- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.881
pembiss123 benim de pozitif şeker Perşembe artış için bir daha gideceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inş benimde öyledir adet olucam sandım test günüm gelmden o gce bir şok yaşadımKorkma canım hiç bir sorun yok. Burda arkadaslaimizdan bazıları yerleşme kanaması yaşıyor,seninki de sanırım o. Strese hiç girme. Hatta yapmak istersen idar testi bile yapabilirsin. Çünkü sonucun belli olmuştur şimdiden.
Stres bitmiyor canım kanı var kesesi var kalp atışı var o yüzden yaptır öğren bence gebesinO kadar korkuyrmki cıkar dimi bir cesret edip gitsem şu stres gecse tüp bebekten önce hep tek çizgi gördğm için hiç idrar testinede cesrt edemedim
Burda hangi şaka dönüyor anlamadım, kaçırmışımOo arkadaş benimmm benim ooooo
En azında iğne yi biraktrsaymis benim dün lekelenmem oldu biraktrdi doktor. Progestan nasıl kullanıyorsunYok canım ısrarla ilaçlara devam diyor. Günde 1 oksapar ve coraspirin kullanırım
he o sarışın bayan sensin yaniii :)Evt ben şahidim o arkdş benim
Aynı gün olmuşuz senin adına cok sevindim canım inş kucağına aldığın günlerde görrüz transfr gününü saymıyorduk değilmi aradım canm benmdr kan sulandrcıyı kesti fitil günde 4 tane alıyorum devam ederse erkm test yaplm dedi sonuca göre iğneye gecerz dedi devam etmynce armdmdaCanım bende 1 aralıkta transfer oldum. Dün 7.gunumdu sabah test yaptım poztif gördüm. Öğlen lekenlenme oldu. Doktoruma msj attim progestan fitili arttırdi kan sulandirilari kesti. Bence bir test yap. Kanaman doktora söyledin mi
Günde 2 doz iğne kalçadan 4 tane de fitilEn azında iğne yi biraktrsaymis benim dün lekelenmem oldu biraktrdi doktor. Progestan nasıl kullanıyorsun
İçini ferah tut. Düşük öyle pıhtı dusmesiyle sadece olmaz. Onun sancısı eşi falan filanEvet gördüm canım dün bi anda direk kanamam başladı bir parça pıhtı geldi. Doktoru aradım yapacak bişey yok dinlenin gerekli tedaviyi alıyorsun zaten ded yarın randevun var zaten bakarız dedi. Yani bgun kalp atışı için gidecektim. Düşük mü oldu yani dedim bilemiyorum inşallah değildir dedi
Bi gebelik testi yap canım ben az önce kan verdim. Erken öğrenmek bu durumlarda daha iyi,Aynı gün olmuşuz senin adına cok sevindim canım inş kucağına aldığın günlerde görrüz transfr gününü saymıyorduk değilmi aradım canm benmdr kan sulandrcıyı kesti fitil günde 4 tane alıyorum devam ederse erkm test yaplm dedi sonuca göre iğneye gecerz dedi devam etmynce armdmda
İşte başıma gelmediği için bilmiyorum canım hiç gebe de kalmadım ben hayrılısı artıkİçini ferah tut. Düşük öyle pıhtı dusmesiyle sadece olmaz. Onun sancısı eşi falan filan
Ah ağzından bal damlıyor inşeAllah canım sende korkma benm halmda tüp bebkle hamile kaldı nerdyse hergün kanması oldu her sefernde düşürdm dedi ama çok şükür kızı şmdi bir yaşında yavrun inş sana sımsıkı tutanacakStres bitmiyor canım kanı var kesesi var kalp atışı var o yüzden yaptır öğren bence gebesin
Kesnlkle canım bugn belki idrar yaparım cesrtlendrdnz beni İnş seninide yüksek yüksek değerlerni görürüzBi gebelik testi yap canım ben az önce kan verdim. Erken öğrenmek bu durumlarda daha iyi,
Bende öyle ama düşük yapan birine şahit oldum,ordan biliyorum. Sağlıksız kimyasal olmuştu.İşte başıma gelmediği için bilmiyorum canım hiç gebe de kalmadım ben hayrılısı artık
İnşAllah öyle olur canımAh ağzından bal damlıyor inşeAllah canım sende korkma benm halmda tüp bebkle hamile kaldı nerdyse hergün kanması oldu her sefernde düşürdm dedi ama çok şükür kızı şmdi bir yaşında yavrun inş sana sımsıkı tutanacak
Anladım canım rabbim kimseye yaşatmasın sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallahBende öyle ama düşük yapan birine şahit oldum,ordan biliyorum. Sağlıksız kimyasal olmuştu.
coraspini ben bugün de attım . hemşireye sormayı unuttum ben ona devam diye mi .En azında iğne yi biraktrsaymis benim dün lekelenmem oldu biraktrdi doktor. Progestan nasıl kullanıyorsun
kofi rabbimnasibe drları prof olmus onu yazmıs geçen bir arkdşa sölemiştim hatta yazmış.bende dedim o arkdş benim boş geyikBurda hangi şaka dönüyor anlamadım, kaçırmışım
Canım bu ilaçlar bir süre kullanılıyor. Lekelenmem geldiği için bıraktım ben . Bi sor istersen ama birak demezler büyük ihtimal, Bi de senin sadece aspirin benim hem aspirin hem iğne vardıcoraspini ben bugün de attım . hemşireye sormayı unuttum ben ona devam diye mi .
belki benimde bırakmam gerekecek. tutunduktan sonra kan sulandırıcı kullanmanın mantıgı var mı sence?
hayır işler karıştı ben o sarışın değilimmben kofinin arkadaşa sölemiştim geçen dediği o arkadaş benim beyninizi yakarım. Böle sabah sabahhe o sarışın bayan sensin yaniii :)
hoşmuşssun kız