- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.641
O zaman fitili kullanırsınız gitmedenBen igne vurmuyorum, sadece progrestron fitili kullaniyorum
Günde 6 tane kullandım 2 transferimde de. Sabah öğle akşam 2'şer tane. Sen çok az alıyorsun. Igne falan var mı? Ne bileyim 2 günde bir falan?Evet günde 2 tane dediler bana sen kaç tane aliyosun
bende igneyi tercih ederiö fitilden . ama netleşsin . hap da olur derse hap tercih ederim . böyle popom cürüdü gercektenBen de fitili hiç sevmiyorumbu dr'um iğne veriyomuş. Gayet memnunum bu durumdan. Imza: psikopat kofi
Dondurulmuş embriyo taze transfere göre tutunması daha kolay hamile kaliniyomus doğrumu bu kızlarBen dondurulmus embriyo transferi olucam allah kismet ederse, hayirli olur insallah
Göbekten iğne veriyomuş benim ki. covidden ötürü sağlık ocağına gitmeyelim diyebende igneyi tercih ederiö fitilden . ama netleşsin . hap da olur derse hap tercih ederim . böyle popom cürüdü gercekten
Ay cuma kalp atışı mı varNaptın canım
3 tane iğne verdi onları da 3 gün arayla vurdurdum onun dışında günde 2 tane olarak demislerdi canım şimdi bu kanama nedir sence tutunma kanamasımi yoksa bebek gittimi Allah korusunGünde 6 tane kullandım 2 transferimde de. Sabah öğle akşam 2'şer tane. Sen çok az alıyorsun. Igne falan var mı? Ne bileyim 2 günde bir falan?
göbekten vurulan ignelere bebege gelmiyor mu ben onu da anlamıyorım ?Göbekten iğne veriyomuş benim ki. covidden ötürü sağlık ocağına gitmeyelim diye
Transferin in kaçıncı günü canım kan tahlili yaptırdın mı3 tane iğne verdi onları da 3 gün arayla vurdurdum onun dışında günde 2 tane olarak demislerdi canım şimdi bu kanama nedir sence tutunma kanamasımi yoksa bebek gittimi Allah korusun
Merional kullanmadan önce kaç yumurta vardı? Ben biraz umutsuz vakayım galibaMerional kullandığımda 6 yumurtam olmuştu, aşılama yaptıracaktım, yumurta çok olduğu için iptal edildi. Tüp bebekte gonal f kullandım
10. Günü canım yarindan sonra kan testine çağırdılarTransferin in kaçıncı günü canım kan tahlili yaptırdın mı
Benımde bugün 7.gunum lekelenme oldu kırmızı değildi tam pembemsiydi. Senin yoğun mu oldu kanaman devamı geldi mi. İlaç takviyesi yaptı mı doktor10. Günü canım yarindan sonra kan testine çağırdılar
Tazede tutan cok dondurulmus da canim kesinliği yok ama bizim merkrz genelse dondurulmusu tercih ediyo benim 9 yumurta toplanmasina rağmen dondurulmus oldum ama taze olup tutanda cok gruptaDondurulmuş embriyo taze transfere göre tutunması daha kolay hamile kaliniyomus doğrumu bu kızlar
canım bence senin bebiş yerini yapıyor ondan geldi kan. ztn kırmızı degilmiş. bende hiç kan leke gelmedi ama bende sürekli akıntı oluyor . beyaz beyazBenımde bugün 7.gunum lekelenme oldu kırmızı değildi tam pembemsiydi. Senin yoğun mu oldu kanaman devamı geldi mi. İlaç takviyesi yaptı mı doktor
O biraz nasip işi canım. Dondurulmus 5.gün tutmayıp taze 3.gün tutan çok varDondurulmuş embriyo taze transfere göre tutunması daha kolay hamile kaliniyomus doğrumu bu kızlar
İnşallahh canım. Tedirginim oldum ama Allahtan devamı gelmedi.canım bence senin bebiş yerini yapıyor ondan geldi kan. ztn kırmızı degilmiş. bende hiç kan leke gelmedi ama bende sürekli akıntı oluyor . beyaz beyaz
Yoooo beybigöbekten vurulan ignelere bebege gelmiyor mu ben onu da anlamıyorım ?
O da test günü laneti bacım. Burda takip ettiğim arkadaşlardan da denk geldim test yapıp pozitif görünce lekelenme oluyor bi telaş yaptırıyor. Bana da olmuştu.İnşallahh canım. Tedirginim oldum ama Allahtan devamı gelmedi.
Canım aynen yaa dedim keşke yapmasaydimO da test günü laneti bacım. Burda takip ettiğim arkadaşlardan da denk geldim test yapıp pozitif görünce lekelenme oluyor bi telaş yaptırıyor. Bana da olmuştu.
Devamı gelmediyse rahat ol. Biraz takip et bakalım sonraki günlerde lekelenme olacak mi. Inşallah sorunsuz atlatırsın bu süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?