• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Kızlar benden pembemsi kan geldi ama çamaşkrımda yoktu silerken geliyo başına gelen varmı geçen hafta kesede görmüştük 26. Günüm transfer den sonra

Saol canım. En yakın zaman da sana da nasip olsun 💕 🙏🏻
canım bu diş gebelikte senin kasıkların agrıdı mı? yani dış gebelik oldugunu orantılı olarak artmadıgından mı anladılar?
benim sag kasıgım agrıyor. sanki böyle tüpte bişi var gibi. ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
idrarı yapıyorum ben baya koyulaştı ikinci cizgi. ama dedim bu kadar agrı nırmal mi dış olabilir mi allah korusun

canım bu diş gebelikte senin kasıkların agrıdı mı? yani dış gebelik oldugunu orantılı olarak artmadıgından mı anladılar?
benim sag kasıgım agrıyor. sanki böyle tüpte bişi var gibi. ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.
idrarı yapıyorum ben baya koyulaştı ikinci cizgi. ama dedim bu kadar agrı nırmal mi dış olabilir mi allah korusun
Benim degerim düşuktu ilk zmanlr sağlıksız olduğu belliydi ama dis gebelik demek için kese görülmesi gerekn dgere gelmesi gerekiyor beta.

Benim degerim düşuktu ilk zmanlr sağlıksız olduğu belliydi ama dis gebelik demek için kese görülmesi gerekn dgere gelmesi gerekiyor beta.
dış gebelikte de kese görüncel degere gelmesi normal yani , gelebiliyor o degere demek :/
kasık agrısı normal mi peki sence ? sen de agrı olmuş muydu?

Selam kizlar
Benim dün yumurtaların toplandı 12 adet
Bugun durumları bilgilendirildi bunlardan 9 tanesl sağlam kalmış yalnız 5 tanesi döllenmiş
Bakalım yarını umutla bekliyorum durumları ne olacak 🥑🙏🥑🙏🥑

Her gün o kadar vitami. Alıyorum ki inşallah bir işe yararlar impryl,elevit, coenzymq10, omega3,collagen folik, ayrıca içinde folat olan folattro
Şimdi birde progestan fitil verildi ayrıca annenin bebeği kabul etmesi yabancı madde görmesin diye prednol yazdılar birde corasprin
Hapları alınca hiç yemek yiyesim gelmiyor
14 Aralık transfer olabileceğimi söylediler

dış gebelikte de kese görüncel degere gelmesi normal yani , gelebiliyor o degere demek :/
kasık agrısı normal mi peki sence ? sen de agrı olmuş muydu?
Ben de dış gebelik belirtileri yoktu canım sadece sürekli kanama vardı ağrım yoktu.

Hepimiizin bu yolda yaşadığı aksilikler var canım. Korkuların olması çok normal ama tekrar ayniisi yaşanacak diye bir şey yok. İlk denememde dış gebelik yaşadım şu an beta değerine göre hamileyim ama keseyi normal yerinde görünce rahatlicam bir nebze o da😁 sende rahat ol rabbim ol desin yeter zamanı geldiyse bebeğinin seninle olmaya devam edecek zaten 💕🙏🏻
Aynen öyle nasipse buluşur yollar:) çok geçmiş olsun 1 sefer yaşayınca 2.Kez yaşanmıyor diye biliyorum dış gebeliği ama boş gebelikle mi karistiriyorum acaba? Allah gönlünüze gore versin:)

Ben de dış gebelik belirtileri yoktu canım sadece sürekli kanama vardı ağrım yoktu.
sagol canım dönüşün için bak bugün yaptıgım test en sonuncusu

Eklentiler

• C9FF48A2-FE4B-40E9-8A63-8E92BC730432.jpeg
    C9FF48A2-FE4B-40E9-8A63-8E92BC730432.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 52
Back