- 25 Aralık 2010
- 1.418
- 2.073
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.041
Bende aynı şekilde 5. Gün tek embriyom vardı zaten o da tuttu şükür ama a b hiç bilmiyorum.Bu arada ben hiç bunları sormadım embriyoluğa, 5. Gün olduğundan eminim ama aa bb cc nedir sormadım, çok iyi kalitede dediler ben de üstünde durmadım, şimdi sorup kafamı da bulandırmak istemiyorum, tutacaksa tutacak zaten
Acaba tam ileriye itemiyo olabilirmisin fitili? Ben bayaa ileri itiyorum rahim ağzının sag yada sol boşluğuna. Bu arada anatomimi de çözmüş oldum hissederekGeçmiş olsun canım Allah şifa versin ne zman öğrendin sen gebeliği. Ben gezsemde yatsamda geri geliyor progestron değerim dusuk çıktı bugün anladim ki bana fitil yaramıyorbirde iğne eklendi
yok baskı yapar diye dedi.Canım elektrikli bir alet olduğu için yapma demistr annen. Elimizdeki telefonlar daha zararlı
Crinonojel kullanmıyır musun o daha kolay sankiGeçmiş olsun canım Allah şifa versin ne zman öğrendin sen gebeliği. Ben gezsemde yatsamda geri geliyor progestron değerim dusuk çıktı bugün anladim ki bana fitil yaramıyorbirde iğne eklendi
Canım hormonlar yükseldiği için bence her an her şey yapabilirCovid yapmıştır sana kuzu bende kendimi covid zannettigim zamanlar ondan diyordum ama değilmiş cevapsiz cok sorum var madem değilim neden bu belirtiler
Evet canım batma oluyor bel ağrısı da arada oluyor sanki çok ayakta kalmışım gibi ama çok şiddetli bir ağrı değil kramp olmuyorMerhaba belirtileriniz nasıl ara ara batma ve kramplarınız oluyor mu bel ağrısı falan
Covid meme ağrısı yapmaz ya o hormonsal dolayısı ile bebistenCanım hormonlar yükseldiği için bence her an her şey yapabilir
Mesela benim göğüslerim de hiç bir sey yoktu bu gün iğneler batmaya başladı mesela covitte değilse tabi oda tüm belirtilerim birbirine girdi
Parmağımın. Sonuna kadar gidiyor acaba başka şeyle mi itsem diye düşündüm Bi araAcaba tam ileriye itemiyo olabilirmisin fitili? Ben bayaa ileri itiyorum rahim ağzının sag yada sol boşluğuna. Bu arada anatomimi de çözmüş oldum hissederek
Fitil kullaniyorum canım. Hemde günde 3 defa 2ser tane atıyorumCrinonojel kullanmıyır musun o daha kolay sanki
Peki hissediyormusun ittiğin boşluğu? Rahim ağzını mesela. Rahim ağzına elin degiyorsa tamamdr ya zaten isaret parmagi yetiyo küçücük delik aslında sakın ha başka biseyle denemeParmağımın. Sonuna kadar gidiyor acaba başka şeyle mi itsem diye düşündüm Bi ara
Yok kuzum denemem şaka yaptimPeki hissediyormusun ittiğin boşluğu? Rahim ağzını mesela. Rahim ağzına elin degiyorsa tamamdr ya zaten isaret parmagi yetiyo küçücük delik aslında sakın ha başka biseyle deneme
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin ne zman öğrendin sen gebeliği. Ben gezsemde yatsamda geri geliyor progestron değerim dusuk çıktı bugün anladim ki bana fitil yaramıyorbirde iğne eklendi
Banada öyşe yazmıştı jel piyasada yok demişti bulırsan onu yap günde 2 defa daha iyi olur demişti 3 kutu almıştım öncedenFitil kullaniyorum canım. Hemde günde 3 defa 2ser tane atıyorum
Valla ben kan sulandiriciyi hem hap hem iğne olarak kullanıyorum bana da transfer sonrası ananas ye dedi doktorumBildiğim kadarıyla nar ve ananas kan sulandırıcı etkisi varmış, zaten kan sulandırıcı kullandığımız için yasakmış. Ama yeni doktoruma sordum dedi ki çok canın istiyosa tadına bak. Benim canımın istediğinden değil de sağlık için sormuştum dedim.
aynen canım bende keseyi gördüm ama kalp atışı için beklerken herşey için tedirgin oluyorum batma ve kramplar normal o zaman korkmama gerek yok herhaldeEvet canım batma oluyor bel ağrısı da arada oluyor sanki çok ayakta kalmışım gibi ama çok şiddetli bir ağrı değil kramp olmuyor
Benim bugun transferin 8.gunu değerim 72 çıktı. Senin baya yüksek çift emrbiyo muÇok teşekkür ederim
Ya bana doktor koyabildiğin kadar ileri koy dedi de ben mi abarttım arabahem fitil hem iğne kullanıyorum ben.
Transfer sonrası bugün 14. Günüm
Dün 13. Günde değerim 1007 ydi 10 gün sonra çağırdı doktorum kontrole
Covid olduğumu da pazartesi günü öğrendim
Tüm pozitiflere sahibim bu ay
O zaman pamuk sıkıştır çok ciddiyimYok kuzum denemem şaka yaptimevet bir boşluğa gidiyor zaten parmaginij gitti yere kadar gönderiyorum valla bende sorun var o zman kabul etmiyor
Aynen sıkıntı olmaz bende öle çok gerginim cuma gelsin bi an önce sen kalp atışı için nezaman gideceksin nezaman transfer olmuştunaynen canım bende keseyi gördüm ama kalp atışı için beklerken herşey için tedirgin oluyorum batma ve kramplar normal o zaman korkmama gerek yok herhalde
Bir pamuk girmemişti oraya zatenO zaman pamuk sıkıştır çok ciddiyimben öyle yapiyom belki o yüzden cikmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?