Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Geçmiş olsun canımm üzüldüm ya kötü denk gelmiş
Tat ve kokuda sorun yok bende henüz etkilenmedi sonradan çıkmazsa..
Sonradan çıkıyor. Benim de 4 5. Günlerde gitti tat koku. Daha yeni yeni geliyor. Sen de olmaz inşaallah

Turkiyedeki tup bebek Yapan doktorum sknti yok dedi burdaki doktorlar anlamiyor bile kanamanin nerden geldigini . Kac kez acile gittim. Rahimde yara felan da olabiliyormus bazen . Burdaki doktor bana Evet bi kan var ama ne oldugunu bilemiyorum diyor
Evet bi kan var mı onu ben de görebiliyorum deseydin sen bilmezsen kim bilicek sebebini? Dr değil bildiğin sığır

Olsun canim aslinda baya yuksek cikmis 2.ci gerek gördümu benim 2.teste gerek gormedi doktor
Günaydın kızlar, pazar gününe kadar verecekmişim kuzu yani 3 Sonuç daha istediler ben de dedim vermesem diye ama 23 Kasımdan sonrasına çağırdılar doktor hanım kontrol ediyor artışı dediler ben de iyi dedim.. 23 kasıma da çok var

Olsun canim inslalah artış guzel olsunda gidersin dediklerinde bende haftaya gidicem inslalah

Senin hem kese hem kalbi bi anda gorecekler galiba o yuzdeb oyle çağırmış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…