Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

hahaha benim transferden sonra aglamam gibi :)
cok korkuyordım hiç canım acımadı ona mı agladım bebeklerin hissettirdigi duyguya mı agladım belli degildi.
ben cok kaasarsam kilitlenirim aglayamam

hahaha benim transferden sonra aglamam gibi :)
cok korkuyordım hiç canım acımadı ona mı agladım bebeklerin hissettirdigi duyguya mı agladım belli degildi.
ben cok kaasarsam kilitlenirim aglayamam
O an bebeğin olacak fikrine kapılıp ağlıyorsun duygu yoğunluğundan yaa ohoo ben opudan çıkıp daha narkozdan tam ayilmamisken hıçkırarak ağlamışım transferde ağladım çift çizgiyi gördüğümde ağladım kan sonucunu gördüğümde ağladım. Ay ne vıcık vıcık sulu gözmüșüm hic sevmem ama böyleyim

ben opu öncesi cok aglamıştım her kontrole gittigimde .
doktor 5 e gitmez embryolar falan dediginde
opudan sonra tüm ekibin ismini sayıklayıp hepsini seviyorum demişşm
ilk pozitifi görünce defilde . youtube da bebek kaç haftalıksa bebegimkonusturuyır onu izledigim zaman cook agladım . hiç izlemeyin öyle şeyleri mahvoldum o gün .
şuan ruhsuz gibi hiç his yok . progestron anamı aglattı . ana gibi hissedemiyorum kendimi

Şöyle negatif konusuyorlar ya sinir oluyorum ihtimal üzerine üzüyorlar hic düşünmeden bazen..
Opu sonrasi cok komik oluyor ya değişik gerçekten de bide şey oluyor tamam ya en zorunu atlattık yumosları verdik gerisi onlarda gibi bisey oluyo
YouTube de ne izledin tam olarak
Progestan bende kötü etki yaratmadi hic ya belkide sadece fitil olarak aldığım icin

Baciko senin su gunlerde adet olacakmisin gbi agrilarin oluyomu? Sanki baslangic agrisi gbi ara ara.. ben hala sevinemiyorum icimde bi korku var sanki olmicak gibi.. keseyi diger dusuklerimdede gordugum icin birsey ifade etmiyor pek bende.. kalp atisinada var daha icim hic rahat dgl gece hic uyuyamadim hemen kanamam olmuyor benim genelde ultrasonda ogreniyoruz duseceginide iyice piskopata bagladim canim nolcak boyle S sevgiliistanbul

Hormonlar aman sağlıklı olsunlarda ileride bu günleri gülerek hatırlarız

e bebek mi ne bebegimkonusturuyır anneciö ben şimdi 1 haftalıgum işte sen beni ögrendin senş cok seviyorum falan işte o zaman cok agladım

Yok canım sıkıntı yapma sabah 6 da bende ağrıyla uyandım sonra geçti ara ara olur doktor 3.ayına kadar adet ağrısı gibi ağrı hissetmen normal demişti bana zaten. Oranın sistemini bilmiyorum ama yarına filan randevu alabilirsen git bi baktır kalp atışını duyarsın 6. Haftamız bitti içinde rahat eder ben bişi olacağını sanmıyorum herşey güzel gidiyor sonuçta hem beta da yüksekti bayağı senin

Şu an trakyada yaşıyoruz burası da çok soğuk Biz memuruz zaten temmuz ağustosta annemlere gideriz kayınvalideme gideriz yaz bitti tamam

Benim e2 ve progesterona bayılmıştı canım sadece başka bakilmamisti

Evet canim kesemide gormustun zaten kanamam filan yok ama nebilim boyle usume gibi hissediyorum o an.. urkutuyo beni.. umarim bir sikinti yoktur bugun pazar yarin anca arayip sorabilirim randevuyu erkene aldiriyim bari dayanamicam ben.. dun bide hormonlardan aglayip durdum oyle yok yere.. kiz su erkekler niye bukadar rahat onu anliyamiyom herseyi biz cekiyoz.. horul horul horluyo yanimda gicik oldum napicaz 9 ay biz

Canım 9 ayı geç sen asıl çocuk doğunca hiç uyumuyoruz ozaman uyuması batıo bunlar iyi günlerimiz

Canım 9 ayı geç sen asıl çocuk doğunca hiç uyumuyoruz ozaman uyuması batıo bunlar iyi günlerimiz
Valla uykusuz gecelere kurban hic bisey umrumda degil yeterki yavrumuza kavusalim da canim anam aglasin yeterki nolcak gece nobetleri , kaka filan ohh miss

Valla uykusuz gecelere kurban hic bisey umrumda degil yeterki yavrumuza kavusalim da canim anam aglasin yeterki nolcak gece nobetleri , kaka filan ohh miss
Ahahah sarı b.kuna kurban olurum diye bebeğini seveni de gördüm şimdi senden de öyle bir şeycikler seziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…