- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.321
Tabi canım orası öyle tabi hayırlısı ile o günleri görürüz inşallahValla uykusuz gecelere kurbanhic bisey umrumda degil yeterki yavrumuza kavusalim da canim anam aglasin yeterki nolcak gece nobetleri , kaka filan ohh miss
Buarada tahlil yapmışlardı şekerim yüksek çıktı diyete girdim canım doktor söyledi. Ama aç kalma diyeti değil kızartma makarna pilav falan yemiceksin dedi beyaz ekmek kesinlikle yeme dedi sağlıklı beslen dedi işte bakalım nasıl olacakValla uykusuz gecelere kurbanhic bisey umrumda degil yeterki yavrumuza kavusalim da canim anam aglasin yeterki nolcak gece nobetleri , kaka filan ohh miss
Ya benimde bikac gundur bacaklarim agriyo ust bacaklarim gece agriyo bende korkuyorum keseyide henuz goremedim inslalah sagklikli bi sekilde hepimiz kucaklarimiza alirizBaciko senin su gunlerde adet olacakmisin gbi agrilarin oluyomu? Sanki baslangic agrisi gbi ara ara.. ben hala sevinemiyorum icimde bi korku var sanki olmicak gibi.. keseyi diger dusuklerimdede gordugum icin birsey ifade etmiyor pek bende.. kalp atisinada var dahaicim hic rahat dgl gece hic uyuyamadim hemen kanamam olmuyor benim genelde ultrasonda ogreniyoruz duseceginide iyice piskopata bagladim canim nolcak boyle S sevgiliistanbul
Aynen yaaAhahah sarı b.kuna kurban olurum diye bebeğini seveni de gördüm şimdi senden de öyle bir şeycikler seziyorum
Baciko senle asagi yukari ayniyiz rahim buyuyoya bu gerilme yapiyo bacaklarda da hissedebilirsin yani normalYa benimde bikac gundur bacaklarim agriyo ust bacaklarim gece agriyo bende korkuyorum keseyide henuz goremedim inslalah sagklikli bi sekilde hepimiz kucaklarimiza aliriz
ben ztn transferden sonra dogru düzgün uyuyamıylrum . gece çişe kalkıyorum fiks 3 te kalkmazsam sabah 8 bucuk gibi sıkışmaktan sızlanarak uyanıylrum bir daha uyku yok.Valla uykusuz gecelere kurbanhic bisey umrumda degil yeterki yavrumuza kavusalim da canim anam aglasin yeterki nolcak gece nobetleri , kaka filan ohh miss
AaaBuarada tahlil yapmışlardı şekerim yüksek çıktı diyete girdim canım doktor söyledi. Ama aç kalma diyeti değil kızartma makarna pilav falan yemiceksin dedi beyaz ekmek kesinlikle yeme dedi sağlıklı beslen dedi işte bakalım nasıl olacak
Herhalde artik bilmiyorum canim ozellikle gece oluyo zaten asiri degil ama bazen rahatsiz ediyo genelde ust bacak zaten senin ne zamandi tramsfer hep karıştırıyorum inanki sormusda olabilirim daha onceBaciko senle asagi yukari ayniyiz rahim buyuyoya bu gerilme yapiyo bacaklarda da hissedebilirsin yani normal
Evet bunu bende yasiyorum transferden sonra zaten uyku hayatim bitti bende uykucuyumdur.. yavastan bedenimiz hazirlik yapsin degilmi..ben ztn transferden sonra dogru düzgün uyuyamıylrum . gece çişe kalkıyorum fiks 3 te kalkmazsam sabah 8 bucuk gibi sıkışmaktan sızlanarak uyanıylrum bir daha uyku yok.
önceden 12 demeden uyanmazdım
oturuyorum ben sırtımı da dayıyorım öyle . dün kanepede oturup kıldım. cok egilmeyeyim nolur nolmez diye kendimş kaybediyorumbazen ben :) acele mi kılıylrum ani hareket yapıyorım. ama transferden sonra bir hafta duş almadım die kılmadımKizlar birde namazlarinizi nasil kiliyorsunuz ben transferden sonra oturarak kildim sizler napiyorsunuz belim agriyo bu seferde
Ben S sevgiliistanbul la ayniyim 19 kasim yoldasiz bizHerhalde artik bilmiyorum canim ozellikle gece oluyo zaten asiri degil ama bazen rahatsiz ediyo genelde ust bacak zaten senin ne zamandi tramsfer hep karıştırıyorum inanki sormusda olabilirim daha once
Bende oturarak kildim canim transferden sonrada kildim cunku bu gusul gerektirmeyen bi islem o yuzden sıkıntı olmadioturuyorum ben sırtımı da dayıyorım öyle . dün kanepede oturup kıldım. cok egilmeyeyim nolur nolmez diye kendimş kaybediyorumbazen ben :) acele mi kılıylrum ani hareket yapıyorım. ama transferden sonra bir hafta duş almadım die kılmadım
Ben sizden 1 hafta sonra 25 kasim simdi 5+1 im carsamba randevum inslalah keseyi bebegi guzel bi sekilde gorururum
Peki arkadaslar benim bir sorum var smdi dogal olarak beyaz akinti da oluyor fitilden ve hamilelikten.. ara pedi kullaniyorum sik sik degistirmek zorunda kaliyorum bazen kontrolum disinda oluyor ve bu ozure giriyor diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba yoksa tazelememmi gerekiyo abdestimi?Bende oturarak kildim canim transferden sonrada kildim cunku bu gusul gerektirmeyen bi islem o yuzden sıkıntı olmadihala da oturarak kılıyorum ama surekli ikiduz cekip oturdugum icin herhalde baldirlarim ve belim agrimaya basladi
Aah evet canim takip ediyodum seni zaten inshaAllah belki kalp de duyulur hic belli olmaz insh guzel haberlerle gel canimBen sizden 1 hafta sonra 25 kasim simdi 5+1 im carsamba randevum inslalah keseyi bebegi guzel bi sekilde gorururum
Amin canim hepimiz ins kucağımıza alalım miniklerimiziİnşallahh canım pazartesi kan vericem bende herhlde doktor artık gün verir kese için sağlıkli gebelik geçirelim insallahh
Canim beyaz ve kokusuz bi akintisi ise bu normal karsilaniyor ve necis kabul edilmiyor yani abdesti bozmuyo camasirina gelse dahi sikinti yok.. anca pecete vs koyarsin akinti ona gelirse alir atarsin ama almazsan bile bozmuyoPeki arkadaslar benim bir sorum var smdi dogal olarak beyaz akinti da oluyor fitilden ve hamilelikten.. ara pedi kullaniyorum sik sik degistirmek zorunda kaliyorum bazen kontrolum disinda oluyor ve bu ozure giriyor diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba yoksa tazelememmi gerekiyo abdestimi?tabi bide gaz olunca abdesti de tutamiyorum oyle bi sikintim da var bu gaz beni mahfetti zaten tikandim iyce
Amin inslalah canim hayirlisiyla bi saglikli bi sekilde göreyim insallahAah evet canim takip ediyodum seni zaten inshaAllah belki kalp de duyulur hic belli olmaz insh guzel haberlerle gel canim
ben ayajlarımı uzatarak kılıyorum :)Bende oturarak kildim canim transferden sonrada kildim cunku bu gusul gerektirmeyen bi islem o yuzden sıkıntı olmadihala da oturarak kılıyorum ama surekli ikiduz cekip oturdugum icin herhalde baldirlarim ve belim agrimaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?