Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bence gittiginde 6 haftalik olurda kalbi de duyarsin cunku ben haftaya pazartesi yada sali gidecem kese icin 5 haftalik oluyo ondan sonraki haftada kalp icin dedi seninle ayni gun olmustuk transfer

Çok teşekkür ederim inşallah sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olur oksaparda bacağa geçtim ben karnım hep sert sert oldu iğne batmıyordu. Prolutexle beraber günde 3 iğne birkaç hafta idare ettim göbekten ama sonrasında baya soruşturarak crinone jel buldum prolutexin yerine. 8. Haftada onu da bırakabilirmişim.

Teşekkürler aynen bende bu dediğini yapıyorm. Glutensiz beslenince anı kan şekeri düşmesi yaşamamaya başladım çok etkili. Önceden yemek saatim geçince Elim titrerdi baş dönmesi falan olurdu onlar da düzeldi

Ya biz bu progesteron iğnelerini ne zamana kadar kullanıcaz? Covid vakaları patlamış durumda, sağlık ocaklarında yatıyoruz resmen
Ben bugün başladım igneye daha yeni karantinasi bitti biizm sağlık ocağının çok tedirgin gidiyorum Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…