- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.661
Bir şey olursa progesteron takviyesi yapılır. Olmasın inşallah.Canım aynen yaa dedim keşke yapmasaydimtup bebek sürecinde lekelenme yaşayan cok malesef. Takipteyim zaten şükür devamı gelmedi
düşünme onu tutunma yer etme kanaması oİnşallahh canım. Tedirginim oldum ama Allahtan devamı gelmedi.
Aynen canım doktor fitili arttırdi ve kan sulandirilari kestiBir şey olursa progesteron takviyesi yapılır. Olmasın inşallah.
Burda çok gördüm 7-9.gün aralığında tek seferlik lekelenme yasayan
Hibor sen kullanıyordun galiba. Onu da bıraktın miAynen canım doktor fitili arttırdi ve kan sulandirilari kesti
Niye öyle dedin canım, öyle düşünme lütfen, olur yumurtan niye olmasın, merional kullanmadan önce herkes gibi 1 yumurtam oluşuyodu. Merional kullandıkça yumurta sayısı arttı, büyüklükleri farklıydı tabi. Doktor yumurta büyüklüklerine göre iğne dozunu ayarlıyordu. Güzel düşün güzel olsun, yumurta ve sperm varsa her zaman umut var, unutma bebek olması için tek yumurta ve milyonlarca sperm için tek bir tanesinib birleşmesi yetiyorMerional kullanmadan önce kaç yumurta vardı? Ben biraz umutsuz vakayım galiba
ozamn günün bir önemi yokO fark etmez ultrasonla kontrol edip ona göre yapiyo ya transferi. Sıkıntı yok yani
Rabbim hayırlı ise yüzünü güldürsün canım. benim bugün oldu opu bana da dua ederseniz sevinirim. Yarın yumurtaların kalitesi için bilgilendirecek LEDMerhabalar canım ben de hafta içi yumurta toplamam olacak çarşamba yada perşembe duruma göre 3. Gün taze transfer denenecek sanırım herkesin Allah yardımcısı olsun bana da dua eder misiniz
Amin canım, sizin Yumurta toplama ne zmnn olmuştBenimde cuma gunu transferim Allah yardimcimiz olsun insallah hersey gonlumuze gore olur
Valla 19unda transfer oldum canım geçen hafta cuma gittim keseyi gördü bu cuma tekrar çağırdı ozaman 6 haftalık filan olucam sanırım onu doktor birdaha geldiğinde sölücem dediAy cuma kalp atışı mı varkaç haftalıksın canım usg görüntüsüne göre ne dedi doktor?
Bugün yumurta görmedi canım. Çook küçük olanlar varsa iğneyle belki görünür dedi. Erken yumurtalık yetmezliği var bende de ondan öyle dedimNiye öyle dedin canım, öyle düşünme lütfen, olur yumurtan niye olmasın, merional kullanmadan önce herkes gibi 1 yumurtam oluşuyodu. Merional kullandıkça yumurta sayısı arttı, büyüklükleri farklıydı tabi. Doktor yumurta büyüklüklerine göre iğne dozunu ayarlıyordu. Güzel düşün güzel olsun, yumurta ve sperm varsa her zaman umut var, unutma bebek olması için tek yumurta ve milyonlarca sperm için tek bir tanesinib birleşmesi yetiyor
İnsallah insallah insallah cok cok cok guzel olsun hayirlisiylaRabbim hayırlı ise yüzünü güldürsün canım. benim bugün oldu opu bana da dua ederseniz sevinirim. Yarın yumurtaların kalitesi için bilgilendirecek LED
Benim de yarin yumurta toplama bana da dua edin olur muİnsallah insallah insallah cok cok cok guzel olsun hayirlisiyla
Bak hele bak iğne ye sevinen biri yine uçlardasın çılgın kofiBen de fitili hiç sevmiyorumbu dr'um iğne veriyomuş. Gayet memnunum bu durumdan. Imza: psikopat kofi
ben gonalf+merional kullanmıstmMerional 150 kullansan var mı? Bugün dr yazdı 3 doz günde.. Bu iğneyi kullanıp yumurtası olan var mı?
Aynen canım hiboru ve aspriirni bıraktım. İnşallah tamamendirHibor sen kullanıyordun galiba. Onu da bıraktın mi
Yaşın ve amh kaç canımBugün yumurta görmedi canım. Çook küçük olanlar varsa iğneyle belki görünür dedi. Erken yumurtalık yetmezliği var bende de ondan öyle dedimİnşallah 2021 hepimize iyi gelir dualarımız kabul olu
Etkisi oldu mu pki iğneleri?ben gonalf+merional kullanmıstm
Maşallah çok sevindim.Merhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydumçok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 herşey yolundaymış bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız
Transferden önce hergun kactane kullaniyordun canim? Ben iki tane, sabah ve gece olarakTransferden önce fitili kullandiriyolar. Hatta transferin peşine de dr atmıştı 2 taneyanında götür canım
Ben senden 3 gün sonra transfer olmuşum beni de cumartesi çağırdı ama pek umudum yok valla duyacağıma dair. 5+5 oluyorum cumartesi.Valla 19unda transfer oldum canım geçen hafta cuma gittim keseyi gördü bu cuma tekrar çağırdı ozaman 6 haftalık filan olucam sanırım onu doktor birdaha geldiğinde sölücem dedihadi inşallah hayırlısı ile duyarım daha kimsenin haberi yok kalp atışını bekliyorum millete söylemek için annemlere bile sölemedik hatta tüp bebekten haberleri yok kimsenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?