- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.621
Olsun canim aslinda baya yuksek cikmis 2.ci gerek gördümu benim 2.teste gerek gormedi doktorAmin canım inşallah güzelce artar sağlıkla devam eder yarın yine veririm tahlil ama sağlık ocağı bir gün sonraya verecek yine
Ben de sadece fitil kullaniyodum 6 tane. Ama böyle leke falan gelince dr bi tane daha at diyoduİnşallah yerlesmedir canım. Fitili günde 3 defa 2 tane at dedi. Uzanıyorum canım valla wc ye bile gitmeye korkuyorum
Olabilir. Fitil mi 2 tane kullaniyosunProgestan kullanıyorum günde 2 ama pazar günü elimdeki bitmişti pazar o yüzden alamadim pazartesi aldim ondanmi olmuştur sence ?
O fark etmez ultrasonla kontrol edip ona göre yapiyo ya transferi. Sıkıntı yok yaniYaa ben leke gününden söyledim draasistanına sordm leke geldiği gün sayıyoruz dedi.benm hesap karıştı.yrn söyleyim bari dr a 29.u söküldm dr a 26dedim
Kumbara gibi kırınca bebek çıkacakBen de sadece fitil kullaniyodum 6 tane. Ama böyle leke falan gelince dr bi tane daha at diyoduat babam at
Ben de fitili hiç sevmiyorumben bugün iş yerinde hemşireye vurdurdum. yarın da işe gitcem . mahvoldum belim cıktı. evde uzanmakla bir olmuyormuş . sürekli yatıyorum şuan.
ben fitil sevmiyorum kullanmadım ama muayeneyi bile sevmiyorum ben fitil koyamam orama
AynenKumbara gibi kırınca bebek çıkacak
Ben yaşıyorum arkadaşım koca koca oldu uçları dünden beri de acıyoArkadaşlar bu iğneler ilaçlar gogusunuzde bir takım değişiklikler yaptı mi? Benim uçları biraz büyüdü de,geçici mı acaba ?
Ah canım Rabbim şifa versin çok üzüldümHerkese selambenim değerlerim sağlıklı gidiyor ancak aynı zamanda covid pozitif de oldum
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar ateşlendiğim içinde çok korktum bebek için zararlı olabilir diye bu gün transferimin 13. Günü değerim 1007 olmuş şükür. 11. Gün 443 tü
Umarım bebeğim etkilenmeyecektir
Ay bu ne güzel, ne maşallahlık bir sonuç böyletransferin 6 ımcı günü 92,12 cıktı
Ben 75 kullandım günlük. Gonal f'le beraber. Büyütüyor tabii.Merional 150 kullansan var mı? Bugün dr yazdı 3 doz günde.. Bu iğneyi kullanıp yumurtası olan var mı?
Canım gözün Aydın bebeğin için çok sevindim ama diğeri için üzüldüm korkma bebeğinde sende Allah’a emanet olun emin olun geçecek dinlen ve boğazına iyi bakHerkese selambenim değerlerim sağlıklı gidiyor ancak aynı zamanda covid pozitif de oldum
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar ateşlendiğim içinde çok korktum bebek için zararlı olabilir diye bu gün transferimin 13. Günü değerim 1007 olmuş şükür. 11. Gün 443 tü
Umarım bebeğim etkilenmeyecektir
Transferden önce fitili kullandiriyolar. Hatta transferin peşine de dr atmıştı 2 taneBen igne vurmuyorum, sadece progrestron fitili kullaniyorum
Yok canım şükür gelmedi ama kasık ağrım var.Aynenfitil kumbarası geldi mi daha leke canım?
Ben de 2 tedavimde sadece fitil kullandım. Günde 6 tanecikIgne hic vurmadin mi? Transferden sonra? Ben norvecte tedavi göruyorum ve burda doktor ilgisi cok az
Olur onlar rutin ağrılarYok canım şükür gelmedi ama kasık ağrım var.
Evet ediliyor. Keseyi miydi kalp mi hatırlamıyorum. O zaman bıraktırmıştı.Transferden sonra estrofeme devam ettiniz mii?
Evet günde 2 tane dediler bana sen kaç tane aliyosunOlabilir. Fitil mi 2 tane kullaniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?