• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Gittiğimde 6 haftalık oluyor belki kendisini de görürüm 😍😍😍
Kese görünce bide kese de bebek var mı stresi oluyor ya o ne zaman oluyor kalp atışı duyulunca mı ?
Höf şu haberlere çıkan karnım ağrıyor diye gidip aa hamile diye doğuranlardan olsaydım keşke 😂😂😂
Bence gittiginde 6 haftalik olurda kalbi de duyarsin cunku ben haftaya pazartesi yada sali gidecem kese icin 5 haftalik oluyo ondan sonraki haftada kalp icin dedi seninle ayni gun olmustuk transfer😊

Hayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel hamilesiniz darısı başımıza 🙏🧿 ben de önceden başladım ignelere prolutex te var ama oksapar iğne yeri baya aciyor sonrasında da..sizin nasıl? Böyle uzun süre hergun iki iğne nereye vurulur düşünüyor insan 🙄
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olur😌 oksaparda bacağa geçtim ben karnım hep sert sert oldu iğne batmıyordu. Prolutexle beraber günde 3 iğne birkaç hafta idare ettim göbekten ama sonrasında baya soruşturarak crinone jel buldum prolutexin yerine. 8. Haftada onu da bırakabilirmişim.

Tabii ki herkesin bağışıklık sistemi var. Onu iptal edersen bulaşıcı hastalıklara karşı vücut savunmasız olur. Senin bağışıklık sistemin biraz şaşırmış. Yumurtalıklarına saldırıyor. Bağırsaklarını çok temiz tut ve glutensiz gıdalar tüketmeye çalış. Iş bağırsakta başlıyor. Glutenli ürünler tüketince bağırsak çeperine yapışıyor. Bağışıklılık sistemi de temizlemek için bağırsaklara saldırıyor. Ve daha sonra kafası karışıp, eklem tiroid yada çeşitli organlara saldırıyor. Uzun oldu 😁
Teşekkürler 👍🏻aynen bende bu dediğini yapıyorm. Glutensiz beslenince anı kan şekeri düşmesi yaşamamaya başladım çok etkili. Önceden yemek saatim geçince Elim titrerdi baş dönmesi falan olurdu onlar da düzeldi

Ya biz bu progesteron iğnelerini ne zamana kadar kullanıcaz? Covid vakaları patlamış durumda, sağlık ocaklarında yatıyoruz resmen 😐
Ben bugün başladım igneye daha yeni karantinasi bitti biizm sağlık ocağının çok tedirgin gidiyorum Allah korusun 🙏🏻

Back