- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.081
bir kereden olmaz dimi yapmayacagım bir daha cok korktum.Baskı degil de titreşim sıkıntılı yapma sen onu daha
Yok dün arttirdi canım günde toplam 6 tane atıyorumYer çekimi var tabii ki geri gelicekbide rahim de depo değil ki anacim attığın orda kalsın. Iğne isabetli bir karar olmuş. Sen ama fitili de az kullaniyordun.
Elektrikli ya o titreşimden bahsettim. Yok bişey olmaz o kadarcıktanbir kereden olmaz dimi yapmayacagım bir daha cok korktum.
titreşim degil de böyle dönen bişi ovuyor sanki :/
Hehh şimdi olmuş benim usülYok dün arttirdi canım günde toplam 6 tane atıyorum
Her günHehh şimdi olmuş benim usüliğne kaç günde bir?
inşElektrikli ya o titreşimden bahsettim. Yok bişey olmaz o kadarcıktan
Şahane,değerlerimiz çok yakın!Sanırım dış gebelik keseyle belli oluyorBen bu gün test verdim kızlar 9.gün 210 çıktı
Dış gebelik riski halen var degil mi?
Ben ankarada yaptirdim ilk denemem negatifti bahcecide hayatta tavsiye etmiyorum orayi Gercekten lab supheli . Daha sonra Cihangir Cakici Ankarada yaptirdim ikinci denemede cok sukur pozitif gordum . Benim akrabam avusturyada 10 negatif deneme tuekiyede ilk denemede pozitif gordu canim . Turkiyede dene istersen surekli denemekte yumurtaliklafimizoBen takip edemedim kaçırdım canım? Ne durumdasın acaba ? Nerde yaptırdın? Pozitifi görebildin mi? Ben de Avusturya dayım burda yaptırdım geçen ay negatifti maalesef. Benim de niyetim var Türkiye’de yaptırmaya ama bakalım
sorma ya ilk embriyolaglar aradıklarında 5.gün 2blast iyi kalıte dnsuruldu 4takıpte dedi.6.gün aradılar 4blast olrk iyi kalıte donduruldu denmişti.buraya kdr sıkıntı yok.bende bgn hiç kalıtesı derecelerini bilmiodum soraym dedm asistan hepsi bb dedi aradm snra merkezi biri cıktı 1 tane 4ab bitane kavit embriyo vr dedi ee gerisi nerde dedm 2tane dedi .bende 6tane diince hat değişti baska biri cıktı telefna oda başladı .morulla var 4ab 5bb 4bc ne alaka dedm kızdm kapadm.eşime söledm aramış bi kalaylamış merkezi yarn arayıp adam gibi bilgi verin diyip saydırmış lafları.şoktayım inanMorula blast olmamış 4.gün ebriyosu oluyor beybi. Aynen çorba yapmışlar o ne öyle ya
Mide bulantin var miŞahane,değerlerimiz çok yakın!Sanırım dış gebelik keseyle belli oluyor
Hayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel hamilesiniz darısı başımızaVardır doktorunuzun bir bildiğibana da gebelik takibi yapan doktorum çok canın istiyorsa az az ye her şeyden dedi. Zaten biz de kilo kilo yiyecek değiliz bizim merkez tedaviye başladığımızda da diyet vermişti hem bana hem eşime yönelik. Tamamen uyduğumu söyleyemem bu arada ben de hem hap hem iğne olarak kullanıyorum. 12. Haftaya kadar kullanacakmışım.
Yok baş ağrım var bugün,bir de regl günümdü bugün onun ağrısı gibi ağrı vuruyor ara ara.Mide bulantin var mi
Progestron değerim dusuk canım6 fitil bide hergün iğne miçüşünüz
O normal canim bendede regl gunum gelince agri olmustu olacakmisim gibi sanki simdi o agrilar da gitti hicbirsey hissetmiyorum akintim oluyo arada sadeceYok baş ağrım var bugün,bir de regl günümdü bugün onun ağrısı gibi ağrı vuruyor ara ara.
Morula da ab falan olamaz hayatım. Bunlar sadece blast olan embriyo terimleri. 6bb yok senin anladım. Ilk aradıklarında 5. Gün 2 tane dondurmuşlar, sonra 4 tane de 6. Güne gitmiş. Benim gibi olmuş senin de.sorma ya ilk embriyolaglar aradıklarında 5.gün 2blast iyi kalıte dnsuruldu 4takıpte dedi.6.gün aradılar 4blast olrk iyi kalıte donduruldu denmişti.buraya kdr sıkıntı yok.bende bgn hiç kalıtesı derecelerini bilmiodum soraym dedm asistan hepsi bb dedi aradm snra merkezi biri cıktı 1 tane 4ab bitane kavit embriyo vr dedi ee gerisi nerde dedm 2tane dedi .bende 6tane diince hat değişti baska biri cıktı telefna oda başladı .morulla var 4ab 5bb 4bc ne alaka dedm kızdm kapadm.eşime söledm aramış bi kalaylamış merkezi yarn arayıp adam gibi bilgi verin diyip saydırmış lafları.şoktayım inan
Oh oh birden fırlatır şimdiProgestron değerim dusuk canım
OlabilirOh oh birden fırlatır şimdiama düşük olur tabii çok az verdi sana en başından
Bende anlamadım ki blastlar ne ara morulla kavit vs oldu 6taneydi 2oldu vs bilgi kirliliğine maruz kaldm resmen.yrn eşim arayıp öğrencek.derdim kalite vs değil sonucta gebelk vaad edıosa sıkntı yok.bi merkezde kıza gidip en kalitesizi transfer etmişler.bende ne vr ne yok bileyimde ayık olayım derdindeyim.benm gözümde hepsi ticarethane.Morula da ab falan olamaz hayatım. Bunlar sadece blast olan embriyo terimleri. 6bb yok senin anladım. Ilk aradıklarında 5. Gün 2 tane dondurmuşlar, sonra 4 tane de 6. Güne gitmiş. Benim gibi olmuş senin de.bugün niye böyle parti parti saçmaladılar anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?