayırlısı olsun tez zamanda sağlıkla kavuş yavrularına
Benimkiler değil arkadaşa yazdımkiHer gün daha net olacak işte yavaş yavaş kendini gösteriyor şimdi kaçıncı günde yapmış oldun
Allaaaah ikisi birden tutacak insallahEvet 5.gün embriyosu çift transfer . Onun için korkuyordum neden belirti yok diye :/
Benden bir gun önce transfer oldun, insallah hayirli haberler alirsiinCuma saat 12 de olmuştu transfer 3 günüm bitti tam :)
Kızlar merhaba transfer hariç 6. Günüm bugun kan verdim nasıl sonuç sizce
Ağzınızdan bal damlıyor valla insallah oyle olsun. Ama hiç hissim yok benimAllaaaah ikisi birden tutacak insallah
Duramadin dimi :)) oyy masallah super bi değer benceeeKızlar merhaba transfer hariç 6. Günüm bugun kan verdim nasıl sonuç sizce
Evet öyleyiz inşallah güzel sonuçlar alırız hepp beraberBenden bir gun önce transfer oldun, insallah hayirli haberler alirsiin
Ay çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım siz idrar test yaptınız mıDaha kötü CumaVakit geçmiyor gibi bir çok iyi hissediyorum bir depresyona giriyorum ağlamaya başlıyorum. Bi kesin var diyorum bir yok
Ay harika maşallah canım ikiz mi acaba ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar bende kan verdim 1128 çıktı değerim. Haftaya pazrtesi kese için gıdıcem
Ay göğüs ağrısı transferden üç dört gün sonra çok oldu şimdi azaldı ara ara oluyor benimde ilginç geldiaynen canım normal herhalde göğüslerinde aynı mı ağrı bi çoğalıyor bir azalıyor bende
Dayanamadım valla kimyasal olabilirmi ki acabaDuramadin dimi :)) oyy masallah super bi değer benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?