• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Gebelde tüp bebek tedavilerinde leke kanama oluyor çoğunlukta.nihayetınde rahim ilaçla hazırlanıyor.regl kdr kanama olması ve progestan yükselmesi bebek sağlam tutunmuş demek.benm 9ay regl görüp dguran akrabam vr.olacaksa hertürlü oluyor
Annemde diyor gerci kardesime hamileliginde kanamalar parcalar dusurdum diye Allah nasip ederse oluyo bir sekilde

Benim Diger iki gebeligim dogal yollaydi sonra Iki kayiptan sonra bir sure ara verdim sonra cocuk dusundugumde olmadi Iki sene tup bebek yaptirdim ilk basarisizdi ikincide tutundu Insallah
korkma cnm sen iğneni ol.fitilinide at bol bol dinlen geriside artık Tevekkül.sen tedbirini almışsaın.onun ömrü varsa herayda kanasan gene kucağına gelir gönlünü ferah tut🥰

Ben Amerikadayim California . Gercekten hic bir doktora hemsireye Turkiyedeki gibi guvenemiyorum buraya tedaviye gelenleri anlamiyorum ben
Belki de alışık olduğumuz düzen budur bilmiyorum ki. Zaten Allaha büyük konuşmayayım ama tek çare o ülkede demediği sürece bende gitmem burda da okadar iyi doktorlar varki. Peki canım orda Türk doktor bulamıyormusun beyin göçü çok malum

Hemde nasil yine Ben son gittigim tup bebek doktoru olmasa 9 yildir kimse bana bu testten bahsetmedi
yani cidden drunda iyisine düşmek zor.bende yıllarca ne kasapların eline düştüm dr dan yana yüzüm gülmedi.bir ameliyatla kaptığım enfeksiyon yüzünden iki tüpümden de oldum.neler çektim de derdime derman bulamadım.basit bir antibiyotik tedavisiyle geçecek şey yüzünden tespit edilememesi yüzünden 7senem ve 2tüpüm gitti.Allah iyi drlara denk getirsin ne diim.

yani cidden drunda iyisine düşmek zor.bende yıllarca ne kasapların eline düştüm dr dan yana yüzüm gülmedi.bir ameliyatla kaptığım enfeksiyon yüzünden iki tüpümden de oldum.neler çektim de derdime derman bulamadım.basit bir antibiyotik tedavisiyle geçecek şey yüzünden tespit edilememesi yüzünden 7senem ve 2tüpüm gitti.Allah iyi drlara denk getirsin ne diim.
Geçmiş olsun canım çok doğru söylüyorsun zaten allahtan artık internet varda insanlar araştırıyor soruyor bilgi toplayabiliyor yoksa Allaha emanet

:( cok gecmis olsun canim 😐 suan Sadece tup bebek demi Benim bir tupum kapali

Geçmiş olsun canım çok doğru söylüyorsun zaten allahtan artık internet varda insanlar araştırıyor soruyor bilgi toplayabiliyor yoksa Allaha emanet
Aynen eşim bana dior çok okuyorsn arastırıosn kafan karışacak vs bende diyorum zamanında biraz ayık olsamda araştırsaydım hiç bunları yaşamazdım diyorum.dr lara artık cok fazla güvenemiyorum tabikide onlarsız olmuyor ama her dediklerinede koşulsuz eyv demiyorum.sorguluyorum.beni para olarak yolmaktan başka bişe yapmadılar yıllarca .yanlış ameliyat yanlış tedaviler aman valla aklıma geldikçe deli oluyorum😡

Aynen eşim bana dior çok okuyorsn arastırıosn kafan karışacak vs bende diyorum zamanında biraz ayık olsamda araştırsaydım hiç bunları yaşamazdım diyorum.dr lara artık cok fazla güvenemiyorum tabikide onlarsız olmuyor ama her dediklerinede koşulsuz eyv demiyorum.sorguluyorum.beni para olarak yolmaktan başka bişe yapmadılar yıllarca .yanlış ameliyat yanlış tedaviler aman valla aklıma geldikçe deli oluyorum😡
Sanirim Butun esler Ayni seyi soyluyor😃 banada arastirmaktan psikolojisi kalmadi diyor Keske 10 senedir arastirsaydim

Annemde diyor gerci kardesime hamileliginde kanamalar parcalar dusurdum diye Allah nasip ederse oluyo bir sekilde
Arkadasiminda ikizlerinde kanamasi oluyordu hcg degerin yukseliyormus zaten uzulme keseyi gormeye nezaman gidiceksin randevu aldinmi? Amerikada nasil bilmiyorum ama israr edersen kese icin erken ultrasonlar oluyor pretecho diye bizim hollandada oyle tup bebek oluyorum diceksin yoksa umursamiyorlar

Back