• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Arkadaşlar bir şey soracaktım yumurta toplama işleminden önce doktor covid testi istiyor sizlerden de istedi mi bir de eşlerinizden de istiypr mu onu sormayı unuttum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
O merkeze bağlı karar. Benim eşim de ooerasyona girdi opu günü, solunum yolundan narkoz vericez o yüzden öncesinde covid testi yaptırması gerek dediler. Ben iğneyle uyuyacağım için gerek yok dediler.

Günaydın arkadaslar,3. Gün taze embriyo 7. Günde idrarda çıkar mı
Ya ben de seni merak ediyordum naptın diye. 7. Gün erken sanırım ama belli olmaz benim 5. Gün embriyoydu 6.gğnde çıkmamıştı 7. Günde çıkmıştı kaset testlerdrndi ama belki erken gebelik testi çıkarabilir yine de erken diyorum

Hepimiizin bu yolda yaşadığı aksilikler var canım. Korkuların olması çok normal ama tekrar ayniisi yaşanacak diye bir şey yok. İlk denememde dış gebelik yaşadım şu an beta değerine göre hamileyim ama keseyi normal yerinde görünce rahatlicam bir nebze o da😁 sende rahat ol rabbim ol desin yeter zamanı geldiyse bebeğinin seninle olmaya devam edecek zaten 💕🙏🏻
Canım senin ilki dış gebelikmişya şimdide hamilesin maşallah 😊 bu iki transferinde aynı aşama da oluşan embriyoların mıydı. Ben dondurulmuş transfer oldum yani aynı aşamada olan 3 embriyom vardı bu kimyasal oldu şimdi ikinci transferde de aynısı olur mu diye korkuya kapıldım o yüzden sordum aynı tedavi içindeki embriyoların mı diye

Ben senden 3 gün sonra transfer olmuşum beni de cumartesi çağırdı ama pek umudum yok valla duyacağıma dair. 5+5 oluyorum cumartesi.
Ondan sordum mutlaka bana da haber ver🤗
Benıde cumartesi cagrdı kalp atısı için ama sacma geldi cok erken degıl mi ya herkesin 6 haftalık falanken duyulmuş sanırım

Canım senin ilki dış gebelikmişya şimdide hamilesin maşallah 😊 bu iki transferinde aynı aşama da oluşan embriyoların mıydı. Ben dondurulmuş transfer oldum yani aynı aşamada olan 3 embriyom vardı bu kimyasal oldu şimdi ikinci transferde de aynısı olur mu diye korkuya kapıldım o yüzden sordum aynı tedavi içindeki embriyoların mı diye
Evet canım benimde dondurulmuştu. Ben hiç öyle düşünmedim. Sonuçta gebe kaldım. Senin içinde öyle sende gebe kaldın. Gönül rahatlığı ile 2.ye onlarla devam ettim. Zaten baştan basliyacak psikolojim ve maddiyatta yoktu

Kızlar ben pazar günü ilaçları bırakmıştım. Bugün 4. Gün ama regl olamadım hala heryerim ağrıyo. Pazartesi de normalde regl günümdü. Siz negatif gördükten kaç gün sonra regl oldunuz? Sanki bu reglim çok sancılı gelecekmiş gibi. Nasıl olmuştu regliniz?

Kızlar ben pazar günü ilaçları bırakmıştım. Bugün 4. Gün ama regl olamadım hala heryerim ağrıyo. Pazartesi de normalde regl günümdü. Siz negatif gördükten kaç gün sonra regl oldunuz? Sanki bu reglim çok sancılı gelecekmiş gibi. Nasıl olmuştu regliniz?
Ben 5 gün sonra oldum regl ama kimyasaldı benimki biraz sancılı oldu benim. Kimyasal harici birde rahim duvarı ilaçlarla kalınlaşıyor onun sökülmesi sancı yapıyo biraz pıhtılı Bi kanama oldu ben ağrı kesici kullandım sonrası normal adet gibi işte

Evet canım benimde dondurulmuştu. Ben hiç öyle düşünmedim. Sonuçta gebe kaldım. Senin içinde öyle sende gebe kaldın. Gönül rahatlığı ile 2.ye onlarla devam ettim. Zaten baştan basliyacak psikolojim ve maddiyatta yoktu
Baştan başlamak yıpratıcı maddi manevi. Bende aynısını yaşar mıyım diye endişelendim hatta doktora da sordum ama her embriyo farklıdır dedi zaten 2 dondurulmuş kaldı başka yok onları alacağım

Baştan başlamak yıpratıcı maddi manevi. Bende aynısını yaşar mıyım diye endişelendim hatta doktora da sordum ama her embriyo farklıdır dedi zaten 2 dondurulmuş kaldı başka yok onları alacağım
Aynen her emrbiyo aynı değil. Bence de mutlaka denemelisin. Bu süreç bu kadar zorken elinde emrbiyo olması avantaj. Güzel haberler alirisn inşallah 🙏🏻

Bahcecimi alıyor bu ücreti. Sanki rahim dinlendirme neyse birde yılbaşı zamları gelmeye başlamış inşallah sen yirtarsin paçayı ozamana kadar
Evet bahçeci de öyle bir fiyat var rahim dinlendirme için ve biz de ödedik. Herkes için aynı fiyat. Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıcakla gelir inşallah 🤲🏻🤗 kalbini dinlediniz mi kaçıncı haftalar uygun acaba kalbini dinlemek için ?

Kızlar kese muayenesınde boş gebelik olup olmadıgı belli oluyomuş doktor anlıyomuş o yuzden kalp atısına cagırıyomuş bu konu hakkında bılgısı olan var mı? Yolk kesesı mi ne varmış bu oluştugunda kalp atısına cagrıyomuş yoksa boş gebelıkten suphelenıyomuş ne kadar dogru bılemıyorum

Back