- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.861
6. ncı gün 92 cıktı canım. 11 inde yan test günümde bi daha baktırcmOlur olur sağlık olsun yeterli Allah başka dert vermesin inşallahkan da kaç çıktı canım kaçıncı gününde yaptın geçen günlerde pek giremedim de kaçırmışım
Oo güzel değer gözün aydın canım6. ncı gün 92 cıktı canım. 11 inde yan test günümde bi daha baktırcm
Boşver canım önüne bak zararın ermesinden dönersen karAynen eşim bana dior çok okuyorsn arastırıosn kafan karışacak vs bende diyorum zamanında biraz ayık olsamda araştırsaydım hiç bunları yaşamazdım diyorum.dr lara artık cok fazla güvenemiyorum tabikide onlarsız olmuyor ama her dediklerinede koşulsuz eyv demiyorum.sorguluyorum.beni para olarak yolmaktan başka bişe yapmadılar yıllarca .yanlış ameliyat yanlış tedaviler aman valla aklıma geldikçe deli oluyorum
Kekik çayı söktürüyormu bak bunu bilmiodum.bende aspirin atıodum kolay sökülmek içinBakalım o da gününde gelicek migeçen ay opudan ötürü erken olmuştu. Bide söktürücü kullandırmıştı. Kekik çayı içiyim bari napiyim
Altında yatan sebep geçirdiği bir trawma olabilirO pimpirikli hal neden kaynaklanıyor acaba
Evt ben şahidim o arkdş benimEvt dun toren olmus sabri hoca ve ebru hoca prof olmuslar hatta cem hoca da paylaamis 3 prof bi merkez de falan diye
Oo arkadaş benimmm benim oooooAaa ne diyorsuuuunmaşallah yakışır dr'umuza gecen arkadaşla yazışırken prof demiştim yanlışlıkla sonra doçent diye düzelttim. Allah söyletmiş demek ki
Test yapmadın mı canım hiçHerkeze hayırlı günler arkadaşlar genelde bütün okummalı takip ettim sonucları poztif cıkanlara hayırlı olsun inş Rabbim kucağınza almyı nasip etsin benim sorum şu 1 aralıkda iki tane 5. Gün blast kalite transferim oldu 6.7 günü pembe kırmzı lekenmem oldu bugn 9.günüm iki gündür bişey yok ama ara ara ciddi ciddi adet olucakmşm sanyrm sonra geciyor kaç gündr ağlıyorum tutmmdı mı diye ilk deneyimim başından böyle olay gecen varmı
Aynen test yapsan çıkar büyük ihtimalle hamilesin üstüme görmüş olablirsinHayır canım yapmdım hiç test günüm cuma ama yarın gidecem artık
Ben transferden bir hafta önce başlamıştım ilaçlara. Transferden hemen önceki akşam farkettim canim
Korkma canım hiç bir sorun yok. Burda arkadaslaimizdan bazıları yerleşme kanaması yaşıyor,seninki de sanırım o. Strese hiç girme. Hatta yapmak istersen idar testi bile yapabilirsin. Çünkü sonucun belli olmuştur şimdiden.Herkeze hayırlı günler arkadaşlar genelde bütün okummalı takip ettim sonucları poztif cıkanlara hayırlı olsun inş Rabbim kucağınza almyı nasip etsin benim sorum şu 1 aralıkda iki tane 5. Gün blast kalite transferim oldu 6.7 günü pembe kırmzı lekenmem oldu bugn 9.günüm iki gündür bişey yok ama ara ara ciddi ciddi adet olucakmşm sanyrm sonra geciyor kaç gündr ağlıyorum tutmmdı mı diye ilk deneyimim başından böyle olay gecen varmı
Canım bende 1 aralıkta transfer oldum. Dün 7.gunumdu sabah test yaptım poztif gördüm. Öğlen lekenlenme oldu. Doktoruma msj attim progestan fitili arttırdi kan sulandirilari kesti. Bence bir test yap. Kanaman doktora söyledin miHayır canım yapmdım hiç test günüm cuma ama yarın gidecem artık
Kanaman mi oldu canım. Keseyi görmustun senKızlar düşük yapıldığın da kanama 1 günde kesilir mi
Evet gördüm canım dün bi anda direk kanamam başladı bir parça pıhtı geldi. Doktoru aradım yapacak bişey yok dinlenin gerekli tedaviyi alıyorsun zaten ded yarın randevun var zaten bakarız dedi. Yani bgun kalp atışı için gidecektim. Düşük mü oldu yani dedim bilemiyorum inşallah değildir dediKanaman mi oldu canım. Keseyi görmustun sen
Canım insallahh bebeğin seninledir. Kanama kese dışında olmuş olabilir. Dinlen sen. İlaçlarını değiştirdi mi kan sulandırıcı kullanıyor musunEvet gördüm canım dün bi anda direk kanamam başladı bir parça pıhtı geldi. Doktoru aradım yapacak bişey yok dinlenin gerekli tedaviyi alıyorsun zaten ded yarın randevun var zaten bakarız dedi. Yani bgun kalp atışı için gidecektim. Düşük mü oldu yani dedim bilemiyorum inşallah değildir dedi
Yok canım ısrarla ilaçlara devam diyor. Günde 1 oksapar ve coraspirin kullanırımCanım insallahh bebeğin seninledir. Kanama kese dışında olmuş olabilir. Dinlen sen. İlaçlarını değiştirdi mi kan sulandırıcı kullanıyor musun
değerin yüksek olmasından ziyade artışı önemli benceOo güzel değer gözün aydın canım
O kadar korkuyrmki cıkar dimi bir cesret edip gitsem şu stres gecse tüp bebekten önce hep tek çizgi gördğm için hiç idrar testinede cesrt edemedimAynen test yapsan çıkar büyük ihtimalle hamilesin üstüme görmüş olablirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?