- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 83
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
- #17.601
inş cnm sabahları idrar testi ile bakıyorum :) artık rutinim olduMasalllah masallah hadi bakalim artarak devam eder inslalah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş cnm sabahları idrar testi ile bakıyorum :) artık rutinim olduMasalllah masallah hadi bakalim artarak devam eder inslalah
Aynen bende 12.gune kadar yaptim testim de bitti daha da yapmiyoruminş cnm sabahları idrar testi ile bakıyorum :) artık rutinim oldu
Cok tesekkur ederimHadi inşlh gzl yumoşların olsun
Oo süperBaciko 1,4 cm gozuktu kese
Çok teşekkür ederimm sadece parol kullanabiliyorumÇok geçmiş olsun canım, dinlen bol bol, doktorun ne dedi, ilaç kullanmadan atlatacaksın sanırım, bebeğin daha dayanıklı olur canım, doğumca bağışıklık kazanmış olacak minik
Hergün vurulduğun iğne ben progestan vuruluyordum yanında getir demişlerdi. Transferden önce hastanede vurdular sor bence
Prednol ne hapi canim?Bana da prednol vermişti gerçekten çok güzel iştah açıyor. Ben memnundum ama 5 gün kullan dedi doktor,malesef devam edemiyorum en sevdiğim ilacti
Ben de fitil kullanıyodum, transferden günü koymadan gel dediler. Tranaferden çıkınca eve gidince fitili koyun ve kullanmaya aynı şekilde devam edin dedilerBen igne vurmuyorum, sadece progrestron fitili kullaniyorum
Igne hic vurmadin mi? Transferden sonra? Ben norvecte tedavi göruyorum ve burda doktor ilgisi cok azBen de fitil kullanıyodum, transferden günü koymadan gel dediler. Tranaferden çıkınca eve gidince fitili koyun ve kullanmaya aynı şekilde devam edin dediler
Cok erken miydi transferin?Ben de fitil kullanıyodum, transferden günü koymadan gel dediler. Tranaferden çıkınca eve gidince fitili koyun ve kullanmaya aynı şekilde devam edin dediler
Evet canım devam ediliyorTransferden sonra estrofeme devam ettiniz mii?
Yok canım, yumurta toplama işleminden sonraki gün progesteron fitil başladım günde 2 defa, taze transfer oldum, transfer sabahı koymadan gel dediler, transferden çıkınca evde koymamı söylediler. Fitil harici bişey kullanmadım ben tranaferden sonra, folik asit alıyodum tabi bi de takviye olarakIgne hic vurmadin mi? Transferden sonra? Ben norvecte tedavi göruyorum ve burda doktor ilgisi cok az
Saat 13:30 daydı, transferden çıktım 2 saat sonra fitili kullanın dediler, eve geçince kullandımCok erken miydi transferin?
Ben dondurulmus embriyo transferi olucam allah kismet ederse, hayirli olur insallahYok canım, yumurta toplama işleminden sonraki gün progesteron fitil başladım günde 2 defa, taze transfer oldum, transfer sabahı koymadan gel dediler, transferden çıkınca evde koymamı söylediler. Fitil harici bişey kullanmadım ben tranaferden sonra, folik asit alıyodum tabi bi de takviye olarak
Çok teşekkür ederim hepimiz güzel hayırlı haberler alalım buradan verelim inşallahHayırlı olsun
Amin canım inşallah güzelce artar sağlıkla devam eder yarın yine veririm tahlil ama sağlık ocağı bir gün sonraya verecek yineHayirli olsun canim devamida guzelce gelir inslalah
Evet hala daha günde 4 defa alıyrmTransferden sonra estrofeme devam ettiniz mii?
Inşaallah tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruzEwet bende isyan eder gibi konusuyodum tecrübe ettiğim için uyarmak istedim hazırlıklı olmak en güzeli emin olun daha az yıpratıyor