Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ayy maşallah maşallah

Gunaydin herkese bugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
canım bende bugun kan sonucumu hemşire ile paylaştım erken yaptım diye ilaçlarım yazılcaktı.
bir daha 11 inde yap dedi bana. ondan sonra bir gün daha yap diyebilirler cunkü sordum artış olup ılmadıgına idrar ile bakıyorum dedim. biz kan degeri bir daha olcak mi diye . sonra da kese için ultrason günümayarlarız dediler ama ben istanbula gitmek istemiyorum kese için. yoldan korkuyorum. burada bir doktora gidecegim zaten gebelik için o da tüp bebek yapıyor izmir irenbe ile ortak . ona gitcem heralde

Canım senin de kasıklarında ağrı oldu mu hiç, ilaçlardan mı acaba sanki opudan yeni çıkmışım gibi ağrıyor. Bi doluluk var. Muhtemelen kist oldu bende Öyle olursa ertelenecek tedavim
Yumurtan büyümüştür belkş ondan kasık ağrın olabilir benm yumurtlama zamanı hep kasık ağrım olur ama bi kaç saat kdr.üşütmüşte olabilirsin bak.kntrolün ne zaman?

Canım bence 11ini bekleme. İki günde bir yp. Zaten yaklaşık 3 test iki günde bir artış güzelse devamını istemiyorlar ama artışı görmek adına iki günde bir onemli

Canım bence 11ini bekleme. İki günde bir yp. Zaten yaklaşık 3 test iki günde bir artış güzelse devamını istemiyorlar ama artışı görmek adına iki günde bir onemli
canım brn onu idrardan yapıyorum bugün sabah daha koyu cıktı.
2 güne bir isticeklr onlar ztn :) 11.12 ve 13.12 de yaparım

Herkese selam benim değerlerim sağlıklı gidiyor ancak aynı zamanda covid pozitif de oldum
Kendinize çok dikkat edin arkadaşlar ateşlendiğim içinde çok korktum bebek için zararlı olabilir diye bu gün transferimin 13. Günü değerim 1007 olmuş şükür. 11. Gün 443 tü
Umarım bebeğim etkilenmeyecektir

Cok gecmis olsun canim bebisine birsey olmaz hatta nerden duydum bilmiyom ama covid annelerinin bebekleri covide karsi bagisiklik kazaniyormus dogrumudur acaba

Cok gecmis olsun canim etkilenmez umarim seninle ayni gunde transfer olmusuz benimde 13.gun bugun sen yinede cok dikkatli ol ilac vs de kullanamiyoruz dinlen istirahat et meyve tuket bol.bol c vitamini al inslalah kolaylikla atlatirsin

Yumurtan büyümüştür belkş ondan kasık ağrın olabilir benm yumurtlama zamanı hep kasık ağrım olur ama bi kaç saat kdr.üşütmüşte olabilirsin bak.kntrolün ne zaman?
Regl olunca gidecem, reglime var daha, benim de yumurtlama ağrım olur ama bu ondan farklı. Üşütmüş olabilirim evet benim de aklıma geldi

Regl olunca gidecem, reglime var daha, benim de yumurtlama ağrım olur ama bu ondan farklı. Üşütmüş olabilirim evet benim de aklıma geldi
mrk etme enfekaıyn va vrsa antibiyotık eklwr tedavıne.onun için iptal etmez çok fazla olmadıkça.ayaklarını sıcak tut bide hergün ılık süt iç evde mahnezyum vitamin varsa kullan bebeğim

Çok geçmiş olsun canım, dinlen bol bol, doktorun ne dedi, ilaç kullanmadan atlatacaksın sanırım, bebeğin daha dayanıklı olur canım, doğumca bağışıklık kazanmış olacak minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…