- 9 Ekim 2020
- 5.745
- 7.689
- 148
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.841
Saol cnm inşlh.evt brz fazla pimpirikliEstrofem veriyorlar sanirim yakin Birde jel progesteran bence guzel doktorum ilac konusinda hassas sanirimInsallah guzel sonuclar alirsin
Geçmiş olsun canımm üzüldüm ya kötü denk gelmişBen de geçirdim ya iptal oldu transferimtat alıyor musun?
Ve illa özelde yaptır diyorlar işte.yok baci 2-3kayıp yaşamadan bakmıyorlarmış.
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallahKizlar benim 7 günün sabahı dayanamadım yaptım.
Bakalım o da gününde gelicek miDe gelmiş ya işte.5gün kalmış gel artık sahalara ilaçlar sensiz çekilmiyor
Sonradan çıkıyor. Benim de 4 5. Günlerde gitti tat koku. Daha yeni yeni geliyor. Sen de olmaz inşaallahGeçmiş olsun canımm üzüldüm ya kötü denk gelmiş
Tat ve kokuda sorun yok bende henüz etkilenmedi sonradan çıkmazsa..
Pozitifte yanılma olmuyor diye biliyorumÇok hafif ikinci çizgi hemen çıktı yanılma payı varmıdır acaba.cift embiryi 5 .ci gün embiryosu.
O pimpirikli hal neden kaynaklanıyor acabaSaol cnm inşlh.evt brz fazla pimpirikli
Evet bi kan var mıTurkiyedeki tup bebek Yapan doktorum sknti yok dedi burdaki doktorlar anlamiyor bile kanamanin nerden geldigini . Kac kez acile gittim. Rahimde yara felan da olabiliyormus bazen . Burdaki doktor bana Evet bi kan var ama ne oldugunu bilemiyorum diyor
Bu herkes için geçerli. Ne önerdi peki?Evet ama doktorum bu kez de corona veya diğer hastalıklar daha büyük risk olur dedi
Birde bosu Bosuna o kadar ultrason su bu Ben biliyordum ama burda boyle olacaginiEvet bi kan var mıonu ben de görebiliyorum deseydin sen bilmezsen kim bilicek sebebini? Dr değil bildiğin sığır
Sanmiyorum Benim bundanda silikti . 12. Gun netlesmeye basladiÇok hafif ikinci çizgi hemen çıktı yanılma payı varmıdır acaba.cift embiryi 5 .ci gün embiryosu.
Ben transferden bir hafta önce başlamıştım ilaçlara. Transferden hemen önceki akşam farkettim canimNe zaman basladilar peki büyümeye,benimki transferden sonra farkettirdi. 5. Günüm
Evt dun toren olmus sabri hoca ve ebru hoca prof olmuslar hatta cem hoca da paylaamis 3 prof bi merkez de falan diyeAaa ne diyorsuuuunmaşallah yakışır dr'umuza gecen arkadaşla yazışırken prof demiştim yanlışlıkla sonra doçent diye düzelttim. Allah söyletmiş demek ki
Günaydın kızlar, pazar gününe kadar verecekmişim kuzu yani 3 Sonuç daha istediler ben de dedim vermesem diye ama 23 Kasımdan sonrasına çağırdılar doktor hanım kontrol ediyor artışı dediler ben de iyi dedim.. 23 kasıma da çok varOlsun canim aslinda baya yuksek cikmis 2.ci gerek gördümu benim 2.teste gerek gormedi doktor
Olsun canim inslalah artış guzel olsunda gidersin dediklerinde bende haftaya gidicem inslalahGünaydın kızlar, pazar gününe kadar verecekmişim kuzu yani 3 Sonuç daha istediler ben de dedim vermesem diye ama 23 Kasımdan sonrasına çağırdılar doktor hanım kontrol ediyor artışı dediler ben de iyi dedim.. 23 kasıma da çok var
Senin hem kese hem kalbi bi anda gorecekler galiba o yuzdeb oyle çağırmış olabilirGünaydın kızlar, pazar gününe kadar verecekmişim kuzu yani 3 Sonuç daha istediler ben de dedim vermesem diye ama 23 Kasımdan sonrasına çağırdılar doktor hanım kontrol ediyor artışı dediler ben de iyi dedim.. 23 kasıma da çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?