- 20 Temmuz 2020
- 590
- 902
- 18
- 43
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.881
Teşekkürler canimBu arada senin içinde çok heyecanlıyım
Senin taze transfer mi başka embriyo var mıBenimde bugün opu oldu tahminen 6kasim benim transfer sizin dondurulmuş mu?
Taze transfer 13 yumurta var. Kaçı döllendi yarın bilgi verecekler.Senin taze transfer mi başka embriyo var mı
Birde çalışıyorum siz opudan sonra işe gittiniz mi? İstirahat etmek gerekmez mi benTaze transfer 13 yumurta var. Kaçı döllendi yarın bilgi verecekler.
Ay ondan mı kesiyordu herkes?Ben de gelin saçı uzun daha rahat şekilleniyor diye uzatıyor herkes,evlenince de kısa rahatlık diye kestiriyorlar gibi düşünmüştüm.Ben gerçekten içimdeki bu saf ruhu kaybetmeyeyim yaBende yeni evlenen kızların hemen saçını kesmesine takmıştım ne ayıp rahat kurusun banyodan sonra yapıyorlar diye. Ant içmiştim ben kesmicem diye ve kesmedim
Haftaya pazartesi 8. Gün belki yaparım bakalimKan testine 3 gün kala falan yapabilirsin bence
Ben evdeydim ama işe gidenler normal hayatına dönenler de olmuş.Benim ağrım oldu açıkçası bir de anestezi alınca evde olmak daha mantıklı geldi bana.Birde çalışıyorum siz opudan sonra işe gittiniz mi? İstirahat etmek gerekmez mi ben
O gün gidilmez biraz ağrı oluyor.Birde çalışıyorum siz opudan sonra işe gittiniz mi? İstirahat etmek gerekmez mi ben
Ben çok üzüldüm, yani bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim o yüzden sanırım böyle nötr kalmak daha iyi olacak bu seferÜmitlensen ne olur ki? Negatif olsa? Ben her durumu çabuk kabullenebiliyorum. Belki de ondan bu kadar kolay söylüyorum. Sana nötr kalmak iyi geliyosa öyle yap canım. Kendini nasıl rahat hissedeceksen ☺
Herkeste bir olmaz diye düşünüyorum. Bana iki saatte çıkmış olursunuz dediler opudan sonra 3 saat yatırdılar. Dr riskmi gördü bilmiyorum1 saat içerisinde çıkıyorsun canim. Optan sonra ayiliyorsun sonra idrarina bakıyorlar ve çıkıyorsun
Tamam ama hep nötr kal. Negatiflik kesinlikle yasakBen çok üzüldüm, yani bu kadar üzüleceğimi tahmin etmemiştim o yüzden sanırım böyle nötr kalmak daha iyi olacak bu sefer
İlla ki en güzel sonucu göreceğizYa kizlar bu analık nasil bir duygu dun ağladım bir daha asla anne olamayacağım diye..akşamına doktor araştırırken buldum kendimi bugun de dun negatif aldigimi
Insallah canim insallah hepimizİlla ki en güzel sonucu göreceğiz
Bende gidemeyecegim ağrı ve halsizlik derin düşünceler ev en iyisi Ankara'da gurganda varmı acaba transfer olacak
Bende yeni evlenen kızların hemen saçını kesmesine takmıştım ne ayıp rahat kurusun banyodan sonra yapıyorlar diye. Ant içmiştim ben kesmicem diye ve kesmedim
Daha p.tesi 8.gün. sen kaçıncı gün yapicaktin testi de iğne fren yaptiHaftaya pazartesi 8. Gün belki yaparım bakalim
Niçin böyle tahmin ettiniz ? Daha bugün toplanmış 13 yumurta. Belki 5. Gün transfer yapar dr?Benimde bugün opu oldu tahminen 6kasim benim transfer sizin dondurulmuş mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?