- Konu Sahibi pembiss123
-
- #19.341
Cok sagol canim valla rahatladim bunu duyuncaCanim beyaz ve kokusuz bi akintisi ise bu normal karsilaniyor ve necis kabul edilmiyor yani abdesti bozmuyo camasirina gelse dahi sikinti yok.. anca pecete vs koyarsin akinti ona gelirse alir atarsin ama almazsan bile bozmuyoabdest konusunda bende oyle her vakit aliyorum cunku gercekten gaz oluyo istesende tutamıyorsun
Birde onu deneyeyimben ayajlarımı uzatarak kılıyorum :)
Ne demek canim ben ilahiyat mezunuyum bu konularda ne sormak istiyorsan cevaplarm elimden geldigince cunku ilmihallerde ve derlserde cok fazla hasir nesir olduk hala da oyleCok sagol canim valla rahatladim bunu duyuncayine almakta fayda var dedigin gibi gazim hic durmuyo benim mashaAllah semfoni gibi Allah yardimcimiz olsun
Sorma ben birde bi kere kuru fasulye yemiştim Alalhim sabaha kadar uyuyamadim gazdanCok sagol canim valla rahatladim bunu duyuncayine almakta fayda var dedigin gibi gazim hic durmuyo benim mashaAllah semfoni gibi Allah yardimcimiz olsun
İnşallah canımAaabu arkadasimdada var sekerinsulini kullanmasi gerekiyo bitaneyi dogurdu smdi ikinciye hamile aynen belki diyet fayda ederse sana igneye gerek kalmaz insh canim Saglikli beslen yavrumuz icin
AhahhaAynen yaayeterki gelsinde ilk bezini cerceveleticem onun
MashaAllah canim ne guzel birsey kendimizi daima gelistirmek en dogrusuNe demek canim ben ilahiyat mezunuyum bu konularda ne sormak istiyorsan cevaplarm elimden geldigince cunku ilmihallerde ve derlserde cok fazla hasir nesir olduk hala da oyle
Bende bu gidisle yataklari ayiracam bizimkiynen artik dur diyemiyomSorma ben birde bi kere kuru fasulye yemiştim Alalhim sabaha kadar uyuyamadim gazdan
Doktora danışın mutlaka ama bence sorun olmaz kabız olmamiz lazım bu donemdeKizlar herkese merhaba..
Yarin transferim var, 4 gundur progestan igne kullaniyorum. Ishal olmusum aranizda boyle olan varmi ? Bide bi sorun olurmu acaba ya.
Yani 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Çok korkuyorum . Ben sizler gibi test yapmadım. Gününü bekliyorum çünkü sahan önce çok kereler üzüldüm yıprandım. Ve maalesef o silik ikinci çizgi çıkışta negatifi görme olayını ben yaşadım maalesef ilk 10 dakkadan sonra çıkan silik çizgiler kuruduktan sonra olabiliyor yanıltıcı. O yüzden direk kan vereceğimKızlar benimde 8Aralıkta transfer oldu 5.gün iki tane. 3. Güne kadar bir şey yoktu 3. Günden beri kaşıklarımda batma ve ara ara adet sancısı yaşıyorum. Ve dün kaşıntı başladı yüzümde vücudumda sonra sivilce çıktı yüzümde. Sivilce çok moralimi bozdu. Çünkü adet öncesi çıkar bende sivilce hep bu sorunları yaşayıp pozitif gören var mı
Sivilceyi takma canim ben pozitifi gordum kanda cok sukur kocaman cenemede boynumda sivilce cikti ilaçlarda etki edebikiyor o kasık agrisi adet agrisi batmalar vs bendede 3.gunden sonra basladi inslalah hayirli guzel haberlerini alirizKızlar benimde 8Aralıkta transfer oldu 5.gün iki tane. 3. Güne kadar bir şey yoktu 3. Günden beri kaşıklarımda batma ve ara ara adet sancısı yaşıyorum. Ve dün kaşıntı başladı yüzümde vücudumda sonra sivilce çıktı yüzümde. Sivilce çok moralimi bozdu. Çünkü adet öncesi çıkar bende sivilce hep bu sorunları yaşayıp pozitif gören var mı
Benimde cikti birsuru transferden sonra basladi hormonlardan olabilir veya ilaclardanKızlar benimde 8Aralıkta transfer oldu 5.gün iki tane. 3. Güne kadar bir şey yoktu 3. Günden beri kaşıklarımda batma ve ara ara adet sancısı yaşıyorum. Ve dün kaşıntı başladı yüzümde vücudumda sonra sivilce çıktı yüzümde. Sivilce çok moralimi bozdu. Çünkü adet öncesi çıkar bende sivilce hep bu sorunları yaşayıp pozitif gören var mı
Ya inşallah çok teşekkür ederim umut doldum yeniden sayenizdeSivilceyi takma canim ben pozitifi gordum kanda cok sukur kocaman cenemede boynumda sivilce cikti ilaçlarda etki edebikiyor o kasık agrisi adet agrisi batmalar vs bendede 3.gunden sonra basladi inslalah hayirli guzel haberlerini aliriz
Her adetten önce çıkınca Salı günüde adet tarihin olunca ister istemez kaybetmiştim umudumu . İnşallah öyledir güzel sonuçlar alırız hepimizBenimde cikti birsuru transferden sonra basladi hormonlardan olabilir veya ilaclardan
Allah razi olsun inslalah canim sende moralini yuksek tut bol su ic guzel beslen kur-an oku zikir cek dinlen arada yuru inslalah hayirlisiyla Rabbimin izniyle hayirli haberlere ulasalimYa inşallah çok teşekkür ederim umut doldum yeniden sayenizdeİnşallah hepimizin kucağını sağlıklıca doldursun Rabbim. Sizde hayırlısıyla sağlıklı şekilde ilerlediğini görün inşallah
Ruyan Hayır olsun deyim öncelikle beyaz yeşil aydınlık ve rüyada Sana ferahlık veren rüyalar hayır siyah kırmızı karanlık ve rüyanda sana kasvet veren rüyalar şer olarak biliyorumistihsarede goruln ruyadan anlyn vr mi
Canım sana ve hepinizede bişey danışmak istiyorum 3 embriyom vardı biri tutmadı bu ay iki dondurulmuşum daha var yaş 39 sizce iki tanemi transfer ettirmeliyim sizce nasıl olur şansim yükselir mi başka embriyom da yok tek tek mi denesem yoksa şansımı çok kararsızımAynen ki fazla eziyeti kalmadı artık dondurulmuşlarda kolay oluyor okadar iğne ilaç kullanmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?