- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.421
Maşallah canım çok güzel değerin tr ebrik ediyorumKızlaaar değerim 226 çıktıDoktor 10.gün için gayet güzel bir değer dedi Perşembe artışa bakacak
Malatya da yaptırıyorum canımDoktorun kim canım
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinMalatya da yaptırıyorum canım
İnşallah canımHayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Aaa Benim transferim cumaertesi ama bana progrestron ingnesiyle alakali birsey söylemediler, hastanede kendileri mi vuruyor acaba?Evet canım hepsini alıyorsun hatta transfer öncesi progestan iğne ve kan sulandırıcıyı da vuruyorlar
Canım banada transfere kadar hiç birşey vermediler transferden sonra doktor reçete yazdı 5 gün progestan iğne verdi sonra fitil olarak devam ettim birde duphaston yani transferden sonra doktor söledi her doktorun farklı tedavi yöntemi var doktorun verir zatenAaa Benim transferim cumaertesi ama bana progrestron ingnesiyle alakali birsey söylemediler, hastanede kendileri mi vuruyor acaba?
Aynı sorun bizde de cnm bnde çok üzülüyorum bu durumaNoktası virgülüne aynı bizbidr bunun iş arkadaşları patır patır evleniyor ay dolmadan hamile eşleri biz 2.5 yıldır evliyiz adam üzülüyor
Inşallah cnm tez vakitte olur hepimizin inşallahBenimki de pöh aynı anlattığın gibi durumlar bizde de aynı. Ben gelen misafirlerle oturuyorum o çocuklarla oynuyo valla hem de çok fazla inşallah onunda yavrusu okurda kendi çocuğuyla oynar tabi o zaman da uykusuzluktan bıkmazsagörcez bakalım
aman da aman anniş oluyor hayırlı olsunGunaydin herkesebugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Hergün vurulduğun iğne ben progestan vuruluyordum yanında getir demişlerdi. Transferden önce hastanede vurdular sor benceAaa Benim transferim cumaertesi ama bana progrestron ingnesiyle alakali birsey söylemediler, hastanede kendileri mi vuruyor acaba?
Bende oyle canim hep takip ederdim ilk defa uye oldum ve bi topiktw yazistim ama gercekten cok iyi geliyor seninle ayni seyleri yasamis empati kurabilen insanlarla denk gelmek gerçekten cok guzel bi duygu inslalah Rabbim burda olan herkesin gönlünden geceni hayatına versin saglikli gebelik ve dogum nasip etsin tekrar deneyenlerin Rabbim kat be kat yardimcisi olsun en kisa surede Rabbim yuzelrini guldursunKızlar bu benim ilk tedavimdi.Sonu güzel olur olmaz bilmiyorum yani sanırım bebeğimi kucağıma almadan hala inanamayacağım.Her biriniz sanki benim başka versiyonum.Aynı endişeleri,acıları,sevinçleri ve heyecanları yaşıyoruz.İlk kez forumdaki bir başlığa da bu kadar sık yazdım.Allah şu an yaşadığım mutluluğu herkese ama herkese yaşatsınÇok masum bir şey istiyoruz rabbim zorlaştırıyorsa elbet bir bildiği vardır yaşadığımız sıkıntılar misli ile mutluluk ferahlık olarak dönsün bize Kendi adıma hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
Beni yanlış anlama canım ama ben on yıldor uğrasıyorum böle düşünme isyan etmiş gibi olırdaha fazla sınanırsın allah korusunAynı sorun bizde de cnm bnde çok üzülüyorum bu durumabizde 2 yıllık evliyz hala ugrasiyz
Amin canım inşallah tez vakitteInşallah cnm tez vakitte olur hepimizin inşallahsiz nerde görev yapiynz biz diyrbakirdyz
Maşallah rabbim tamamına erdirsin canım cok güzel değerinKızlaaar değerim 226 çıktıDoktor 10.gün için gayet güzel bir değer dedi Perşembe artışa bakacak
hayırlı olsun cnm bugün ne çok anne gelmiş buraya maşallahKızlaaar değerim 226 çıktıDoktor 10.gün için gayet güzel bir değer dedi Perşembe artışa bakacak
Sen naptın canım kalp atışı için nezaman gideceksin tahlilini kaç çıkmıştıMaşallah rabbim tamamına erdirsin canım cok güzel değerin
Çok şükür canım gözümüz aydınKoficim negatif korona test sonucum
Şahane bir değer canım hayırlı bereketli olsun inşaallah. Kucağına aldığın günleri de förelim hep beraberKızlaaar değerim 226 çıktıDoktor 10.gün için gayet güzel bir değer dedi Perşembe artışa bakacak
Ah benim aşkımda ikinci çizgiyi görmüşGunaydin herkesebugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?