• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende tanıdık eczaneden alıyorum progestan nasıl kalçadan ağrı yapıyor mu ben prolutex istedim göbekten bugün ilk ignemi oldum çok ağrıyo😞
Normlde ağrılı ama bugün benim hiç ağrımadi galiba yapanlanda alakalı kızın eli çok hafifti yanabilir dedi yanmadı sonra biraz yürüdüm tabi şu an ağrıyor ama idare eder 😁

Kalçadan olan da ağrı yapıyor yağlı bir ilaç olduğu malesef ki şişiyor acıyor sıkıntı yani
Evet şişti malesef 🙈
Normlde ağrılı ama bugün benim hiç ağrımadi galiba yapanlanda alakalı kızın eli çok hafifti yanabilir dedi yanmadı sonra biraz yürüdüm tabi şu an ağrıyor ama idare eder 😁
Hadi ya maşallah ne güzel valla🤭🤭

Bende progestan in iğnesini vuruluyorum rahat bulunuyor. Ama dex i ilk defa duydum Tanıdık eczane varsa senin iicn ayırsın canım bir süre
Yok ya tanıdık eczane dedi işte piyasada yok diye. Proluton kullanıyordum bu bitince yine ona dönem o en azından 3 günde birdi

Evet aynen gebelik vaad ediyorsa ben de illa hepsi 5aa olsun derdinde değilim. Tutan tutuyor da bu bilinmezlik de hoş değil. Morula nedir ya?
Ahaha onu bende anlayamadm😅😂 kofimmm bebem benm boğazm şişti iltihap olmus bogazmda birden oldu bugün böyle bir korona başlangıcı yok demi.durduk yere hasta oldm 4saat içinde yatıyom noluyr acaba bana tırstım🙁

Ben hep aynı hemşireye olmama rağmen bazen sonrasında ağrı oluyor.Hemşire sağolsun çok yavaş vuruyor o an acı vs hissetmiyorum.Eve gelince arnica jel ile masaj yapıyorum eğer şişme varsa hafiften gece önce jel sonra sıcak havluyla masaj yapıyorum hiçbir şişme,morarma olmuyor.Aklınızda olsun😌

Ben hep aynı hemşireye olmama rağmen bazen sonrasında ağrı oluyor.Hemşire sağolsun çok yavaş vuruyor o an acı vs hissetmiyorum.Eve gelince arnica jel ile masaj yapıyorum eğer şişme varsa hafiften gece önce jel sonra sıcak havluyla masaj yapıyorum hiçbir şişme,morarma olmuyor.Aklınızda olsun😌
Aynen benimde sonradan oluyor zaten ağrı şu an da da var üzerine otururken😁 iğneler arttıkça o ağrı başka bir hal alacak. Sorun değil ne iğneler olduk 😁

Aynen benimde sonradan oluyor zaten ağrı şu an da da var üzerine otururken😁 iğneler arttıkça o ağrı başka bir hal alacak. Sorun değil ne iğneler olduk 😁
Ben saydım da bugün benim 17.iğnemmiş.2 ampul bir de.Garip biçimde alıştım artık.Şişme hemen hemen hiç olmuyor😬Bence vücudum baktı yapacak bir şey yok tepki vermeyeyim bari dedi 🥳

Ben saydım da bugün benim 17.iğnemmiş.2 ampul bir de.Garip biçimde alıştım artık.Şişme hemen hemen hiç olmuyor😬Bence vücudum baktı yapacak bir şey yok tepki vermeyeyim bari dedi 🥳
Ooo sen baya vurulmussun canım ya 😁 ben bugün başladım değerim dusuk çıktı 😔 insallah ise yarar.

Ooo sen baya vurulmussun canım ya 😁 ben bugün başladım değerim dusuk çıktı 😔 insallah ise yarar.
Kesin yarar.Benim doktor hatta bana hatırlat Cumartesi günü tek ampule düşürelim dedi.İğne hemen arttırıyor.Transfer öncesi de vurulduk ya oradaki değerden biliyorum 3 günde hemen arttırmıştı🤙🏻

Kesin yarar.Benim doktor hatta bana hatırlat Cumartesi günü tek ampule düşürelim dedi.İğne hemen arttırıyor.Transfer öncesi de vurulduk ya oradaki değerden biliyorum 3 günde hemen arttırmıştı🤙🏻
Sen her gün mü yaptırıyorsun canm kaçlık senin iğne.

Back