Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Valla uykusuz gecelere kurban hic bisey umrumda degil yeterki yavrumuza kavusalim da canim anam aglasin yeterki nolcak gece nobetleri , kaka filan ohh miss
Buarada tahlil yapmışlardı şekerim yüksek çıktı diyete girdim canım doktor söyledi. Ama aç kalma diyeti değil kızartma makarna pilav falan yemiceksin dedi beyaz ekmek kesinlikle yeme dedi sağlıklı beslen dedi işte bakalım nasıl olacak

Ya benimde bikac gundur bacaklarim agriyo ust bacaklarim gece agriyo bende korkuyorum keseyide henuz goremedim inslalah sagklikli bi sekilde hepimiz kucaklarimiza aliriz

Ya benimde bikac gundur bacaklarim agriyo ust bacaklarim gece agriyo bende korkuyorum keseyide henuz goremedim inslalah sagklikli bi sekilde hepimiz kucaklarimiza aliriz
Baciko senle asagi yukari ayniyiz rahim buyuyoya bu gerilme yapiyo bacaklarda da hissedebilirsin yani normal

Valla uykusuz gecelere kurban hic bisey umrumda degil yeterki yavrumuza kavusalim da canim anam aglasin yeterki nolcak gece nobetleri , kaka filan ohh miss
ben ztn transferden sonra dogru düzgün uyuyamıylrum . gece çişe kalkıyorum fiks 3 te kalkmazsam sabah 8 bucuk gibi sıkışmaktan sızlanarak uyanıylrum bir daha uyku yok.
önceden 12 demeden uyanmazdım

Aaa bu arkadasimdada var sekerinsulini kullanmasi gerekiyo bitaneyi dogurdu smdi ikinciye hamile aynen belki diyet fayda ederse sana igneye gerek kalmaz insh canim Saglikli beslen yavrumuz icin

Baciko senle asagi yukari ayniyiz rahim buyuyoya bu gerilme yapiyo bacaklarda da hissedebilirsin yani normal
Herhalde artik bilmiyorum canim ozellikle gece oluyo zaten asiri degil ama bazen rahatsiz ediyo genelde ust bacak zaten senin ne zamandi tramsfer hep karıştırıyorum inanki sormusda olabilirim daha once

ben ztn transferden sonra dogru düzgün uyuyamıylrum . gece çişe kalkıyorum fiks 3 te kalkmazsam sabah 8 bucuk gibi sıkışmaktan sızlanarak uyanıylrum bir daha uyku yok.
önceden 12 demeden uyanmazdım
Evet bunu bende yasiyorum transferden sonra zaten uyku hayatim bitti bende uykucuyumdur.. yavastan bedenimiz hazirlik yapsin degilmi..

Kizlar birde namazlarinizi nasil kiliyorsunuz ben transferden sonra oturarak kildim sizler napiyorsunuz belim agriyo bu seferde
oturuyorum ben sırtımı da dayıyorım öyle . dün kanepede oturup kıldım. cok egilmeyeyim nolur nolmez diye kendimş kaybediyorumbazen ben :) acele mi kılıylrum ani hareket yapıyorım. ama transferden sonra bir hafta duş almadım die kılmadım

Bende oturarak kildim canim transferden sonrada kildim cunku bu gusul gerektirmeyen bi islem o yuzden sıkıntı olmadi hala da oturarak kılıyorum ama surekli ikiduz cekip oturdugum icin herhalde baldirlarim ve belim agrimaya basladi

Bende oturarak kildim canim transferden sonrada kildim cunku bu gusul gerektirmeyen bi islem o yuzden sıkıntı olmadi hala da oturarak kılıyorum ama surekli ikiduz cekip oturdugum icin herhalde baldirlarim ve belim agrimaya basladi
Peki arkadaslar benim bir sorum var smdi dogal olarak beyaz akinti da oluyor fitilden ve hamilelikten.. ara pedi kullaniyorum sik sik degistirmek zorunda kaliyorum bazen kontrolum disinda oluyor ve bu ozure giriyor diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba yoksa tazelememmi gerekiyo abdestimi? tabi bide gaz olunca abdesti de tutamiyorum oyle bi sikintim da var bu gaz beni mahfetti zaten tikandim iyce

Canim beyaz ve kokusuz bi akintisi ise bu normal karsilaniyor ve necis kabul edilmiyor yani abdesti bozmuyo camasirina gelse dahi sikinti yok.. anca pecete vs koyarsin akinti ona gelirse alir atarsin ama almazsan bile bozmuyo abdest konusunda bende oyle her vakit aliyorum cunku gercekten gaz oluyo istesende tutamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…