- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.941
Aynen canım bana da öle demişti ne güzel devam eder hayırlısı ile inşallahBen pazartesi yaptimistim 12.gum tekrsr test istemedi yuksek cikinca haftaya herhangi bi gun gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bana da öle demişti ne güzel devam eder hayırlısı ile inşallahBen pazartesi yaptimistim 12.gum tekrsr test istemedi yuksek cikinca haftaya herhangi bi gun gel dedi
OlabilirBen yine başlicam
Bilmiyorum ki olabilirdi bi arkadaşımın 12. Günde 900 çıkmıştı ikizmişbana 2 tane embryo koydular acaba ikiz olur mu diye merak ettim degerden dolayı
Gözün aydin canim insallah saglikla ilerler ve kucagina alirsin sag salimDegerim suan 438 de Kese onumuzdeki hafta sanirim Gercekten tup bebek diyince biraz ciddiye aliyorlar onumuzdeki hafta bir gun alicam Insallah randevu yu
Senin yazdığına mı alıntı yapmışım bi haltlar karıştırıyorum ama Allah'tan hayırlısıBalımbalım alıntılayıp servgili istanbula sormuşun ozamn halem mi cvp versin ben anlamadım
Ayne bakalim ararim randevu icin gun icindeDirekt aklıma o geldi bakalım kaç olucak muayene. Haftaya sen siftahı yapıcaksın
Amin inslalah canim sanki testi yaptim butun belirtilerim gitti simdi birsey hissetmiyorum normal demiAynen canım bana da öle demişti ne güzel devam eder hayırlısı ile inşallah
Canım geçen hafta cuma keseyi gördük bu cuma kalp atışı için çağırdı 1 hafta var cuma gidince görcez bakalımkalp atışı ile kese arasında kaç gün oldu yani ?
Hay maşallah Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşaallahEvet canım ilk tüp bebek tek embro
yok başkasından alıntı yapıp yine bir başkasına sormuşsun 4.biri olrk cvp vermek bana düşer die düşündümSenin yazdığına mı alıntı yapmışım bi haltlar karıştırıyorum ama Allah'tan hayırlısı
Amin canım hepimize inşallahHay maşallah Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşaallah
Canım benim çok sevindim .Gayet iyi bir değer bence , içini ferah tutKızlar sonucum 72 çıkmış dusuk geldi bana ama normal mi acaba
Hayirli olsum canim onemli olan artarak devam etmesiKızlar sonucum 72 çıkmış dusuk geldi bana ama normal mi acaba
Sahi bülent erola gidiyodu ya eşim, o da orda prof, 600 tl idi muayene. Belki sene başı zamlarlar yaAyne bakalim ararim randevu icin gun icinde
Gayet gzl çıkmış .daha ne olsunKızlar sonucum 72 çıkmış dusuk geldi bana ama normal mi acaba
Aynen ben 6. Haftamdayım hala birşey hissetmiyorum zaten genelde eğer bulantı filan başlıcak sa 6. Haftadan sonra başlıyor ama ben oğluma hamileyken de hiç bulantım kusmam olmamıştı inş bunda da olmazAmin inslalah canim sanki testi yaptim butun belirtilerim gitti simdi birsey hissetmiyorum normal demi
Iyi düşünmüşsün bacikyok başkasından alıntı yapıp yine bir başkasına sormuşsun 4.biri olrk cvp vermek bana düşer die düşündüm
Inslalah bi gideyim ben de aralik ayinda sonra etsinlerSahi bülent erola gidiyodu ya eşim, o da orda prof, 600 tl idi muayene. Belki sene başı zamlarlar ya
Sagol canim inslalahAynen ben 6. Haftamdayım hala birşey hissetmiyorum zaten genelde eğer bulantı filan başlıcak sa 6. Haftadan sonra başlıyor ama ben oğluma hamileyken de hiç bulantım kusmam olmamıştı inş bunda da olmaz
Cem.beyin 750 misInslalah bi gideyim ben de aralik ayinda sonra etsinler