• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Yaa ben leke gününden söyledim dra😂asistanına sordm leke geldiği gün sayıyoruz dedi.benm hesap karıştı.yrn söyleyim bari dr a 29.u söküldm dr a 26dedim😂😂
O fark etmez ultrasonla kontrol edip ona göre yapiyo ya transferi. Sıkıntı yok yani 😊

ben bugün iş yerinde hemşireye vurdurdum. yarın da işe gitcem . mahvoldum belim cıktı. evde uzanmakla bir olmuyormuş . sürekli yatıyorum şuan.
ben fitil sevmiyorum kullanmadım ama muayeneyi bile sevmiyorum ben fitil koyamam orama 😂😂😂🤪
Ben de fitili hiç sevmiyorum 😑 bu dr'um iğne veriyomuş. Gayet memnunum bu durumdan. Imza: psikopat kofi 😅😅😅

Merional 150 kullansan var mı? Bugün dr yazdı 3 doz günde.. Bu iğneyi kullanıp yumurtası olan var mı?

Herkese selam ☺️ benim değerlerim sağlıklı gidiyor ancak aynı zamanda covid pozitif de oldum 🙄
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar ateşlendiğim içinde çok korktum bebek için zararlı olabilir diye bu gün transferimin 13. Günü değerim 1007 olmuş şükür. 11. Gün 443 tü 🙏
Umarım bebeğim etkilenmeyecektir 👼🏼
Ah canım Rabbim şifa versin çok üzüldüm 😞 ne durumdasın şuan? Kaçıncı günündesin covidin?

Merional kullandığımda 6 yumurtam olmuştu, aşılama yaptıracaktım, yumurta çok olduğu için iptal edildi. Tüp bebekte gonal f kullandım

Herkese selam ☺️ benim değerlerim sağlıklı gidiyor ancak aynı zamanda covid pozitif de oldum 🙄
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar ateşlendiğim içinde çok korktum bebek için zararlı olabilir diye bu gün transferimin 13. Günü değerim 1007 olmuş şükür. 11. Gün 443 tü 🙏
Umarım bebeğim etkilenmeyecektir 👼🏼
Canım gözün Aydın bebeğin için çok sevindim ama diğeri için üzüldüm korkma bebeğinde sende Allah’a emanet olun emin olun geçecek dinlen ve boğazına iyi bak 🤲🏻

Back