- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.141
Amin kardeşim inşaallahOlabiliriğne yükseltiyor geçen seferde yükselmişti. İnsallah sağlıklı bir gebelik yaşamak nasip olur
Evet aynen gebelik vaad ediyorsa ben de illa hepsi 5aa olsun derdinde değilim. Tutan tutuyor da bu bilinmezlik de hoş değil. Morula nedir ya?Bende anlamadım ki blastlar ne ara morulla kavit vs oldu 6taneydi 2oldu vs bilgi kirliliğine maruz kaldm resmen.yrn eşim arayıp öğrencek.derdim kalite vs değil sonucta gebelk vaad edıosa sıkntı yok.bi merkezde kıza gidip en kalitesizi transfer etmişler.bende ne vr ne yok bileyimde ayık olayım derdindeyim.benm gözümde hepsi ticarethane.
Bağırsak ne kadar sağlıklı vücut da o kadar sağlıklı gerçekten. Allah daha iyi etsin inşaallahTeşekkürleraynen bende bu dediğini yapıyorm. Glutensiz beslenince anı kan şekeri düşmesi yaşamamaya başladım çok etkili. Önceden yemek saatim geçince Elim titrerdi baş dönmesi falan olurdu onlar da düzeldi
Bana piyasada yok dediler tam kafayı yemelikProlutex mı ben bugün aldım 2 kutu
Anladım canım hiç bir sorun yok dediler. Tüplerime falan da bakıldı açık dediler. Rahim filmi çekilmedi mesela.ilk demememiz negatifti2. De pozitif oldu bi kızım var. 3 yıl sonda tekrar denedik ama hiç güzel ilgilenmiyorlar memnun değilimBen ankarada yaptirdim ilk denemem negatifti bahcecide hayatta tavsiye etmiyorum orayi Gercekten lab supheli . Daha sonra Cihangir Cakici Ankarada yaptirdim ikinci denemede cok sukur pozitif gordum . Benim akrabam avusturyada 10 negatif deneme tuekiyede ilk denemede pozitif gordu canim . Turkiyede dene istersen surekli denemekte yumurtaliklafimizo
Etkilemeden. Sende sorun ne soyledilermi
Nasil yok ya prolutex her yerde var kan sulandirici degil progesteron iceren igne ben 10 kutu aldim pazartesiBana piyasada yok dediler tam kafayı yemelik
Burdaki eczanelerde gercekten sıkıntı var. Hibor ve oksapar için de bana piyasada o ilaçlar yok demişlerdi. Hatta üretimi durmuş uzun zamandır üretmilyormuş falan filan. Depodan istemek zor mu geliyor anlamıyorum.Nasil yok ya prolutex her yerde var kan sulandirici degil progesteron iceren igne ben 10 kutu aldim pazartesi
Evt kan sulandiricilarda sıkıntı varmis covidde kullanildigi icin ama progesteronda sıkıntı yok yani gobekten olan prolutex rahatlikla bulanabiliyorBurdaki eczanelerde gercekten sıkıntı var. Hibor ve oksapar için de bana piyasada o ilaçlar yok demişlerdi. Hatta üretimi durmuş uzun zamandır üretmilyormuş falan filan. Depodan istemek zor mu geliyor anlamıyorum.
Allah Allah ben gırdiğim ilk eczaneden aldım 3 kutuKaç tane eczaneye sordum piyasada yok o ilac diyorlar beni mi kandırıyor bunlar
Progestan dex verdi doktor. Eczaneyi arıyorum yok diyor. Muadili yok mu diyorum o da yok diyor.Evt kan sulandiricilarda sıkıntı varmis covidde kullanildigi icin ama progesteronda sıkıntı yok yani gobekten olan prolutex rahatlikla bulanabiliyor
Nerde oturuyorsunuz siz?Allah Allah ben gırdiğim ilk eczaneden aldım 3 kutu
Doktoruna sor istersen prolutex le degistirsin biraz maliyetli ama hic olmadi kendin vuruyorsun hemde bulmasi kolayProgestan dex verdi doktor. Eczaneyi arıyorum yok diyor. Muadili yok mu diyorum o da yok diyor.
Delirecem gerçekten şu ilaç bulamama derdinden çok sıkıldımDoktoruna sor istersen prolutex le degistirsin biraz maliyetli ama hic olmadi kendin vuruyorsun hemde bulmasi kolay
Tedavi için istanbula geldim. İstanbuldan aldım ama karadenizde yaşıyorumNerde oturuyorsunuz siz?
Yani gercekten sıkıcı ama prolutex rahat bulunuyo bi doktoruna danis istersenDelirecem gerçekten şu ilaç bulamama derdinden çok sıkıldım
Prolutex i devlet ödemiyor mu canımEvt kan sulandiricilarda sıkıntı varmis covidde kullanildigi icin ama progesteronda sıkıntı yok yani gobekten olan prolutex rahatlikla bulanabiliyor
Bende progestan in iğnesini vuruluyorum rahat bulunuyor. Ama dex i ilk defa duydum Tanıdık eczane varsa senin iicn ayırsın canım bir süreDelirecem gerçekten şu ilaç bulamama derdinden çok sıkıldım
MaleseffProlutex i devlet ödemiyor mu canım
Bende tanıdık eczaneden alıyorum progestan nasıl kalçadan ağrı yapıyor mu ben prolutex istedim göbekten bugün ilk ignemi oldum çok ağrıyoBende progestan in iğnesini vuruluyorum rahat bulunuyor. Ama dex i ilk defa duydum Tanıdık eczane varsa senin iicn ayırsın canım bir süre
Kalçadan olan da ağrı yapıyor yağlı bir ilaç olduğu malesef ki şişiyor acıyor sıkıntı yaniBende tanıdık eczaneden alıyorum progestan nasıl kalçadan ağrı yapıyor mu ben prolutex istedim göbekten bugün ilk ignemi oldum çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?