• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ya hayırlı olsun çok sevindim güzel güzel katlansın 🧿
5. Gün tek embryo benim 🤗
7. Gün 37
9. Gün 154 tü benziyor aslında değerlerimiz 😍
Devamını da yazayım..
11. Gün 433
13. Gün 1007 oldu
Doktor daha yapma dedi ama benim sürekli test yapasım geliyor test sonucunu görünce bebeğimi görüyormuş gibi hissediyorum heralde zor sahip olunca manyak oluyor insan 😂🙈
Ya birsey sorucam sana sanki ben test yaptirdiktan sonra butun belirtilerim gitti birsey hissetmiyorum sende durumlar nasil ayni gun olduk transferi ya belirti olsa bi dert olmasa bi dert🤣🤣

Ya birsey sorucam sana sanki ben test yaptirdiktan sonra butun belirtilerim gitti birsey hissetmiyorum sende durumlar nasil ayni gun olduk transferi ya belirti olsa bi dert olmasa bi dert🤣🤣
Bende de durum aynı 😂
Ağrım olunca sorun mu var diyorum
Ağrı yoksa da of bir sey hissetmiyorum sorun mu var diyorum 🤣
Göğüslerim dokununca hassas ama ellemesem anlamam 😅
Karın kasık bel ağrım hiç kalmadı gibi çok nadir 10-15 sn kramp gibi gelip gidiyor sadece günde 2 kez falandır oda
Akıntı vs de yok zaten fitilden de tıkanmış gibi hissediyorum 🙈
Eskiden okuduğum göz bebek büyümesidir kirpik karışmasıdır burun kaşınmasıdır gibi belirtilerin de hiç biri olmadı :KK48:

Bende de durum aynı 😂
Ağrım olunca sorun mu var diyorum
Ağrı yoksa da of bir sey hissetmiyorum sorun mu var diyorum 🤣
Göğüslerim dokununca hassas ama ellemesem anlamam 😅
Karın kasık bel ağrım hiç kalmadı gibi çok nadir 10-15 sn kramp gibi gelip gidiyor sadece günde 2 kez falandır oda
Akıntı vs de yok zaten fitilden de tıkanmış gibi hissediyorum 🙈
Eskiden okuduğum göz bebek büyümesidir kirpik karışmasıdır burun kaşınmasıdır gibi belirtilerin de hiç biri olmadı :KK48:
Sagol canim benimde oyle arada cok nadir batma tarzi agri olabiliyo belime.birsey batiyo sanki bazen ama cok nadir
Benim goguslerde dokunsan uclari hassas ama dokunmasam bende anlamam
Akinti bazen oluyo cok ayakta durdugumda yada yurudugumde
Kirpik hep diyorlardi bende dikkatli bakiyorum ama gercekten oyle birsey varmis galiba kirpiklerim hep 3 4 u birlesik ust uste binmisler karisik duruyo🤣🤣
Rabbim hayirlisini versin belirti olsa bi suc olmasa bi suc hayirlisiyla insallah devami gelir🤗🤗

Ayni Benim gibi canim Benimde aciklanamayan kisirlik diyorlar daha once dogal yollardan da kalabilmistim kayip da olsa. Sonradan basladi bu burda ilgilenselerde turk doktorlar kadar anlamiyorlar saniirm
Benim de doğumdan sonra 1 kere oldu doğal yolla gebelik ben de onu kaybettim 20. Haftada. Çok tuhaf gerçekten sebebi olmaması🤷🏻‍♀️ Kesinlikle çok daha fazla yöntemler var Türkiye’de çok daha işin ehli doktorlarımız. Şuan gebe misin?

Ahaha onu bende anlayamadm😅😂 kofimmm bebem benm boğazm şişti iltihap olmus bogazmda birden oldu bugün böyle bir korona başlangıcı yok demi.durduk yere hasta oldm 4saat içinde yatıyom noluyr acaba bana tırstım🙁
Yok covid iltihap yapmıyor merak etme cicim 😁

Arkadaşlar bir şey soracaktım yumurta toplama işleminden önce doktor covid testi istiyor sizlerden de istedi mi bir de eşlerinizden de istiypr mu onu sormayı unuttum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Arkadaşlar bir şey soracaktım yumurta toplama işleminden önce doktor covid testi istiyor sizlerden de istedi mi bir de eşlerinizden de istiypr mu onu sormayı unuttum bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
Evet yumurta toplama işleminden önce benden ve eşimden istediler şimdide pazartesi transferim var yine istediler ama bu kez sadece benden istediler 🙈

Günaydın arkadaslar,3. Gün taze embriyo 7. Günde idrarda çıkar mı
Günaydınn çıkmayabilir benim 5. Gün embriyosu 7. Günde çıktı çok çok silik bir şekilde kan da da 37ydi bence 2 gün daha bekleyin derim
Ya da negatif görürseniz de hiç üzülmeyin çok erken oluyor çünkü

Back