• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yer çekimi var tabii ki geri gelicek 😁 bide rahim de depo değil ki anacim attığın orda kalsın. Iğne isabetli bir karar olmuş. Sen ama fitili de az kullaniyordun.
Yok dün arttirdi canım günde toplam 6 tane atıyorum 😁

Ben takip edemedim kaçırdım canım? Ne durumdasın acaba ? Nerde yaptırdın? Pozitifi görebildin mi? Ben de Avusturya dayım burda yaptırdım geçen ay negatifti maalesef. Benim de niyetim var Türkiye’de yaptırmaya ama bakalım
Ben ankarada yaptirdim ilk denemem negatifti bahcecide hayatta tavsiye etmiyorum orayi Gercekten lab supheli . Daha sonra Cihangir Cakici Ankarada yaptirdim ikinci denemede cok sukur pozitif gordum . Benim akrabam avusturyada 10 negatif deneme tuekiyede ilk denemede pozitif gordu canim . Turkiyede dene istersen surekli denemekte yumurtaliklafimizo
Etkilemeden. Sende sorun ne soyledilermi

Morula blast olmamış 4.gün ebriyosu oluyor beybi. Aynen çorba yapmışlar o ne öyle ya 😑
sorma ya ilk embriyolaglar aradıklarında 5.gün 2blast iyi kalıte dnsuruldu 4takıpte dedi.6.gün aradılar 4blast olrk iyi kalıte donduruldu denmişti.buraya kdr sıkıntı yok.bende bgn hiç kalıtesı derecelerini bilmiodum soraym dedm asistan hepsi bb dedi aradm snra merkezi biri cıktı 1 tane 4ab bitane kavit embriyo vr dedi ee gerisi nerde dedm 2tane dedi .bende 6tane diince hat değişti baska biri cıktı telefna oda başladı .morulla var 4ab 5bb 4bc ne alaka dedm kızdm kapadm.eşime söledm aramış bi kalaylamış merkezi yarn arayıp adam gibi bilgi verin diyip saydırmış lafları.şoktayım inan

Vardır doktorunuzun bir bildiği🤗 bana da gebelik takibi yapan doktorum çok canın istiyorsa az az ye her şeyden dedi. Zaten biz de kilo kilo yiyecek değiliz😂bizim merkez tedaviye başladığımızda da diyet vermişti hem bana hem eşime yönelik. Tamamen uyduğumu söyleyemem🤭 bu arada ben de hem hap hem iğne olarak kullanıyorum. 12. Haftaya kadar kullanacakmışım.
Hayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel hamilesiniz darısı başımıza 🙏🧿 ben de önceden başladım ignelere prolutex te var ama oksapar iğne yeri baya aciyor sonrasında da..sizin nasıl? Böyle uzun süre hergun iki iğne nereye vurulur düşünüyor insan 🙄

sorma ya ilk embriyolaglar aradıklarında 5.gün 2blast iyi kalıte dnsuruldu 4takıpte dedi.6.gün aradılar 4blast olrk iyi kalıte donduruldu denmişti.buraya kdr sıkıntı yok.bende bgn hiç kalıtesı derecelerini bilmiodum soraym dedm asistan hepsi bb dedi aradm snra merkezi biri cıktı 1 tane 4ab bitane kavit embriyo vr dedi ee gerisi nerde dedm 2tane dedi .bende 6tane diince hat değişti baska biri cıktı telefna oda başladı .morulla var 4ab 5bb 4bc ne alaka dedm kızdm kapadm.eşime söledm aramış bi kalaylamış merkezi yarn arayıp adam gibi bilgi verin diyip saydırmış lafları.şoktayım inan
Morula da ab falan olamaz hayatım. Bunlar sadece blast olan embriyo terimleri. 6bb yok senin anladım. Ilk aradıklarında 5. Gün 2 tane dondurmuşlar, sonra 4 tane de 6. Güne gitmiş. Benim gibi olmuş senin de. 👍 bugün niye böyle parti parti saçmaladılar anlamadım 😑

Oh oh birden fırlatır şimdi 😁 ama düşük olur tabii çok az verdi sana en başından 😑
Olabilir 😁 iğne yükseltiyor geçen seferde yükselmişti. İnsallah sağlıklı bir gebelik yaşamak nasip olur 🙏🏻

Morula da ab falan olamaz hayatım. Bunlar sadece blast olan embriyo terimleri. 6bb yok senin anladım. Ilk aradıklarında 5. Gün 2 tane dondurmuşlar, sonra 4 tane de 6. Güne gitmiş. Benim gibi olmuş senin de. 👍 bugün niye böyle parti parti saçmaladılar anlamadım 😑
Bende anlamadım ki blastlar ne ara morulla kavit vs oldu 6taneydi 2oldu vs bilgi kirliliğine maruz kaldm resmen.yrn eşim arayıp öğrencek.derdim kalite vs değil sonucta gebelk vaad edıosa sıkntı yok.bi merkezde kıza gidip en kalitesizi transfer etmişler.bende ne vr ne yok bileyimde ayık olayım derdindeyim.benm gözümde hepsi ticarethane.

Back