• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben şuan şok.bugün asistana sordm hepsi bb blast dedi.demn telfn açtm 2adet vr 4ab dedi bende dedm benm 2değil 6 başka biri bağlandı telefona oda bambaşka şeyler söyledi 4adt 5bb,4ab, 4bc sıraladı morulla cart curt 3ayrı bilgi verdiler inşlh embriyoları karıştırmazlar bu kafayla😆
Ay Allah korusun🙄

Arkadaslar transferimin 6.gunu bugun cok agrilarim var goguslerim agriyo ucu kasiniyo kasiklarimda cok batma var yasayan var mi bunu :KK43:

Bu arada ben hiç bunları sormadım embriyoluğa, 5. Gün olduğundan eminim ama aa bb cc nedir sormadım, çok iyi kalitede dediler ben de üstünde durmadım, şimdi sorup kafamı da bulandırmak istemiyorum, tutacaksa tutacak zaten😬
ay bende heyecandan sormadım 5 gün blast embrıyo denildı kalıtesi iyi mı dedım evet dedı gerısını hatırlamıyorum o ara sevınıyordum demek

kızlartrendyoldan masaj aleti almıştım. şu her yerde gördüğünüz fişe takılan .
ilk geldiginde sırtıma biraz bel kısmıma masaj yaptırdım.
akşam annemlere getidim annem sırtına beline koyma bunu dedi. korktum bişey olmaz dimi?
cok kücüktür daha bebişiö varsa.
belden yapılan masaj etkiler mi bişi söyleyin . 5 dk yapmışımdır süre olarak

ay bende heyecandan sormadım 5 gün blast embrıyo denildı kalıtesi iyi mı dedım evet dedı gerısını hatırlamıyorum o ara sevınıyordum demek
Ben kalitesini de sormadım hiç, kendi söyledi Allahtan😂 o zamanlar buralara çok takılmıyodum bişeyden haberim yoktu. Gerçi bilsem de çok takılmazdım heralde, kötü kalitede dese de koyduracam sonuçta, hepsi benim bebeklerim, ne emeklerle büyüttüm yavrularımı😂🥰🧿🎊

Değildir ins yüreğini ferah tut stres yapma 🤲
Bendede aynisi oldu . Resmen adet oldum Iki gun pihti parca kanama . Iki kez daha ikiser gun arayla kan testi artis guzeldi progestan seviyeside duzenli artiyordu. Baska seyden de olabilir kanama Yada ustune gorme bazi kadinlarda sanirim agir oluyormus

Progestan fitil kullanan arkadaşlar. Fitili atınca yatmak mi gerekir yürümek mi gerekir çözemedim ben hala fazlaca dışarı çıkıyor 😁
Bende de aksine dışarı hiç çıkmıyor
Günde 3 kez bir de ayıptır söylemesi artık fitil koyacak yer kalmadı benim her şey içerde sanki 😂😂😂🙈

kızlartrendyoldan masaj aleti almıştım. şu her yerde gördüğünüz fişe takılan .
ilk geldiginde sırtıma biraz bel kısmıma masaj yaptırdım.
akşam annemlere getidim annem sırtına beline koyma bunu dedi. korktum bişey olmaz dimi?
cok kücüktür daha bebişiö varsa.
belden yapılan masaj etkiler mi bişi söyleyin . 5 dk yapmışımdır süre olarak
Fly3646 Fly3646 kofi kofi

Bende de aksine dışarı hiç çıkmıyor
Günde 3 kez bir de ayıptır söylemesi artık fitil koyacak yer kalmadı benim her şey içerde sanki 😂😂😂🙈
Aynen canım gitmiyor fitil 😂😂😂 napiyosun attıktan sonra yatıyor musun

Aynen canım gitmiyor fitil 😂😂😂 napiyosun attıktan sonra yatıyor musun
Yani özellikle yatmıyorum ya da dolanmıyorum da o an ne yapıyorsam işte 😂
Sadece 1 kez yürüyüşe çıktım oh baktım temizlenmiş kalanlar gelmiş 🤣
Şimdi covit olduğum için de hep evdeyim evde mi yürüsem acaba 😂😂😂

Canım ben 3 gün kesintisiz yaşadım ama covitte olduğum için baş ağrısını hangisini yaptı bilmiyorum 😅🙈
Covid yapmıştır sana kuzu bende kendimi covid zannettigim zamanlar ondan diyordum ama değilmiş cevapsiz cok sorum var madem değilim neden bu belirtiler😜😊

Yani özellikle yatmıyorum ya da dolanmıyorum da o an ne yapıyorsam işte 😂
Sadece 1 kez yürüyüşe çıktım oh baktım temizlenmiş kalanlar gelmiş 🤣
Şimdi covit olduğum için de hep evdeyim evde mi yürüsem acaba 😂😂😂
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ne zman öğrendin sen gebeliği. Ben gezsemde yatsamda geri geliyor progestron değerim dusuk çıktı bugün anladim ki bana fitil yaramıyor 😁birde iğne eklendi

Back