- 9 Ekim 2020
- 5.745
- 7.689
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #18.001
Tşk ederim bebem 1tanesi işimi görür umarımWaaow cok iyi canim masallah kaliteleri
Neden 5koymazlar aşkoşAllah nasip ederse tutacak zaten en kalitelisini koyuyorlar 5 koymazlar bence sana
6 da varya sende, bence de önce 6lardan koyarlarNeden 5koymazlar aşkoş
Tabii ki herkesin bağışıklık sistemi var. Onu iptal edersen bulaşıcı hastalıklara karşı vücut savunmasız olur. Senin bağışıklık sistemin biraz şaşırmış. Yumurtalıklarına saldırıyor. Bağırsaklarını çok temiz tut ve glutensiz gıdalar tüketmeye çalış. Iş bağırsakta başlıyor. Glutenli ürünler tüketince bağırsak çeperine yapışıyor. Bağışıklılık sistemi de temizlemek için bağırsaklara saldırıyor. Ve daha sonra kafası karışıp, eklem tiroid yada çeşitli organlara saldırıyor. Uzun olduHerkes için geçerli mi bilmiyorum. Dışarıdan hormon ve troid alıyorum canm. Yani hasarı minimize etmeye çalışıyorz şimdi
Yat yat bugünler de geçecek inşaallahKırmızıdan Pembeye döndü tekrar pazar günü yaptık 3.sunu yatıyorum artık sürekli
Bu arada ben hiç bunları sormadım embriyoluğa, 5. Gün olduğundan eminim ama aa bb cc nedir sormadım, çok iyi kalitede dediler ben de üstünde durmadım, şimdi sorup kafamı da bulandırmak istemiyorum, tutacaksa tutacak zatenNeden 5koymazlar aşkoş
Favipiravir getirdi dr onu kullandım. Antiviral bir ilaç. Başım çok agiriyordu parol içtim bir iki tane de.Kızlar ilaç ne kullandiniz geçmesi icin çok zor bir durum
İnt te baktm demin 6.gün embriyosu için 5.günde blast aşamasını geriden takip eden embriyolar 6.güne bekletiliyormuş.aslnda 5te tamamlaması gereken evreyi 6.gün tamamlıyormus.sanırım 5-6 aynı oluyor bu durumda6 da varya sende, bence de önce 6lardan koyarlar
Aynen iyi çok iyi dedilerse zaten sıkıntı yok banada iyi kalite gebelik vaad eden embriylr denilmişti bgn öle mrktan aklıma geldi die sordum yeşillik olaun dieBu arada ben hiç bunları sormadım embriyoluğa, 5. Gün olduğundan eminim ama aa bb cc nedir sormadım, çok iyi kalitede dediler ben de üstünde durmadım, şimdi sorup kafamı da bulandırmak istemiyorum, tutacaksa tutacak zaten
Hımmİnt te baktm demin 6.gün embriyosu için 5.günde blast aşamasını geriden takip eden embriyolar 6.güne bekletiliyormuş.aslnda 5te tamamlaması gereken evreyi 6.gün tamamlıyormus.sanırım 5-6 aynı oluyor bu durumda
Evet benim de 6. Gün 2 tane dondurdular. 5. Gün blast olamamış, yavaş gelişmiş. 6. Gün blast olmuşlar. Ben de önceden 6.güne gidenleri daha daha gelişmiş sanırdım. Keşke bu gerçeği öğrenmeseydimİnt te baktm demin 6.gün embriyosu için 5.günde blast aşamasını geriden takip eden embriyolar 6.güne bekletiliyormuş.aslnda 5te tamamlaması gereken evreyi 6.gün tamamlıyormus.sanırım 5-6 aynı oluyor bu durumda
Ahahah artık öğrendk .olsn snç olrk blast oluşmuş azcık nazlılarmış napalım kesin kız onlar bu nazın başka açıklaması olamazEvet benim de 6. Gün 2 tane dondurdular. 5. Gün blast olamamış, yavaş gelişmiş. 6. Gün blast olmuşlar. Ben de önceden 6.güne gidenleri daha daha gelişmiş sanırdım. Keşke bu gerçeği öğrenmeseydim
6bb başka şey, 6. Gün blast olması ayrı şey canım. 6bb ise 6, embriyonun kütlesi, genişliği demek. Zaten en son evre6 olabiliyor. Bu da çok nadir bişey. Yani güzel anlamında. Dikkat et en fazla herkesin 5 oluyor. Sana 6bb mi dediler?Kızlar 5bb iyi bir kalitemi siZce ben bugün sordum 2tane 5bb 4tane 6bb varmış.
evt hızlılıklarından değilde tembelliklerindenmiş meğerHımmgüzel bir bilgi, 6 deyince hızını alamayıp 6. Güne kadar gitmiş tatlış embriyolar geliyordu halbuki insanın aklına olsun yine de mücadeleci ruhlarını severim ben onların akıllı bıdıklar
Bak bunu bilmiyordum işte mrk ettim arayıp sorsam söylerlermi ki? Bunu ilk kez duydum6bb başka şey, 6. Gün blast olması ayrı şey canım. 6bb ise 6, embriyonun kütlesi, genişliği demek. Zaten en son evre6 olabiliyor. Bu da çok nadir bişey. Yani güzel anlamında. Dikkat et en fazla herkesin 5 oluyor. Sana 6bb mi dediler?
Ben şuan şok.bugün asistana sordm hepsi bb blast dedi.demn telfn açtm 2adet vr 4ab dedi bende dedm benm 2değil 6 başka biri bağlandı telefona oda bambaşka şeyler söyledi 4adt 5bb,4ab, 4bc sıraladı morulla cart curt 3ayrı bilgi verdiler inşlh embriyoları karıştırmazlar bu kafayla6bb başka şey, 6. Gün blast olması ayrı şey canım. 6bb ise 6, embriyonun kütlesi, genişliği demek. Zaten en son evre6 olabiliyor. Bu da çok nadir bişey. Yani güzel anlamında. Dikkat et en fazla herkesin 5 oluyor. Sana 6bb mi dediler?
Favipiravir o zaman gebelikte sorun yasatmiyor demekki gelmiş geçmiş olsunFavipiravir getirdi dr onu kullandım. Antiviral bir ilaç. Başım çok agiriyordu parol içtim bir iki tane de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?