- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #19.461
25 inden bendeson bat ne zmaan benim 7 kasimdi30 kasımda olmuştum sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 inden bendeson bat ne zmaan benim 7 kasimdi30 kasımda olmuştum sen
13 kasımdı benimkde25 inden bendeson bat ne zmaan benim 7 kasimdi
5 gun falan var sen kacinci gundesin transferin kac cikti hcg13 kasımdı benimkde
Masalalh benimde 12.gun 829 cikti sonra tekrar istemedi doktorum benimde transfer dahil 20 oldu onsallah keseyide kalbide guzel bi sekilde görürüz saglikla ilerlerTransfer dahil 15. Günüm bugün . 11. Gün 394 çıktı ya senin
İnşallahMasalalh benimde 12.gun 829 cikti sonra tekrar istemedi doktorum benimde transfer dahil 20 oldu onsallah keseyide kalbide guzel bi sekilde görürüz saglikla ilerler
Transfer dahil 15. Günüm bugün . 11. Gün 394 çıktı ya senin
Maşallah size değerleriniz baya fazla ikiz mi yoksa Ya da normali böyle mi değerlerin Kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi sizlerin.Masalalh benimde 12.gun 829 cikti sonra tekrar istemedi doktorum benimde transfer dahil 20 oldu onsallah keseyide kalbide guzel bi sekilde görürüz saglikla ilerler
İnşallah darısı bütün isteyenlere benim dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu iki tane transfer edildiMaşallah size değerleriniz baya fazla ikiz mi yoksa Ya da normali böyle mi değerlerin Kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi sizlerin.
İnşallah bizlerde görürüz o günleri transfer hariç 5. Günüm bugün daha
Aslinda tek embiyoydu ama henuz goremdik bilmiyorum bolunup ikiz olma ihtimali varmi hayirlsiis olsun indlalah saglikli hayirli ilerlesinde 5.gun embriyosuydu benimde seninde gecmis baya inslalah hakkinda hayirlisi olsunMaşallah size değerleriniz baya fazla ikiz mi yoksa Ya da normali böyle mi değerlerin Kaçıncı gün embriyosu kaç taneydi sizlerin.
İnşallah bizlerde görürüz o günleri transfer hariç 5. Günüm bugün daha
Benim de siz gibi dondurulmuş embriyo çift transfer cuma günü transfer oldum bugün 3.günüm siz 4.günde bi belirti falan mi hissedip yaptınız acaba? Ben Hiç bisey hissetmiyorumBugun 4. Günüm transferdr yani brn çıplak gözle görüyorum ama telde belli oluyor mu kızlar yanlışmıdır ki acaba
Merhaba bi belirtiniz var mıydı peki 5.gün? Yada oncesinde5.gün erken gebelikte çıkmıştı benim. Hadi inşallah bi pozitif gelsin
Yok bı belirtim yoktu brlirti arwmayın boşuna zaten idrar da çoj guvenılır değil kan önemli kanı bekliyorum insallah o pozitif çıkarBenim de siz gibi dondurulmuş embriyo çift transfer cuma günü transfer oldum bugün 3.günüm siz 4.günde bi belirti falan mi hissedip yaptınız acaba? Ben Hiç bisey hissetmiyorum
Bugün mü verdiniz? Hadi hayırlısı inşallah guzel sonuçlar alın. Kimisi ağrı falan yaşıyormuş göğüste hassasiyet oluyormuş belirtileri yaşayanlar olunca dedim acaba benim tutmadı mi :/Yok bı belirtim yoktu brlirti arwmayın boşuna zaten idrar da çoj guvenılır değil kan önemli kanı bekliyorum insallah o pozitif çıkar
Yok vermedim benim test günüm hafta sonu perşembe yada cuma veeririm en erkenBugün mü verdiniz? Hadi hayırlısı inşallah guzel sonuçlar alın. Kimisi ağrı falan yaşıyormuş göğüste hassasiyet oluyormuş belirtileri yaşayanlar olunca dedim acaba benim tutmadı mi :/
Yanı 5. Günden sadece bacaklarım ağrıdı oda ilaç etkilerinde varBugün mü verdiniz? Hadi hayırlısı inşallah guzel sonuçlar alın. Kimisi ağrı falan yaşıyormuş göğüste hassasiyet oluyormuş belirtileri yaşayanlar olunca dedim acaba benim tutmadı mi :/
Anladım ama benim transferim sizden sonra oldu cuma günü oldu pazar günü test günüm sizin 12.günde mi yapın dediler?Yok vermedim benim test günüm hafta sonu perşembe yada cuma veeririm en erken
Anladım içim ferahladı çok şükür:) nedense siz kesin hamilesiniz gibi geliyorYanı 5. Günden sadece bacaklarım ağrıdı oda ilaç etkilerinde var
12. Gün daha net sonuç alırız gibi ama dediğim gibi persembede verebilirim kan eşim erken kan vermemi istemiyorAnladım ama benim transferim sizden sonra oldu cuma günü oldu pazar günü test günüm sizin 12.günde mi yapın dediler?
Valla inşallah öyledir biz idrarda silik gördük ama kanda 2 katına çıkmadıkça erk3n sevınmıycez kese kalp olmadan da aynı şekilde diye eşimle anlaştık öncedenAnladım içim ferahladı çok şükür:) nedense siz kesin hamilesiniz gibi geliyor
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:)12. Gün daha net sonuç alırız gibi ama dediğim gibi persembede verebilirim kan eşim erken kan vermemi istemiyor