• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merional kullanmadan önce kaç yumurta vardı? Ben biraz umutsuz vakayım galiba😔
Niye öyle dedin canım, öyle düşünme lütfen, olur yumurtan niye olmasın, merional kullanmadan önce herkes gibi 1 yumurtam oluşuyodu. Merional kullandıkça yumurta sayısı arttı, büyüklükleri farklıydı tabi. Doktor yumurta büyüklüklerine göre iğne dozunu ayarlıyordu. Güzel düşün güzel olsun, yumurta ve sperm varsa her zaman umut var, unutma bebek olması için tek yumurta ve milyonlarca sperm için tek bir tanesinib birleşmesi yetiyor🤗😉

Merhabalar canım ben de hafta içi yumurta toplamam olacak çarşamba yada perşembe duruma göre 3. Gün taze transfer denenecek sanırım herkesin Allah yardımcısı olsun bana da dua eder misiniz
Rabbim hayırlı ise yüzünü güldürsün canım. benim bugün oldu opu bana da dua ederseniz sevinirim. Yarın yumurtaların kalitesi için bilgilendirecek LED

Ay cuma kalp atışı mı var 😍 kaç haftalıksın canım usg görüntüsüne göre ne dedi doktor?
Valla 19unda transfer oldum canım geçen hafta cuma gittim keseyi gördü bu cuma tekrar çağırdı ozaman 6 haftalık filan olucam sanırım onu doktor birdaha geldiğinde sölücem dedi 😍 hadi inşallah hayırlısı ile duyarım daha kimsenin haberi yok kalp atışını bekliyorum millete söylemek için annemlere bile sölemedik hatta tüp bebekten haberleri yok kimsenin 😅

Niye öyle dedin canım, öyle düşünme lütfen, olur yumurtan niye olmasın, merional kullanmadan önce herkes gibi 1 yumurtam oluşuyodu. Merional kullandıkça yumurta sayısı arttı, büyüklükleri farklıydı tabi. Doktor yumurta büyüklüklerine göre iğne dozunu ayarlıyordu. Güzel düşün güzel olsun, yumurta ve sperm varsa her zaman umut var, unutma bebek olması için tek yumurta ve milyonlarca sperm için tek bir tanesinib birleşmesi yetiyor🤗😉
Bugün yumurta görmedi canım. Çook küçük olanlar varsa iğneyle belki görünür dedi. Erken yumurtalık yetmezliği var bende de ondan öyle dedim😅 İnşallah 2021 hepimize iyi gelir dualarımız kabul olu🙏🏻

Merhaba arkadaşlar ben kalp atışını duydum ❤️ çok şükür çok duygulandım. Dr haftasına tam uyumlu olduğunu söyledi. Adet tarihine göre 6+2 😍 herşey yolundaymış 🙏🙏 bekleyen arkadaşlarım inşallah sizde göreceksiniz dualarımdasınız🙏🙏
Maşallah çok sevindim. 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin . İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız

Valla 19unda transfer oldum canım geçen hafta cuma gittim keseyi gördü bu cuma tekrar çağırdı ozaman 6 haftalık filan olucam sanırım onu doktor birdaha geldiğinde sölücem dedi 😍 hadi inşallah hayırlısı ile duyarım daha kimsenin haberi yok kalp atışını bekliyorum millete söylemek için annemlere bile sölemedik hatta tüp bebekten haberleri yok kimsenin 😅
Ben senden 3 gün sonra transfer olmuşum beni de cumartesi çağırdı ama pek umudum yok valla duyacağıma dair. 5+5 oluyorum cumartesi.
Ondan sordum mutlaka bana da haber ver🤗

Back