• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Progestan fitil kullanan arkadaşlar. Fitili atınca yatmak mi gerekir yürümek mi gerekir çözemedim ben hala fazlaca dışarı çıkıyor 😁

Progestan fitil kullanan arkadaşlar. Fitili atınca yatmak mi gerekir yürümek mi gerekir çözemedim ben hala fazlaca dışarı çıkıyor 😁
Bana fitili koyup 5 dakika otur uzan 5 dk sonrasında normal isine devam edebilirsin, Fitilin kalıntıları geri çıkar o normaldir dediler

Aynen canım onu fitil olarak kullaniyorum
Tamam ben de öyle kullanıyorum benimle aynıysa öyle söyleyecektim.Ben sabah akşam kullanıyorum.Sabah koyup yarım saat yatıyorum sonra gün içinde azar azar geliyor kalıntıları 🤭Akşam olan ise yatmadan önce koymamı istedi doktor.Koyup uyuyorum sabaha epey bi akmış oluyor 🙄İlla ki çıkıyor yani bir şekilde 😬

Evet gördüm canım dün bi anda direk kanamam başladı bir parça pıhtı geldi. Doktoru aradım yapacak bişey yok dinlenin gerekli tedaviyi alıyorsun zaten ded yarın randevun var zaten bakarız dedi. Yani bgun kalp atışı için gidecektim. Düşük mü oldu yani dedim bilemiyorum inşallah değildir dedi
Değildir ins yüreğini ferah tut stres yapma 🤲

Hamiș hanımlar baş ağrısı yaşıyormusunuzz?? Yataktan kaldırmıyor beni yaa.. kendimi kuluçkaya yatmış tavuklar gibi hissediyorum 🥴🥴

Back