Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bende aynı şekilde 5. Gün tek embriyom vardı zaten o da tuttu şükür ama a b hiç bilmiyorum.
DR sadece transfer anında kalitesi iyi dedi okadar
Heyecandan sormayı unuttum verdikleri kağıtta fotosu vardı ama kalitesi de yazmıyordu

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ne zman öğrendin sen gebeliği. Ben gezsemde yatsamda geri geliyor progestron değerim dusuk çıktı bugün anladim ki bana fitil yaramıyor birde iğne eklendi
Acaba tam ileriye itemiyo olabilirmisin fitili? Ben bayaa ileri itiyorum rahim ağzının sag yada sol boşluğuna. Bu arada anatomimi de çözmüş oldum hissederek

Canım elektrikli bir alet olduğu için yapma demistr annen. Elimizdeki telefonlar daha zararlı
yok baskı yapar diye dedi.
birazda baskı yapan kuvvetli bişeydi .
inş bişi olmaz
birde benim bugün resmen adet olacakmışım gibi agrım var.
adetim de 14 ü gibi

Covid yapmıştır sana kuzu bende kendimi covid zannettigim zamanlar ondan diyordum ama değilmiş cevapsiz cok sorum var madem değilim neden bu belirtiler
Canım hormonlar yükseldiği için bence her an her şey yapabilir
Mesela benim göğüslerim de hiç bir sey yoktu bu gün iğneler batmaya başladı mesela covitte değilse tabi oda tüm belirtilerim birbirine girdi

Canım hormonlar yükseldiği için bence her an her şey yapabilir
Mesela benim göğüslerim de hiç bir sey yoktu bu gün iğneler batmaya başladı mesela covitte değilse tabi oda tüm belirtilerim birbirine girdi
Covid meme ağrısı yapmaz ya o hormonsal dolayısı ile bebisten

Acaba tam ileriye itemiyo olabilirmisin fitili? Ben bayaa ileri itiyorum rahim ağzının sag yada sol boşluğuna. Bu arada anatomimi de çözmüş oldum hissederek
Parmağımın. Sonuna kadar gidiyor acaba başka şeyle mi itsem diye düşündüm Bi ara

Parmağımın. Sonuna kadar gidiyor acaba başka şeyle mi itsem diye düşündüm Bi ara
Peki hissediyormusun ittiğin boşluğu? Rahim ağzını mesela. Rahim ağzına elin degiyorsa tamamdr ya zaten isaret parmagi yetiyo küçücük delik aslında sakın ha başka biseyle deneme

Peki hissediyormusun ittiğin boşluğu? Rahim ağzını mesela. Rahim ağzına elin degiyorsa tamamdr ya zaten isaret parmagi yetiyo küçücük delik aslında sakın ha başka biseyle deneme
Yok kuzum denemem şaka yaptim evet bir boşluğa gidiyor zaten parmaginij gitti yere kadar gönderiyorum valla bende sorun var o zman kabul etmiyor

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ne zman öğrendin sen gebeliği. Ben gezsemde yatsamda geri geliyor progestron değerim dusuk çıktı bugün anladim ki bana fitil yaramıyor birde iğne eklendi
Çok teşekkür ederim
Ya bana doktor koyabildiğin kadar ileri koy dedi de ben mi abarttım araba hem fitil hem iğne kullanıyorum ben.
Transfer sonrası bugün 14. Günüm
Dün 13. Günde değerim 1007 ydi 10 gün sonra çağırdı doktorum kontrole
Covid olduğumu da pazartesi günü öğrendim
Tüm pozitiflere sahibim bu ay

Valla ben kan sulandiriciyi hem hap hem iğne olarak kullanıyorum bana da transfer sonrası ananas ye dedi doktorum benim kan artık iğne deliklerinden su gibi akacak herhalde

Evet canım batma oluyor bel ağrısı da arada oluyor sanki çok ayakta kalmışım gibi ama çok şiddetli bir ağrı değil kramp olmuyor
aynen canım bende keseyi gördüm ama kalp atışı için beklerken herşey için tedirgin oluyorum batma ve kramplar normal o zaman korkmama gerek yok herhalde

Benim bugun transferin 8.gunu değerim 72 çıktı. Senin baya yüksek çift emrbiyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…