Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Cok sagol canim valla rahatladim bunu duyunca yine almakta fayda var dedigin gibi gazim hic durmuyo benim mashaAllah semfoni gibi Allah yardimcimiz olsun

ben ayajlarımı uzatarak kılıyorum :)
Birde onu deneyeyimya birde koltukta yada sandlayede oturmak caiz degil oturarak kilmaktan kasit yere oturmak egerki asla yere cokup oturamayacak kadar hasta olursan sandalye yada koltuk caiz bu yuzden camilerde bile artik kaldirdilar tabureleri ..

Cok sagol canim valla rahatladim bunu duyunca yine almakta fayda var dedigin gibi gazim hic durmuyo benim mashaAllah semfoni gibi Allah yardimcimiz olsun
Ne demek canim ben ilahiyat mezunuyum bu konularda ne sormak istiyorsan cevaplarm elimden geldigince cunku ilmihallerde ve derlserde cok fazla hasir nesir olduk hala da oyle

Kızlar benimde 8Aralıkta transfer oldu 5.gün iki tane. 3. Güne kadar bir şey yoktu 3. Günden beri kaşıklarımda batma ve ara ara adet sancısı yaşıyorum. Ve dün kaşıntı başladı yüzümde vücudumda sonra sivilce çıktı yüzümde. Sivilce çok moralimi bozdu. Çünkü adet öncesi çıkar bende sivilce hep bu sorunları yaşayıp pozitif gören var mı

Yani 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Çok korkuyorum . Ben sizler gibi test yapmadım. Gününü bekliyorum çünkü sahan önce çok kereler üzüldüm yıprandım. Ve maalesef o silik ikinci çizgi çıkışta negatifi görme olayını ben yaşadım maalesef ilk 10 dakkadan sonra çıkan silik çizgiler kuruduktan sonra olabiliyor yanıltıcı. O yüzden direk kan vereceğim

Sivilceyi takma canim ben pozitifi gordum kanda cok sukur kocaman cenemede boynumda sivilce cikti ilaçlarda etki edebikiyor o kasık agrisi adet agrisi batmalar vs bendede 3.gunden sonra basladi inslalah hayirli guzel haberlerini aliriz

Benimde cikti birsuru transferden sonra basladi hormonlardan olabilir veya ilaclardan

Sivilceyi takma canim ben pozitifi gordum kanda cok sukur kocaman cenemede boynumda sivilce cikti ilaçlarda etki edebikiyor o kasık agrisi adet agrisi batmalar vs bendede 3.gunden sonra basladi inslalah hayirli guzel haberlerini aliriz
Ya inşallah çok teşekkür ederim umut doldum yeniden sayenizde İnşallah hepimizin kucağını sağlıklıca doldursun Rabbim. Sizde hayırlısıyla sağlıklı şekilde ilerlediğini görün inşallah

Allah razi olsun inslalah canim sende moralini yuksek tut bol su ic guzel beslen kur-an oku zikir cek dinlen arada yuru inslalah hayirlisiyla Rabbimin izniyle hayirli haberlere ulasalim

Aynen ki fazla eziyeti kalmadı artık dondurulmuşlarda kolay oluyor okadar iğne ilaç kullanmıyorsun
Canım sana ve hepinizede bişey danışmak istiyorum 3 embriyom vardı biri tutmadı bu ay iki dondurulmuşum daha var yaş 39 sizce iki tanemi transfer ettirmeliyim sizce nasıl olur şansim yükselir mi başka embriyom da yok tek tek mi denesem yoksa şansımı çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…