Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Günde 6 tane kullandım 2 transferimde de. Sabah öğle akşam 2'şer tane. Sen çok az alıyorsun. Igne falan var mı? Ne bileyim 2 günde bir falan?
3 tane iğne verdi onları da 3 gün arayla vurdurdum onun dışında günde 2 tane olarak demislerdi canım şimdi bu kanama nedir sence tutunma kanamasımi yoksa bebek gittimi Allah korusun

3 tane iğne verdi onları da 3 gün arayla vurdurdum onun dışında günde 2 tane olarak demislerdi canım şimdi bu kanama nedir sence tutunma kanamasımi yoksa bebek gittimi Allah korusun
Transferin in kaçıncı günü canım kan tahlili yaptırdın mı

Dondurulmuş embriyo taze transfere göre tutunması daha kolay hamile kaliniyomus doğrumu bu kızlar
Tazede tutan cok dondurulmus da canim kesinliği yok ama bizim merkrz genelse dondurulmusu tercih ediyo benim 9 yumurta toplanmasina rağmen dondurulmus oldum ama taze olup tutanda cok grupta

Benımde bugün 7.gunum lekelenme oldu kırmızı değildi tam pembemsiydi. Senin yoğun mu oldu kanaman devamı geldi mi. İlaç takviyesi yaptı mı doktor
canım bence senin bebiş yerini yapıyor ondan geldi kan. ztn kırmızı degilmiş. bende hiç kan leke gelmedi ama bende sürekli akıntı oluyor . beyaz beyaz

İnşallahh canım. Tedirginim oldum ama Allahtan devamı gelmedi.
O da test günü laneti bacım. Burda takip ettiğim arkadaşlardan da denk geldim test yapıp pozitif görünce lekelenme oluyor bi telaş yaptırıyor. Bana da olmuştu.
Devamı gelmediyse rahat ol. Biraz takip et bakalım sonraki günlerde lekelenme olacak mi. Inşallah sorunsuz atlatırsın bu süreci

Canım aynen yaa dedim keşke yapmasaydim tup bebek sürecinde lekelenme yaşayan cok malesef. Takipteyim zaten şükür devamı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…