• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Transfer dahil 15. Günüm bugün . 11. Gün 394 çıktı ya senin 🙂

Masalalh benimde 12.gun 829 cikti sonra tekrar istemedi doktorum benimde transfer dahil 20 oldu onsallah keseyide kalbide guzel bi sekilde görürüz saglikla ilerler😊😊
Maşallah size 🙏 değerleriniz baya fazla ikiz mi yoksa 🙈 Ya da normali böyle mi değerlerin 😊 Kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi sizlerin.
İnşallah bizlerde görürüz o günleri transfer hariç 5. Günüm bugün daha 🥺

Maşallah size 🙏 değerleriniz baya fazla ikiz mi yoksa 🙈 Ya da normali böyle mi değerlerin 😊 Kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi sizlerin.
İnşallah darısı bütün isteyenlere 🙏 benim dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu iki tane transfer edildi

Aslinda tek embiyoydu ama henuz goremdik bilmiyorum bolunup ikiz olma ihtimali varmi hayirlsiis olsun indlalah saglikli hayirli ilerlesinde 🤗🤗5.gun embriyosuydu benimde seninde gecmis baya inslalah hakkinda hayirlisi olsun 🤗🤗

Bugun 4. Günüm transferdr yani brn çıplak gözle görüyorum ama telde belli oluyor mu kızlar yanlışmıdır ki acaba
Benim de siz gibi dondurulmuş embriyo çift transfer cuma günü transfer oldum bugün 3.günüm siz 4.günde bi belirti falan mi hissedip yaptınız acaba? Ben Hiç bisey hissetmiyorum:(

Benim de siz gibi dondurulmuş embriyo çift transfer cuma günü transfer oldum bugün 3.günüm siz 4.günde bi belirti falan mi hissedip yaptınız acaba? Ben Hiç bisey hissetmiyorum:KK43:
Yok bı belirtim yoktu brlirti arwmayın boşuna zaten idrar da çoj guvenılır değil kan önemli kanı bekliyorum insallah o pozitif çıkar

Yok bı belirtim yoktu brlirti arwmayın boşuna zaten idrar da çoj guvenılır değil kan önemli kanı bekliyorum insallah o pozitif çıkar
Bugün mü verdiniz? Hadi hayırlısı inşallah guzel sonuçlar alın. Kimisi ağrı falan yaşıyormuş göğüste hassasiyet oluyormuş belirtileri yaşayanlar olunca dedim acaba benim tutmadı mi :/

Back