- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.841
Keske benim de az kesseydiBende de iştah kesintisi yaptı canim ya
Aynen aynen canım. Karnimizda sevelim bebislerimizi, bu forumda kimse negatif düşünmeyecekBen de öyle karar aldım. Bu mesajı okuyan tüm adaylar, lütfen siz de aynısını yapın. Biz bu ay olucak inancıyla yola çıkıyoruz. Olumsuz negatif hiçbir düşünce yok kafamızda. Aksilikler yaşansa 'bile yok olmayacak" demek yok. Iyi düşünelim iyo olsun . Transfer anında kalbimiz rahmimizde olsun. Ve konulduğunu, orada olduğunu hissedelim. şefkatimizi verelim ki bırakmasın bizi
Onlara imrenmiyorum gıcık oluyorumKeşkeBende üzüldüm ama zamanla hafifliyor, kalınan yerden aynı umutla devam ediyor insan. Süreç hem heyecanlı hem zor. Bakalım bu ay yapılacak olan transferle belki mutlu bir sonuç duyarım Bende bazen şeyi anlamıyorum mesela, “ aaaa hamileymişim, nasıl oldu anlamadım?, planlı değildi kaza ile oldu, reglim 3 hafta gecikti hiç farkında değilim.....” gibi cümleleri kuranları nasıl anlamıyorlar, nasıl şansa denk geliyor falan. Değişik geliyor bazen ama hepsi nasip kısmet diyeyim bende diyorum kendi kendime
Zaten çogu şeye esler icin katlaniliyorz insallah allah utandrsin onlariAmin canım amiiin. Hele kayınvalidem. Neyse geçmiş gün. Konuşmayacağım. Hiçbir şeyim olmadığı halde beni kerelerce çok incitti. Ama olsun eşimin annesi. Ve benim annelere saygım sonsuz.
Aynen öyle şimdiden heyecanlandımAynen aynen canım. Karnimizda sevelim bebislerimizi, bu forumda kimse negatif düşünmeyecekhepimiz hayırlı sonuç alıcaz buna inanalım ve test gününe kadar kimse üzmesin kendini
Anlat tabii canımHanimlar yapar misiniz bilmiyorum ama allahin isimlerinden bi tanesi var düşügü engelliyor gunde eşiniz 10 kere size okuyacak yapmak istrrseniz anlatirim nasil yapildigini
Amin canim inşaallahZaten çogu şeye esler icin katlaniliyorz insallah allah utandrsin onlari
Ahlaksızlığa bakar mısın ya. Insan hiç mi Allah'tan korkmaz? Yazık yazık Allah ıslah etsin böyleleriniCahil desem hadi kayınvalede cahil gelinde o öyle söyler söylemez çocuğu alıp odayı terketti üstümden ilk şoku atınca orayı hemen koşarak terkettim benim kayınvalidemde onları destekledi eve geldiğimiz de haklılar falan dedi o gün çıkmıyor aklımdan
Allahtan eşim yanimda da icim rahat valla. Bir yanında olmasın valla çiğ cig yerim onuOo ne kadar güzel demiş esin, ağzına sağlık. Uzak tut zaten bu tür insanları, kendi sıkıntılarımız yetiyor zaten bi de başkasını mı cekicez
Tek bişey istiyorum rabbim hayırlı evlat nasip etsin Allah ıslah etsin onlarındaAhlaksızlığa bakar mısın ya. Insan hiç mi Allah'tan korkmaz? Yazık yazık Allah ıslah etsin böylelerini
Çocuklarımıza kavuşunca onları öyle bi unutucaz ki . Umrumuzun köşesinde bile olmayacaklar ☺Tek bişey istiyorum rabbim hayırlı evlat nasip etsin Allah ıslah etsin onlarında
Ahhh inşallah aminÇocuklarımıza kavuşunca onları öyle bi unutucaz ki . Umrumuzun köşesinde bile olmayacaklar ☺
Cahil desem hadi kayınvalede cahil gelinde o öyle söyler söylemez çocuğu alıp odayı terketti üstümden ilk şoku atınca orayı hemen koşarak terkettim benim kayınvalidemde onları destekledi eve geldiğimiz de haklılar falan dedi o gün çıkmıyor aklımdan
[/QUOTE
Ağızlarına terlikle ya da kürekle vurasim geldi valla. Bu çıkın gidin ya hayatımızdan. Ben o kayinvalideyi de eve almazdim valla
Iki gün açtı ama daha sonra yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum. Birde karnım acikmiyor garip geldi bu durum. Yan etkilerinde varmışKeske benim de az kesseydi
Valla bu süreçte hep benim bebislerim olacak diye düşündüm. Ve hep iki bebek hayali kurdum. Hatta geçen gün bir şey gördüm eşine diyorum ki bizim bebislere bundan alacağım diyorum. Ben gerçekten inanıyorum yaAynen öyle şimdiden heyecanlandım
İdrar testi denemek istiyorum bende erkenden ama çatlatma iğnesi yaptım Ekim 27 de onun etkisi ne kadar sürer bilmiyorum. Yalancı pozitiflik verir falan diyeYaa benim de 9 kasim ama dayanamayip cuma gunu yapacam galiba
Biz ayrıyız canımOnlara imrenmiyorum gıcık oluyorum3 hafta nasil anlamiyorlar o da ilginc ben yarım saat gecikince acaba oldu mu deyip test yapiyorum
Kan testine 3 gün kala falan yapabilirsin benceİdrar testi denemek istiyorum bende erkenden ama çatlatma iğnesi yaptım Ekim 27 de onun etkisi ne kadar sürer bilmiyorum. Yalancı pozitiflik verir falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?