- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.861
Canım 15 20 dakika sürüyor.Opu ne kadar sürüyor uzun bir işlem mi
Hayır 15-20 dak kadar. Hemen bitiyorOpu ne kadar sürüyor uzun bir işlem mi
Bende de niyeyse öyle bi inanç var bu sefer. Ve ben bu inancı kaybetmek istemiyorum. Gerçi 2. Denemede tutmuştu kalp atışlarını bile duydum. Ama ona rağmen hep garip bi tedirginlik vardı. Sonunda da kalbi durdu zaten. Bu sefer herşey çok güzel olucak inşaallahValla bu süreçte hep benim bebislerim olacak diye düşündüm. Ve hep iki bebek hayali kurdum. Hatta geçen gün bir şey gördüm eşine diyorum ki bizim bebislere bundan alacağım diyorum. Ben gerçekten inanıyorum ya
Peki benim hastaneden çıkmam ne kadar sürer acaba eşim işten ona göre izin alçaktaCanım 15 20 dakika sürüyor.
Dört gözle bekliyor olucaz seni ☺Yarın doktora gidiyorum. Galaiba transfer günümü soyler
Ben bu sefer bi şey hissetmiyorum sanırım. Ya da hissedip ümitlenmek istemiyorumdur belki deBende de niyeyse öyle bi inanç var bu sefer. Ve ben bu inancı kaybetmek istemiyorum. Gerçi 2. Denemede tutmuştu kalp atışlarını bile duydum. Ama ona rağmen hep garip bi tedirginlik vardı. Sonunda da kalbi durdu zaten. Bu sefer herşey çok güzel olucak inşaallah
Kesinlikle güzel olacak hemde cooookkkkBende de niyeyse öyle bi inanç var bu sefer. Ve ben bu inancı kaybetmek istemiyorum. Gerçi 2. Denemede tutmuştu kalp atışlarını bile duydum. Ama ona rağmen hep garip bi tedirginlik vardı. Sonunda da kalbi durdu zaten. Bu sefer herşey çok güzel olucak inşaallah
Bence de sık dişini birkaç gün daha. Yüzdün yüzdün kuyruguna geldinİdrar testi denemek istiyorum bende erkenden ama çatlatma iğnesi yaptım Ekim 27 de onun etkisi ne kadar sürer bilmiyorum. Yalancı pozitiflik verir falan diye
1 saat içerisinde çıkıyorsun canim. Optan sonra ayiliyorsun sonra idrarina bakıyorlar ve çıkıyorsunPeki benim hastaneden çıkmam ne kadar sürer acaba eşim işten ona göre izin alçakta
Bende yeni evlenen kızların hemen saçını kesmesine takmıştım ne ayıp rahat kurusun banyodan sonra yapıyorlar diye. Ant içmiştim ben kesmicem diye ve kesmedimBen sırf onlar yüzünden ilk zamanlar aşırı sıkı korunmuştum,ne olur ne olmaz aman herkes ilk geceden kalıyor diyeGeçmişe dönüp kendime sarılmak istiyorum hatta sarılıp “içindeki bu saf ruhu hiç yitirme” demek istiyorum
Teşekkür ederim canım1 saat içerisinde çıkıyorsun canim. Optan sonra ayiliyorsun sonra idrarina bakıyorlar ve çıkıyorsun
Bencede iyi oldu bu iğne beni frenlediBence de sık dişini birkaç gün daha. Yüzdün yüzdün kuyruguna geldinbelki erken diye negatif cikar üzülürsün. Pozitif cikar acaba ignenin etkisi mi diye icin icini kemirir. Beklemedeki stresten daha cok stres bu düşünceler
Ümitlensen ne olur ki? Negatif olsa? Ben her durumu çabuk kabullenebiliyorum. Belki de ondan bu kadar kolay söylüyorum. Sana nötr kalmak iyi geliyosa öyle yap canım. Kendini nasıl rahat hissedeceksen ☺Ben bu sefer bi şey hissetmiyorum sanırım. Ya da hissedip ümitlenmek istemiyorumdur belki de
Bu arada senin içinde çok heyecanlıyım1 saat içerisinde çıkıyorsun canim. Optan sonra ayiliyorsun sonra idrarina bakıyorlar ve çıkıyorsun
Ne demek canim aklına ne takilirsa sor senTeşekkür ederim canım
Fren boşalırsa buraya dönBencede iyi oldu bu iğne beni frenledi
Benimde bugün opu oldu tahminen 6kasim benim transfer sizin dondurulmuş mu?yazmıştım ama eklemedin sanırım:) . 5 kasım da tek embriyo transferim olacak allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?