• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Evet canim Amerikada yasiyorum. Tup bebek turkiyede yaotirmistim transferin 4. Gunu felan Donmek zorunda kaldim🥺
Ben takip edemedim kaçırdım canım? Ne durumdasın acaba ? Nerde yaptırdın? Pozitifi görebildin mi? Ben de Avusturya dayım burda yaptırdım geçen ay negatifti maalesef. Benim de niyetim var Türkiye’de yaptırmaya ama bakalım

Valla ben kan sulandiriciyi hem hap hem iğne olarak kullanıyorum bana da transfer sonrası ananas ye dedi doktorum 🙄 benim kan artık iğne deliklerinden su gibi akacak herhalde 😂
Vardır doktorunuzun bir bildiği🤗 bana da gebelik takibi yapan doktorum çok canın istiyorsa az az ye her şeyden dedi. Zaten biz de kilo kilo yiyecek değiliz😂bizim merkez tedaviye başladığımızda da diyet vermişti hem bana hem eşime yönelik. Tamamen uyduğumu söyleyemem🤭 bu arada ben de hem hap hem iğne olarak kullanıyorum. 12. Haftaya kadar kullanacakmışım.

Ben şuan şok.bugün asistana sordm hepsi bb blast dedi.demn telfn açtm 2adet vr 4ab dedi bende dedm benm 2değil 6 başka biri bağlandı telefona oda bambaşka şeyler söyledi 4adt 5bb,4ab, 4bc sıraladı morulla cart curt 3ayrı bilgi verdiler inşlh embriyoları karıştırmazlar bu kafayla😆
Morula blast olmamış 4.gün ebriyosu oluyor beybi. Aynen çorba yapmışlar o ne öyle ya 😑

Favipiravir o zaman gebelikte sorun yasatmiyor demekki gelmiş geçmiş olsun
Hayatım ben pozitif çıkınca transfer olamadım. Bekliyorum adetimi. Gebelikte tehlikeli bir ilaç diye biliyorum. Dr elli kere sordu hamilelik şüpheniz var mı diye. zor ikna ettim hamile olmadığıma 😅 adama diyemedim tedavideyiz bizde 1 aydır tık yok diye 😝

Parmağımın. Sonuna kadar gidiyor acaba başka şeyle mi itsem diye düşündüm Bi ara 😂😂😂
Yer çekimi var tabii ki geri gelicek 😁 bide rahim de depo değil ki anacim attığın orda kalsın. Iğne isabetli bir karar olmuş. Sen ama fitili de az kullaniyordun.

Back