• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bu sürece girdim gireli hiç strese gitmemiştim. Bu hafta ist de tek akraba olan kisiler geldiler ve ben stresten kendi kendimi yedim. Esimde artık onlarla gorusmuyecegiz senibu kadar uzmeye strese sokmaya hakları yok dedi. Musaitseniz size gelelim dediler yine😨 esimde hiç müsait değiliz gelmeyin dedi😂😂😂😂
Ooooh ağzına sağlık eşinin. Çok iyi yapmış 😎 içimin yağları eridi

Ben 24 yaşındayım 3 yıllık evliyim İstanbul dayım Özel bir klinik doktorumun ismi yasemin çekmez 6 gündür iğne kullanıyorm 225 gonelf 75 merionel bugun de cetrotide başladım
Anladım canım, doktor deneyimlidir, gerekliyse alırdi kan, belki gerekmiyordur. Sende hiç kafana takma bunları, kendini stresten uzak tut canım 😘 güzel güzel yumurtaların gelişsin inşallah 🤲😊

3 yılda çocuk konusunda ben çok yıpratıcı şeyler duydum malesef
Ah canım ya hangimiz duymadik ki.. senin 3 yıl. Ben 8 senedir duyuyorum. Akıl verenler mi ararsın niye yok diye soranlar mı? teselliye kalkan dış kapının dış mandalları mı? Ne ararsan var. Saysam bitmez yani 😑

Aynen şekerim. Ama avantajlı tarafları da var. Kendi adıma evliliğimi oturtma zamanım oldu. Şuan en olgun dönemimizdeyiz çocuk açısından. Bide böyle yaşamak da güzel. Kimseyi inandıramıyorum arkadaş
Yaa demi, bence de böyle yaşamak da çok keyifli. Aslında benim sağlık sorunlarım olmasa ben 10 yıl yapmazdım çocuk 🙈 hayatımi yaşar dünyayı gezerdim. Ancak yumurta sayım zaten çok az, biyolojik olarak ötelemem mümkün değilmiş 😄 😄

Böyle diyenler insan değil ya. Bu nasıl zihniyet ya.terbiyesizler
Cahil desem hadi kayınvalede cahil gelinde o öyle söyler söylemez çocuğu alıp odayı terketti üstümden ilk şoku atınca orayı hemen koşarak terkettim benim kayınvalidemde onları destekledi eve geldiğimiz de haklılar falan dedi o gün çıkmıyor aklımdan

Öyle olucak inşaallah. Hep beraber karar alalım. Bu transferlerde olumsuz hiçbir ihtimali aklımıza getirmeyelim. Hep olacak gibi olmuş gibi düşünelim
Negatif sonuç alırsak da alalım. Ölecek halimiz yok ya
Aynen canım. Bende bu sefer bunu yapmak istiyorum. Benim komşum vardı, o kadar inandı ki hamile kalicagina, Gerçekten de hamile kaldı 😊 o kızdaki inancı istiyorum bende. Bu sefer bende hep olumlu dusunucem 😊😊

Yaa demi, bence de böyle yaşamak da çok keyifli. Aslında benim sağlık sorunlarım olmasa ben 10 yıl yapmazdım çocuk 🙈 hayatımi yaşar dünyayı gezerdim. Ancak yumurta sayım zaten çok az, biyolojik olarak ötelemem mümkün değilmiş 😄 😄
Istediğim saat yatarim kalkarim . Kitap okurum cikar gezerim. Ailem sehir disinda yasiyo. Oraya gidiyorum tek basima rahat rahat. Bu tarafindan bakarsan böyle hayat da güzel. Ama iste rahat batiyo bize 😝 şaka bir yana sevgisi bambaşka olmalı. Yeğenlerim icin deliriyorum ben. Kendi çocuğum olsa kim bilir nasıl güzel bir duygu 😍

Bu sürece girdim gireli hiç strese gitmemiştim. Bu hafta ist de tek akraba olan kisiler geldiler ve ben stresten kendi kendimi yedim. Esimde artık onlarla gorusmuyecegiz senibu kadar uzmeye strese sokmaya hakları yok dedi. Musaitseniz size gelelim dediler yine😨 esimde hiç müsait değiliz gelmeyin dedi😂😂😂😂
Oo ne kadar güzel demiş esin, ağzına sağlık. Uzak tut zaten bu tür insanları, kendi sıkıntılarımız yetiyor zaten bi de başkasını mı cekicez 😤

Aynen canım. Bende bu sefer bunu yapmak istiyorum. Benim komşum vardı, o kadar inandı ki hamile kalicagina, Gerçekten de hamile kaldı 😊 o kızdaki inancı istiyorum bende. Bu sefer bende hep olumlu dusunucem 😊😊
Ben de öyle karar aldım. Bu mesajı okuyan tüm adaylar, lütfen siz de aynısını yapın. Biz bu ay olucak inancıyla yola çıkıyoruz. Olumsuz negatif hiçbir düşünce yok kafamızda. Aksilikler yaşansa 'bile yok olmayacak" demek yok. Iyi düşünelim iyo olsun . Transfer anında kalbimiz rahmimizde olsun. Ve konulduğunu, orada olduğunu hissedelim. şefkatimizi verelim ki bırakmasın bizi 💗

Istediğim saat yatarim kalkarim . Kitap okurum cikar gezerim. Ailem sehir disinda yasiyo. Oraya gidiyorum tek basima rahat rahat. Bu tarafindan bakarsan böyle hayat da güzel. Ama iste rahat batiyo bize 😝 şaka bir yana sevgisi bambaşka olmalı. Yeğenlerim icin deliriyorum ben. Kendi çocuğum olsa kim bilir nasıl güzel bir duygu 😍
🤣 🤣 🤣 Sorma ya 🤣🤣 umarım biz de o duyguları yaşarız kızlar 🤲🤲😊

Zaten şu dış etkenler olmasa valla hepimizin şukur huzuru yerinde ev icinde kaynana baskisi mi dersin disarda insanlarin bakislarimi dersin bilmiyorum allah hidayet versin hepsine
Amin canım amiiin. Hele kayınvalidem. Neyse geçmiş gün. Konuşmayacağım. Hiçbir şeyim olmadığı halde beni kerelerce çok incitti. Ama olsun eşimin annesi. Ve benim annelere saygım sonsuz.

Back