- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
- #18.121
12 çıktı bugün canımKacti canim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 çıktı bugün canımKacti canim?
Transferin kacinci gunundesin?12 çıktı bugün canım
8.gun bugün. Beta 72 çıktıTransferin kacinci gunundesin?
Hayirli ugurlu olsun, allah kucagina almayi nasib etsin8.gun bugün. Beta 72 çıktı
Bence gittiginde 6 haftalik olurda kalbi de duyarsin cunku ben haftaya pazartesi yada sali gidecem kese icin 5 haftalik oluyo ondan sonraki haftada kalp icin dedi seninle ayni gun olmustuk transferGittiğimde 6 haftalık oluyor belki kendisini de görürüm
Kese görünce bide kese de bebek var mı stresi oluyor ya o ne zaman oluyor kalp atışı duyulunca mı ?
Höf şu haberlere çıkan karnım ağrıyor diye gidip aa hamile diye doğuranlardan olsaydım keşke
Olmaz insallah canim yat dinlenKızlar bugün biraz gerildim çok stres oldum karnım ve belim biraz ağrıyor bişi olmaz umarım şimdide nie bukadar kastım die üzülüyorum
Teşekkür ederim canım tüm isteyenlere nasip olsunHayirli ugurlu olsun, allah kucagina almayi nasib etsin
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olur oksaparda bacağa geçtim ben karnım hep sert sert oldu iğne batmıyordu. Prolutexle beraber günde 3 iğne birkaç hafta idare ettim göbekten ama sonrasında baya soruşturarak crinone jel buldum prolutexin yerine. 8. Haftada onu da bırakabilirmişim.Hayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel hamilesiniz darısı başımıza ben de önceden başladım ignelere prolutex te var ama oksapar iğne yeri baya aciyor sonrasında da..sizin nasıl? Böyle uzun süre hergun iki iğne nereye vurulur düşünüyor insan
Teşekkürler aynen bende bu dediğini yapıyorm. Glutensiz beslenince anı kan şekeri düşmesi yaşamamaya başladım çok etkili. Önceden yemek saatim geçince Elim titrerdi baş dönmesi falan olurdu onlar da düzeldiTabii ki herkesin bağışıklık sistemi var. Onu iptal edersen bulaşıcı hastalıklara karşı vücut savunmasız olur. Senin bağışıklık sistemin biraz şaşırmış. Yumurtalıklarına saldırıyor. Bağırsaklarını çok temiz tut ve glutensiz gıdalar tüketmeye çalış. Iş bağırsakta başlıyor. Glutenli ürünler tüketince bağırsak çeperine yapışıyor. Bağışıklılık sistemi de temizlemek için bağırsaklara saldırıyor. Ve daha sonra kafası karışıp, eklem tiroid yada çeşitli organlara saldırıyor. Uzun oldu
Sizce fulya dan sizin merkeze geçiş yapabilir miyim. Dr değişikliği yapmak istiyorum da@kofi koficim bizim doktor da prof olmus gordunmu masallah
Ben bugün başladım igneye daha yeni karantinasi bitti biizm sağlık ocağının çok tedirgin gidiyorum Allah korusunYa biz bu progesteron iğnelerini ne zamana kadar kullanıcaz? Covid vakaları patlamış durumda, sağlık ocaklarında yatıyoruz resmen
Bilmiyorum ki canim olabilir herhalde merkeze sormak lazim sonucta secme özgürlüğümüz var sen hangi asamadasinSizce fulya dan sizin merkeze geçiş yapabilir miyim. Dr değişikliği yapmak istiyorum da
Bizimki o yuzden prolutex verdi canim saglik ocagina gitme diye ama oda fiyat olarak zorluyoYa biz bu progesteron iğnelerini ne zamana kadar kullanıcaz? Covid vakaları patlamış durumda, sağlık ocaklarında yatıyoruz resmen
Göbekten vurulanı alsaydınız keşke beniö doktor onu verdi kendim yapıyorumYa biz bu progesteron iğnelerini ne zamana kadar kullanıcaz? Covid vakaları patlamış durumda, sağlık ocaklarında yatıyoruz resmen
Hala acı yok dimi eminsin bakBizimki o yuzden prolutex verdi canim saglik ocagina gitme diye ama oda fiyat olarak zorluyo
Yok dun bi acidi biraz sisti gibi oldu oda benim hatam girmedi diye bastirdim ondan oldu az morardiHala acı yok dimi eminsin bak
Kaç tane eczaneye sordum piyasada yok o ilac diyorlar beni mi kandırıyor bunlarGöbekten vurulanı alsaydınız keşke beniö doktor onu verdi kendim yapıyorum
Prolutex mı ben bugün aldım 2 kutuKaç tane eczaneye sordum piyasada yok o ilac diyorlar beni mi kandırıyor bunlar