- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.981
Gorur canim zaten gormeyecek olsa dondurmazlar bc olup tutan da cokiş görürse sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorur canim zaten gormeyecek olsa dondurmazlar bc olup tutan da cokiş görürse sıkıntı yok
doğru diosun.artık nasip işi 1tanesi akıllıca yerleşsinde karnımda 5bb die severm artkGorur canim zaten gormeyecek olsa dondurmazlar bc olup tutan da cok
Inslalah canimdoğru diosun.artık nasip işi 1tanesi akıllıca yerleşsinde karnımda 5bb die severm artk
Waaow cok iyi canim masallah kaliteleriKızlar 5bb iyi bir kalitemi siZce ben bugün sordum 2tane 5bb 4tane 6bb varmış.
Bana fitili koyup 5 dakika otur uzan 5 dk sonrasında normal isine devam edebilirsin, Fitilin kalıntıları geri çıkar o normaldir dedilerProgestan fitil kullanan arkadaşlar. Fitili atınca yatmak mi gerekir yürümek mi gerekir çözemedim ben hala fazlaca dışarı çıkıyor
Allah nasip ederse tutacak zaten en kalitelisini koyuyorlar 5 koymazlar bence sanayaaa bendemi 2koydursam sizden böle duyunca kendimi daha iyi hissettim tabikide kısmet ama ümitlenmek güzel oldu böle
Kızlar ilaç ne kullandiniz geçmesi icin çok zor bir durumBen de geçirdim ya iptal oldu transferim tat alıyor musun?
Saol canım allah razı olsun haber vericem sana mutlakaSeni yakından takip ediyorum benim de geçen cumartesi kese gördü bu cumartesi kalbe çağırdı.
Cuma olsun da duy inşallah çok merak ediyorum
Cumaya da bir sey kalmadı hadi insallahSaol canım allah razı olsun haber vericem sana mutlaka
Fitil dediğin hap olan mı?Progestan hap?Progestan fitil kullanan arkadaşlar. Fitili atınca yatmak mi gerekir yürümek mi gerekir çözemedim ben hala fazlaca dışarı çıkıyor
Aynen canım onu fitil olarak kullaniyorumFitil dediğin hap olan mı?Progestan hap?
Tamam ben de öyle kullanıyorum benimle aynıysa öyle söyleyecektim.Ben sabah akşam kullanıyorum.Sabah koyup yarım saat yatıyorum sonra gün içinde azar azar geliyor kalıntıları Akşam olan ise yatmadan önce koymamı istedi doktor.Koyup uyuyorum sabaha epey bi akmış oluyor İlla ki çıkıyor yani bir şekildeAynen canım onu fitil olarak kullaniyorum
Bana da geçen adeti beklerken Rabbimnasip6103 arkadaşım söylemişti
ben dün cevap verdiğimi bile kimeydi unutuyorum, muhabbeti hatırlıyorum nickleri unutuyorummaşallah kafa sende zehir
Değildir ins yüreğini ferah tut stres yapmaEvet gördüm canım dün bi anda direk kanamam başladı bir parça pıhtı geldi. Doktoru aradım yapacak bişey yok dinlenin gerekli tedaviyi alıyorsun zaten ded yarın randevun var zaten bakarız dedi. Yani bgun kalp atışı için gidecektim. Düşük mü oldu yani dedim bilemiyorum inşallah değildir dedi
Ben yarım saate yakın yatıyorum canım, öyle daha iyi oluyor. Diğer türlü yarısı çıkmış oluyor. Ben birer tane sabah öğle akşam.Progestan fitil kullanan arkadaşlar. Fitili atınca yatmak mi gerekir yürümek mi gerekir çözemedim ben hala fazlaca dışarı çıkıyor
Canım benim ki belli oldu dört yumurta döllenmiş takip edip haber verecekler senin ki belli oldu muHepimizin işlh canım sen de bizi bilgilendir ederiz tabi Rabbım hepimizin yuzunu güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar versin dileyen isteyen herkese
Onu ben eşime yaptırıyorum canım kalçadanHayir progestan igne kalcadan yapilan