- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.021
Ay Allah korusunBen şuan şok.bugün asistana sordm hepsi bb blast dedi.demn telfn açtm 2adet vr 4ab dedi bende dedm benm 2değil 6 başka biri bağlandı telefona oda bambaşka şeyler söyledi 4adt 5bb,4ab, 4bc sıraladı morulla cart curt 3ayrı bilgi verdiler inşlh embriyoları karıştırmazlar bu kafayla
valla 3ayrı bilgi canımı sıktı cuma gidicem zaten en iyisi drumdan öğrenmek dosyama bakar söyler .Ay Allah korusun
ay bende heyecandan sormadım 5 gün blast embrıyo denildı kalıtesi iyi mı dedım evet dedı gerısını hatırlamıyorum o ara sevınıyordum demekBu arada ben hiç bunları sormadım embriyoluğa, 5. Gün olduğundan eminim ama aa bb cc nedir sormadım, çok iyi kalitede dediler ben de üstünde durmadım, şimdi sorup kafamı da bulandırmak istemiyorum, tutacaksa tutacak zaten
Bana doktorum bunlar olacak demişti dün oldu transferim hatta kanaman olursada hemen telaşlanma dediArkadaslar transferimin 6.gunu bugun cok agrilarim var goguslerim agriyo ucu kasiniyo kasiklarimda cok batma var yasayan var mi bunu
Bence güzel bişey, hayra yormalısınArkadaslar transferimin 6.gunu bugun cok agrilarim var goguslerim agriyo ucu kasiniyo kasiklarimda cok batma var yasayan var mi bunu
Arkadaslar transferimin 6.gunu bugun cok agrilarim var goguslerim agriyo ucu kasiniyo kasiklarimda cok batma var yasayan var mi bunu
Ben kalitesini de sormadım hiç, kendi söyledi Allahtanay bende heyecandan sormadım 5 gün blast embrıyo denildı kalıtesi iyi mı dedım evet dedı gerısını hatırlamıyorum o ara sevınıyordum demek
Evet canim Amerikada yasiyorum. Tup bebek turkiyede yaotirmistim transferin 4. Gunu felan Donmek zorunda kaldimCanim cok üzüldüm. Sen de mi yurtdisindasin?
Bendede aynisi oldu . Resmen adet oldum Iki gun pihti parca kanama . Iki kez daha ikiser gun arayla kan testi artis guzeldi progestan seviyeside duzenli artiyordu. Baska seyden de olabilir kanama Yada ustune gorme bazi kadinlarda sanirim agir oluyormusDeğildir ins yüreğini ferah tut stres yapma
Merhaba belirtileriniz nasıl ara ara batma ve kramplarınız oluyor mu bel ağrısı falanCanım geçen hafta cuma keseyi gördük bu cuma kalp atışı için çağırdı 1 hafta var cuma gidince görcez bakalım
Bende de aksine dışarı hiç çıkmıyorProgestan fitil kullanan arkadaşlar. Fitili atınca yatmak mi gerekir yürümek mi gerekir çözemedim ben hala fazlaca dışarı çıkıyor
kızlartrendyoldan masaj aleti almıştım. şu her yerde gördüğünüz fişe takılan .
ilk geldiginde sırtıma biraz bel kısmıma masaj yaptırdım.
akşam annemlere getidim annem sırtına beline koyma bunu dedi. korktum bişey olmaz dimi?
cok kücüktür daha bebişiö varsa.
belden yapılan masaj etkiler mi bişi söyleyin . 5 dk yapmışımdır süre olarak
Aynen canım gitmiyor fitilBende de aksine dışarı hiç çıkmıyor
Günde 3 kez bir de ayıptır söylemesi artık fitil koyacak yer kalmadı benim her şey içerde sanki
Canım elektrikli bir alet olduğu için yapma demistr annen. Elimizdeki telefonlar daha zararlı
Canım ben 3 gün kesintisiz yaşadım ama covitte olduğum için baş ağrısını hangisini yaptı bilmiyorumHamiș hanımlar baş ağrısı yaşıyormusunuzz?? Yataktan kaldırmıyor beni yaa.. kendimi kuluçkaya yatmış tavuklar gibi hissediyorum
Yani özellikle yatmıyorum ya da dolanmıyorum da o an ne yapıyorsam işteAynen canım gitmiyor fitilnapiyosun attıktan sonra yatıyor musun
Covid yapmıştır sana kuzu bende kendimi covid zannettigim zamanlar ondan diyordum ama değilmiş cevapsiz cok sorum var madem değilim neden bu belirtilerCanım ben 3 gün kesintisiz yaşadım ama covitte olduğum için baş ağrısını hangisini yaptı bilmiyorum
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ne zman öğrendin sen gebeliği. Ben gezsemde yatsamda geri geliyor progestron değerim dusuk çıktı bugün anladim ki bana fitil yaramıyorYani özellikle yatmıyorum ya da dolanmıyorum da o an ne yapıyorsam işte
Sadece 1 kez yürüyüşe çıktım oh baktım temizlenmiş kalanlar gelmiş
Şimdi covit olduğum için de hep evdeyim evde mi yürüsem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?