- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.961
Cem.beyin 750 mis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cem.beyin 750 mis
Evt canim istemistiTup bebek öncesi rahim filmi istedi mi doktorunuz sizden?
Seni yakından takip ediyorum benim de geçen cumartesi kese gördü bu cumartesi kalbe çağırdı.Canım geçen hafta cuma keseyi gördük bu cuma kalp atışı için çağırdı 1 hafta var cuma gidince görcez bakalım
canım önemli olan artış olması inş artacakKızlar sonucum 72 çıkmış dusuk geldi bana ama normal mi acaba
İnşallah canımAynen yavrunda inshaAllah antikor olursa daha ne isticen Allah sifalar versin annecigine.. seninde evladin sana baksin inshaAllah canim
Önemli olan katlanması,güzel değerin.İnanılmaz yüksek değerler beklemiyor bence doktorlar güzelce artsın inşallah!Kızlar sonucum 72 çıkmış dusuk geldi bana ama normal mi acaba
Herkes için geçerli mi bilmiyorum. Dışarıdan hormon ve troid alıyorum canm. Yani hasarı minimize etmeye çalışıyorz şimdiBu herkes için geçerli. Ne önerdi peki?
Iyi bence canim benim 4ab idi transfer ettikleriKızlar 5bb iyi bir kalitemi siZce ben bugün sordum 2tane 5bb 4tane 6bb varmış.
Gayet güzel bence benimki 4aa'ydı tuttu :)Kızlar 5bb iyi bir kalitemi siZce ben bugün sordum 2tane 5bb 4tane 6bb varmış.
Ikiside ortakalite blastokist tutabilir canim inshaAllah benimki 6AB tutundu yani 6 gun oluyor A yumurtanin ici B ise yumurtanin dis kalibiymis..Kızlar 5bb iyi bir kalitemi siZce ben bugün sordum 2tane 5bb 4tane 6bb varmış.
iş görürse sıkıntı yokIyi bence canim benim 4ab idi transfer ettikleri
Kırmızıdan Pembeye döndü tekrar pazar günü yaptık 3.sunu yatıyorum artık sürekliAnladığım kadarıyla çok yoğun taze kan şeklinde gelmiyor. Görüyorsun burda herkesten geliyo pembe kahverengi falan. Ayakların yüksekte olacak şekilde hep uzan. Bide iğnelerin ne zaman bitti? Bana fitil çok az geldi. Devam ediyor mu?
Kız sen ne diyon 6bb süper benim biri 5ab biri 5bb koydular ikisi de tuttuKızlar 5bb iyi bir kalitemi siZce ben bugün sordum 2tane 5bb 4tane 6bb varmış.
Artık kısmet bakalım tutarmı tutmazmı Allaha kalmışIkiside ortakalite blastokist tutabilir canim inshaAllah benimki 6AB tutundu yani 6 gun oluyor A yumurtanin ici B ise yumurtanin dis kalibiymis..
yaaa bendemi 2koydursam sizden böle duyunca kendimi daha iyi hissettim tabikide kısmet ama ümitlenmek güzel oldu böleKız sen ne diyon 6bb süper benim biri 5ab biri 5bb koydular ikisi de tuttu
Bitemelli koydur bidaha ugrasmayaaa bendemi 2koydursam sizden böle duyunca kendimi daha iyi hissettim tabikide kısmet ama ümitlenmek güzel oldu böle
hepsini koysunlar ozaman bikerede 6ız felan aman Allahımbakalm dr tmm derse 2 olacakBitemelli koydur bidaha ugrasma