• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Aynen eşim bana dior çok okuyorsn arastırıosn kafan karışacak vs bende diyorum zamanında biraz ayık olsamda araştırsaydım hiç bunları yaşamazdım diyorum.dr lara artık cok fazla güvenemiyorum tabikide onlarsız olmuyor ama her dediklerinede koşulsuz eyv demiyorum.sorguluyorum.beni para olarak yolmaktan başka bişe yapmadılar yıllarca .yanlış ameliyat yanlış tedaviler aman valla aklıma geldikçe deli oluyorum😡
Boşver canım önüne bak zararın ermesinden dönersen kar

Herkeze hayırlı günler arkadaşlar genelde bütün okummalı takip ettim sonucları poztif cıkanlara hayırlı olsun inş Rabbim kucağınza almyı nasip etsin benim sorum şu 1 aralıkda iki tane 5. Gün blast kalite transferim oldu 6.7 günü pembe kırmzı lekenmem oldu bugn 9.günüm iki gündür bişey yok ama ara ara ciddi ciddi adet olucakmşm sanyrm sonra geciyor kaç gündr ağlıyorum tutmmdı mı diye ilk deneyimim başından böyle olay gecen varmı😔

Herkeze hayırlı günler arkadaşlar genelde bütün okummalı takip ettim sonucları poztif cıkanlara hayırlı olsun inş Rabbim kucağınza almyı nasip etsin benim sorum şu 1 aralıkda iki tane 5. Gün blast kalite transferim oldu 6.7 günü pembe kırmzı lekenmem oldu bugn 9.günüm iki gündür bişey yok ama ara ara ciddi ciddi adet olucakmşm sanyrm sonra geciyor kaç gündr ağlıyorum tutmmdı mı diye ilk deneyimim başından böyle olay gecen varmı😔
Test yapmadın mı canım hiç

Ben transferden bir hafta önce başlamıştım ilaçlara. Transferden hemen önceki akşam farkettim canim

Korkma canım hiç bir sorun yok. Burda arkadaslaimizdan bazıları yerleşme kanaması yaşıyor,seninki de sanırım o. Strese hiç girme. Hatta yapmak istersen idar testi bile yapabilirsin. Çünkü sonucun belli olmuştur şimdiden.

Hayır canım yapmdım hiç test günüm cuma ama yarın gidecem artık
Canım bende 1 aralıkta transfer oldum. Dün 7.gunumdu sabah test yaptım poztif gördüm. Öğlen lekenlenme oldu. Doktoruma msj attim progestan fitili arttırdi kan sulandirilari kesti. Bence bir test yap. Kanaman doktora söyledin mi

Kanaman mi oldu canım. Keseyi görmustun sen
Evet gördüm canım dün bi anda direk kanamam başladı bir parça pıhtı geldi. Doktoru aradım yapacak bişey yok dinlenin gerekli tedaviyi alıyorsun zaten ded yarın randevun var zaten bakarız dedi. Yani bgun kalp atışı için gidecektim. Düşük mü oldu yani dedim bilemiyorum inşallah değildir dedi

Evet gördüm canım dün bi anda direk kanamam başladı bir parça pıhtı geldi. Doktoru aradım yapacak bişey yok dinlenin gerekli tedaviyi alıyorsun zaten ded yarın randevun var zaten bakarız dedi. Yani bgun kalp atışı için gidecektim. Düşük mü oldu yani dedim bilemiyorum inşallah değildir dedi
Canım insallahh bebeğin seninledir. Kanama kese dışında olmuş olabilir. Dinlen sen. İlaçlarını değiştirdi mi kan sulandırıcı kullanıyor musun

Back