Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet aynen gebelik vaad ediyorsa ben de illa hepsi 5aa olsun derdinde değilim. Tutan tutuyor da bu bilinmezlik de hoş değil. Morula nedir ya?

Bağırsak ne kadar sağlıklı vücut da o kadar sağlıklı gerçekten. Allah daha iyi etsin inşaallah kortizon mu başladılar sana şimdi?

Anladım canım hiç bir sorun yok dediler. Tüplerime falan da bakıldı açık dediler. Rahim filmi çekilmedi mesela.ilk demememiz negatifti2. De pozitif oldu bi kızım var. 3 yıl sonda tekrar denedik ama hiç güzel ilgilenmiyorlar memnun değilim

Nasil yok ya prolutex her yerde var kan sulandirici degil progesteron iceren igne ben 10 kutu aldim pazartesi
Burdaki eczanelerde gercekten sıkıntı var. Hibor ve oksapar için de bana piyasada o ilaçlar yok demişlerdi. Hatta üretimi durmuş uzun zamandır üretmilyormuş falan filan. Depodan istemek zor mu geliyor anlamıyorum.

Burdaki eczanelerde gercekten sıkıntı var. Hibor ve oksapar için de bana piyasada o ilaçlar yok demişlerdi. Hatta üretimi durmuş uzun zamandır üretmilyormuş falan filan. Depodan istemek zor mu geliyor anlamıyorum.
Evt kan sulandiricilarda sıkıntı varmis covidde kullanildigi icin ama progesteronda sıkıntı yok yani gobekten olan prolutex rahatlikla bulanabiliyor

Bende progestan in iğnesini vuruluyorum rahat bulunuyor. Ama dex i ilk defa duydum Tanıdık eczane varsa senin iicn ayırsın canım bir süre
Bende tanıdık eczaneden alıyorum progestan nasıl kalçadan ağrı yapıyor mu ben prolutex istedim göbekten bugün ilk ignemi oldum çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…