Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Canim cok gecmis olsun umarim bu sikintilari unutturucak bebisini kucagina alirsin bir an once O seni bekliyor orda biyerde az kaldi...

Degerim suan 438 de Kese onumuzdeki hafta sanirim Gercekten tup bebek diyince biraz ciddiye aliyorlar onumuzdeki hafta bir gun alicam Insallah randevu yu

Birde ikizlerde cok kanama oluyor diyorlar Benim artislar iyi ama dusuk baslamasaydi ikizmi acaba derdim

Canim cok gecmis olsun umarim bu sikintilari unutturucak bebisini kucagina alirsin bir an once O seni bekliyor orda biyerde az kaldi...
Tşk ederim baciinşlh artık hepimizin türlü türlü sıkıntıları oldu az yada çok.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.damdan düşeni damdan düşen anlariyiki bura vrda dertleşioz

maşallah ona istanbul tüp bebek te aret kamar da.transfer için knt ilaç devam ediyz bakalm ne zamn yapacak bilmiyorum
Taze transfer deilmi . Benim son yaptirdigim doktor taze transfer sansi yuksek diyordu . Benim ilk dondurulmustu tutmadi ikinci taze ile hamile kalabildim. Hangi ilaclari verdi

Rabbim hayırlı ise yüzünü güldürsün canım. benim bugün oldu opu bana da dua ederseniz sevinirim. Yarın yumurtaların kalitesi için bilgilendirecek LED
Hepimizin işlh canım sen de bizi bilgilendir ederiz tabi Rabbım hepimizin yuzunu güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar versin dileyen isteyen herkese

Tşk ederim baciinşlh artık hepimizin türlü türlü sıkıntıları oldu az yada çok.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.damdan düşeni damdan düşen anlariyiki bura vrda dertleşioz
Aynen oyle valla banada bi iyi geldiki bura.. aminn inshaAllah herkezin emeklerinin karsiligi bulunsun.. esim kiziyor artik elinden dusmuyor telefon diye

Hakketten valla dogru bildin cok iyi Iki doktor buldum Diger aya randevu dedi yok Christmas yok su bu elimizde kalanlari ariyorum tek tek:)
Essahtan kiristmis gibi pffff

buarada turk hemsire felan bulabilirsen cevrende veya aileden biri vurdurabilirsin igneni buarada... oyle olabiliyomu bilemiyorumda..

Taze transfer deilmi . Benim son yaptirdigim doktor taze transfer sansi yuksek diyordu . Benim ilk dondurulmustu tutmadi ikinci taze ile hamile kalabildim. Hangi ilaclari verdi
benm dondurulmuş cnm.ilk denemem olacak.amelyt la beraberdi opu oyüzden 2ay bekledm.suan dekort,progynova,folıbol,coraspin kullanıyrm daha ilaç ve iğne eklenecekmiş transfere yakın

benm dondurulmuş cnm.ilk denemem olacak.amelyt la beraberdi opu oyüzden 2ay bekledm.suan dekort,progynova,folıbol,coraspin kullanıyrm daha ilaç ve iğne eklenecekmiş transfere yakın
Estrofem veriyorlar sanirim yakin Birde jel progesteran bence guzel doktorum ilac konusinda hassas sanirim Insallah guzel sonuclar alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…