- 18 Ekim 2018
- 362
- 490
- 33
- 39
- Konu Sahibi pembiss123
- #18.261
Kızlar benden pembemsi kan geldi ama çamaşkrımda yoktu silerken geliyo başına gelen varmı geçen hafta kesede görmüştük 26. Günüm transfer den sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu diş gebelikte senin kasıkların agrıdı mı? yani dış gebelik oldugunu orantılı olarak artmadıgından mı anladılar?Saol canım. En yakın zaman da sana da nasip olsun
Canım doktoruna haber ver iğnen falan yaptırır belki dinlen bol su iç benden hala geliyorKızlar benden pembemsi kan geldi ama çamaşkrımda yoktu silerken geliyo başına gelen varmı geçen hafta kesede görmüştük 26. Günüm transfer den sonra
Niye oluyomuş bişe dedimiCanım doktoruna haber ver iğnen falan yaptırır belki dinlen bol su iç benden hala geliyor
Yok bişey söylemedi canımNiye oluyomuş bişe dedimi
Tamam sağol canımYok bişey söylemedi canım
Olabilir canım 12.gün sonucu 1077 nerdeyse ikiye katlamış.. Sen neler yaptın ne zaman gideceksinSenin hem kese hem kalbi bi anda gorecekler galiba o yuzdeb oyle çağırmış olabilir
Benim degerim düşuktu ilk zmanlr sağlıksız olduğu belliydi ama dis gebelik demek için kese görülmesi gerekn dgere gelmesi gerekiyor beta.canım bu diş gebelikte senin kasıkların agrıdı mı? yani dış gebelik oldugunu orantılı olarak artmadıgından mı anladılar?
benim sag kasıgım agrıyor. sanki böyle tüpte bişi var gibi. ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
idrarı yapıyorum ben baya koyulaştı ikinci cizgi. ama dedim bu kadar agrı nırmal mi dış olabilir mi allah korusun
dış gebelikte de kese görüncel degere gelmesi normal yani , gelebiliyor o degere demek :/Benim degerim düşuktu ilk zmanlr sağlıksız olduğu belliydi ama dis gebelik demek için kese görülmesi gerekn dgere gelmesi gerekiyor beta.
Haklısın beklesem iyi olacak.Günaydınn çıkmayabilir benim 5. Gün embriyosu 7. Günde çıktı çok çok silik bir şekilde kan da da 37ydi bence 2 gün daha bekleyin derim
Ya da negatif görürseniz de hiç üzülmeyin çok erken oluyor çünkü
Ben de dış gebelik belirtileri yoktu canım sadece sürekli kanama vardı ağrım yoktu.dış gebelikte de kese görüncel degere gelmesi normal yani , gelebiliyor o degere demek :/
kasık agrısı normal mi peki sence ? sen de agrı olmuş muydu?
Aynen öyle nasipse buluşur yollar:) çok geçmiş olsun 1 sefer yaşayınca 2.Kez yaşanmıyor diye biliyorum dış gebeliği ama boş gebelikle mi karistiriyorum acaba? Allah gönlünüze gore versin:)Hepimiizin bu yolda yaşadığı aksilikler var canım. Korkuların olması çok normal ama tekrar ayniisi yaşanacak diye bir şey yok. İlk denememde dış gebelik yaşadım şu an beta değerine göre hamileyim ama keseyi normal yerinde görünce rahatlicam bir nebze o da sende rahat ol rabbim ol desin yeter zamanı geldiyse bebeğinin seninle olmaya devam edecek zaten
sagol canım dönüşün için bak bugün yaptıgım test en sonuncusuBen de dış gebelik belirtileri yoktu canım sadece sürekli kanama vardı ağrım yoktu.
Evet inşallahBüyük gün yarın mı?
Kaçıncı günden başladın yapmaya canımsagol canım dönüşün için bak bugün yaptıgım test en sonuncusu
Artmış canım belli zaten koyuluktan.sagol canım dönüşün için bak bugün yaptıgım test en sonuncusu
Hayirli haberlerle gel inşallahEvet inşallah
Kız daha kan vermedin mi sen az daha beklesen doğurcansagol canım dönüşün için bak bugün yaptıgım test en sonuncusu
Maşallah çok güzel koyulaşmışsagol canım dönüşün için bak bugün yaptıgım test en sonuncusu