Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Çok geçmiş olsun canım, dinlen bol bol, doktorun ne dedi, ilaç kullanmadan atlatacaksın sanırım, bebeğin daha dayanıklı olur canım, doğumca bağışıklık kazanmış olacak minik
Çok teşekkür ederimm sadece parol kullanabiliyorum
Bir de C D vitamin ve çinko takviye aldım doktorumun onayıyla gerisi bebeğe zararı olmayan bitkisel çözümler

Ben de fitil kullanıyodum, transferden günü koymadan gel dediler. Tranaferden çıkınca eve gidince fitili koyun ve kullanmaya aynı şekilde devam edin dediler
Igne hic vurmadin mi? Transferden sonra? Ben norvecte tedavi göruyorum ve burda doktor ilgisi cok az

Igne hic vurmadin mi? Transferden sonra? Ben norvecte tedavi göruyorum ve burda doktor ilgisi cok az
Yok canım, yumurta toplama işleminden sonraki gün progesteron fitil başladım günde 2 defa, taze transfer oldum, transfer sabahı koymadan gel dediler, transferden çıkınca evde koymamı söylediler. Fitil harici bişey kullanmadım ben tranaferden sonra, folik asit alıyodum tabi bi de takviye olarak

Ben dondurulmus embriyo transferi olucam allah kismet ederse, hayirli olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…