- 22 Mayıs 2020
- 720
- 879
- 53
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.061
AhahaBir pamuk girmemişti oraya zaten
benim çarşamba günü canım randevum 11 kasım da transfer olmuştum ya sen ?Aynen sıkıntı olmaz bende öle çok gerginim cuma gelsin bi an önce sen kalp atışı için nezaman gideceksin nezaman transfer olmuştun
Kalmasın orda bide çıkarmak için cebellesmeyimAhahabenim her zaman girer diye normal geliyo artık özdeştik biz ama kesin dene
Cok iceriye gecirmiycen sadece ucuna ya elin değecek pamuga yada tuvalet kağıdı da olur. Sana kolay gelsinKalmasın orda bide çıkarmak için cebellesmeyimbaktım olmuyor denerim artık canım ya
Ben 19 kasımda sen bayağı önce olmuşsun demekki şimdi gitsen gözükür kesin inş bende görürüm bakalımbenim çarşamba günü canım randevum 11 kasım da transfer olmuştum ya sen ?
4 aralıkta gittim canım kese gözüktü kalp atışı yoktu ama 10 gün sonra gel dedi senin kesen kaç mm di ne zaman gördün keseniBen 19 kasımda sen bayağı önce olmuşsun demekki şimdi gitsen gözükür kesin inş bende görürüm bakalım
Görür görür allahin da izniyleTşk ederim bebem 1tanesi işimi görür umarım
Ben takip edemedim kaçırdım canım? Ne durumdasın acaba ? Nerde yaptırdın? Pozitifi görebildin mi? Ben de Avusturya dayım burda yaptırdım geçen ay negatifti maalesef. Benim de niyetim var Türkiye’de yaptırmaya ama bakalımEvet canim Amerikada yasiyorum. Tup bebek turkiyede yaotirmistim transferin 4. Gunu felan Donmek zorunda kaldim
Vardır doktorunuzun bir bildiğiValla ben kan sulandiriciyi hem hap hem iğne olarak kullanıyorum bana da transfer sonrası ananas ye dedi doktorumbenim kan artık iğne deliklerinden su gibi akacak herhalde
En iyi kalite olandan başlıyorlar koymaya. 5e sıra gelmez tutar zatenNeden 5koymazlar aşkoş
valla sizle öle konusunca aradm tekrar teyit ediyim die 2ayrı bilgi verdiler dumur oldumEn iyi kalite olandan başlıyorlar koymaya. 5e sıra gelmez tutar zaten
Nasıl ya ne dediler kivalla sizle öle konusunca aradm tekrar teyit ediyim die 2ayrı bilgi verdiler dumur oldum
5. Gün aradiklarinda ne dediler?Bak bunu bilmiyordum işte mrk ettim arayıp sorsam söylerlermi ki? Bunu ilk kez duydum
Morula blast olmamış 4.gün ebriyosu oluyor beybi. Aynen çorba yapmışlar o ne öyle yaBen şuan şok.bugün asistana sordm hepsi bb blast dedi.demn telfn açtm 2adet vr 4ab dedi bende dedm benm 2değil 6 başka biri bağlandı telefona oda bambaşka şeyler söyledi 4adt 5bb,4ab, 4bc sıraladı morulla cart curt 3ayrı bilgi verdiler inşlh embriyoları karıştırmazlar bu kafayla
Hayatım ben pozitif çıkınca transfer olamadım. Bekliyorum adetimi. Gebelikte tehlikeli bir ilaç diye biliyorum. Dr elli kere sordu hamilelik şüpheniz var mı diye. zor ikna ettim hamile olmadığımaFavipiravir o zaman gebelikte sorun yasatmiyor demekki gelmiş geçmiş olsun
Bişey olmamıştır 5 dakikadan ama annen haklı yapma bence de. Çünkü frekans yayıyor.
Baskı degil de titreşim sıkıntılı yapma sen onu dahayok baskı yapar diye dedi.
birazda baskı yapan kuvvetli bişeydi .
inş bişi olmaz
birde benim bugün resmen adet olacakmışım gibi agrım var.
adetim de 14 ü gibi
Yer çekimi var tabii ki geri gelicekParmağımın. Sonuna kadar gidiyor acaba başka şeyle mi itsem diye düşündüm Bi ara
5.7 mm canım senin4 aralıkta gittim canım kese gözüktü kalp atışı yoktu ama 10 gün sonra gel dedi senin kesen kaç mm di ne zaman gördün keseni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?