- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.101
heh iyi ya ben de normaldir falan dedim de içimdeki evham kuşu acaba dedi.O normal canim bendede regl gunum gelince agri olmustu olacakmisim gibi sanki simdi o agrilar da gitti hicbirsey hissetmiyorum akintim oluyo arada sadece
Normal normal benimde oyle olmuştu regl gunumden 1 gun once regl gunu ve 1 gun sonra 3 gun regl olacakmisim gibi oldu.. bendede simdo hic belirti yok belirti olsa bi dert olmasa bi dertheh iyi ya ben de normaldir falan dedim de içimdeki evham kuşu acaba dedi.
Aaa ne saçma, bence de hepsi ticarethane, en kötüsünü koyalım tutmasın bi daha bi daha yaptırsın paramızı alalım derdindeler belki de, böyle düşününce de hoş olmuyor ama bi yerden sonra da düşündürüyorlar gerçekten.Bende anlamadım ki blastlar ne ara morulla kavit vs oldu 6taneydi 2oldu vs bilgi kirliliğine maruz kaldm resmen.yrn eşim arayıp öğrencek.derdim kalite vs değil sonucta gebelk vaad edıosa sıkntı yok.bi merkezde kıza gidip en kalitesizi transfer etmişler.bende ne vr ne yok bileyimde ayık olayım derdindeyim.benm gözümde hepsi ticarethane.
maalesef kasıtlı yada ihmal .ben sadece tedbirli olmaya çalısıom ne kalıte hepsını bileym hangisi transfer edildi bileyim benm içim rahat olsun istyrm.körü körüne gücenemiyorum önceki dr tecrübelerimden dolayı.Aaa ne saçma, bence de hepsi ticarethane, en kötüsünü koyalım tutmasın bi daha bi daha yaptırsın paramızı alalım derdindeler belki de, böyle düşününce de hoş olmuyor ama bi yerden sonra da düşündürüyorlar gerçekten.
Ya hayırlı olsun çok sevindim güzel güzel katlansınBenim bugun transferin 8.gunu değerim 72 çıktı. Senin baya yüksek çift emrbiyo mu
Cabım oksapar bacağa vur oyle morarmıyor en azından ve göbeğinde prolıtexe yer kalıyor ben bacaktan vuruyorum ilk 3 tanesini göbeğe vurdum mosmor bacakta maiallah diyim bişey yokHayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel hamilesiniz darısı başımızaben de önceden başladım ignelere prolutex te var ama oksapar iğne yeri baya aciyor sonrasında da..sizin nasıl? Böyle uzun süre hergun iki iğne nereye vurulur düşünüyor insan
Aynen canım insallahh benim değerimde senin gibi artr şimdide onun derdi varYa hayırlı olsun çok sevindim güzel güzel katlansın
5. Gün tek embryo benim
7. Gün 37
9. Gün 154 tü benziyor aslında değerlerimiz
Devamını da yazayım..
11. Gün 433
13. Gün 1007 oldu
Doktor daha yapma dedi ama benim sürekli test yapasım geliyor test sonucunu görünce bebeğimi görüyormuş gibi hissediyorum heralde zor sahip olunca manyak oluyor insan
Evet haftaya cuma çağırdı sanki daha erken de gözükürdü ama covid olduğum için daha öteledi gibi geldi banaAynen canım insallahh benim değerimde senin gibi artr şimdide onun derdi varbana doktor değerin güzel bir hafta sonra ver kan dedi ama ben iki gün sonra yaptrcam kese için çağırdı mi canım
Değerin 1000 olunca zaten bir kaç gün sonra vajinal görülür dü ama seni yanına yaklastrmk istememisEvet haftaya cuma çağırdı sanki daha erken de gözükürdü ama covid olduğum için daha öteledi gibi geldi bana
peki bişi dicem . alttan muayane kese için baktırır mısın fly bazıları göbekten bakalım diyormuş,Değerin 1000 olunca zaten bir kaç gün sonra vajinal görülür dü ama seni yanına yaklastrmk istememiskarantinan o zman mi bitecek geç olsun güç olmasin canım
Görebilsem iyiydi hayatımda ilk defa kese göreceğim sonuçtaDeğerin 1000 olunca zaten bir kaç gün sonra vajinal görülür dü ama seni yanına yaklastrmk istememiskarantinan o zman mi bitecek geç olsun güç olmasin canım
Ben baktırırim canım zararı olcagini düşünmüyorum. Kalp atisida vajinal daha iyi duyuluyor ilk muayenede.peki bişi dicem . alttan muayane kese için baktırır mısın fly bazıları göbekten bakalım diyormuş,
ne diyosun zararı olur mu alttan ?
merak ediyorum çok bunu .
Yaaa deme ne emekler verdik o keseyi görmek için. Bitmiyor zalim zamanGörebilsem iyiydi hayatımda ilk defa kese göreceğim sonuçta
Karantinam ptesi günü bitiyor daha önce aslında..
Ben baktırırırım rahim ağzı var sonuçtapeki bişi dicem . alttan muayane kese için baktırır mısın fly bazıları göbekten bakalım diyormuş,
ne diyosun zararı olur mu alttan ?
merak ediyorum çok bunu .
tamam gaz geldi bana o evrelere gelimce doktora derim zararı yoksa ben illa görmek istiyorum duymak istemşyurmBen baktırırim canım zararı olcagini düşünmüyorum. Kalp atisida vajinal daha iyi duyuluyor ilk muayenede.
Gittiğimde 6 haftalık oluyor belki kendisini de görürümYaaa deme ne emekler verdik o keseyi görmek için. Bitmiyor zalim zaman
Gerçekten mi bacaktan hiç vurmadım neresine vuruyoruz bacağın?Cabım oksapar bacağa vur oyle morarmıyor en azından ve göbeğinde prolıtexe yer kalıyor ben bacaktan vuruyorum ilk 3 tanesini göbeğe vurdum mosmor bacakta maiallah diyim bişey yok
Kese oluyor ama yolk kesesi görülünce bebek var demekmis tecrübe edemedim aldığım duyumlar öyleGittiğimde 6 haftalık oluyor belki kendisini de görürüm
Kese görünce bide kese de bebek var mı stresi oluyor ya o ne zaman oluyor kalp atışı duyulunca mı ?
Höf şu haberlere çıkan karnım ağrıyor diye gidip aa hamile diye doğuranlardan olsaydım keşke
Gerçekten koldan ve bacaktan yapabilirsin hemşire bana öyle demişti üst basen kısmı varya ön bacak etli olan yerlere yap hiç morarmaz bileGerçekten mi bacaktan hiç vurmadım neresine vuruyoruz bacağın?
Kacti canim?Progestron değerim dusuk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?