- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.441
Saol kuzum Allah razı olsun en yakın zamanda sana da nasip olsunAh benim aşkımda ikinci çizgiyi görmüş7.güne göre epey koyu çıkmış çizgi. Beta yüksek gelicek galiba hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
Hayırlı bereketli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşaallah
yaaaa transfer günü arkiidişimmm .Gunaydin herkesebugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Malatyada nerde?Malatya da yaptırıyorum canım
Ben de çatladım burda napiyim mecbur kaldim göz dağı vermeyeSaol kuzum Allah razı olsun en yakın zamanda sana da nasip olsunafaroz edilecen dedin diye yaptım biliyosun yapmicktim
Saol kuzum Yrin da insallah güzel bir değer görürümyaaaa transfer günü arkiidişimmm .
nasıl merak ediyordum . alıntılamış kofi ordan gördüm.
çok sevindimmmm .
Arkadaş 2.5 yıldır evliyz hala yok deyince bnde ona göre dedim canm bizde 2 yıldır evliyz uğraşırız die.tabiki biliyrm yıllarca neler çeken uğraşanlar var hepimiz bu yollardan geçiyoruz aynı şeyleri yaşıyoruzBeni yanlış anlama canım ama ben on yıldor uğrasıyorum böle düşünme isyan etmiş gibi olırdaha fazla sınanırsın allah korusun
göreceksinnn . eski eskide kaldı önümüze bakalımmmSaol kuzum Yrin da insallah güzel bir değer görürüm
DoğufertilMalatyada nerde?
Denizhan hoca mı?Doğufertil
EvetDenizhan hoca mı?
Sende mi onda yaptırdınDenizhan hoca mı?
Cok sempatik bi adam değil mi ya? Sakin sakin konuşuyor anlatıyor tamam oldu diyorsunSende mi onda yaptırdın
Canım benim de aynı olmuştu endişe etme mümkün olduğunca yat ve proluton depot u sor doktoruna inşallah bir şey olmaz sakin ol iyi düşünKızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbidoktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez
drla knstunmu?ne diyor bu durumaKızlar adet oluyor gibi hissediyorum dün kahverengi sariyken kırmızıya döndü az az kan geliyor transferin 10. Günündeyim böyle olan oldumu çok endiseleniyorum
Benim transferden 12 saat oldu yerleşme kanamasıydı işte tuttu çok şükür seninde yerleşme kanamasıdırBendede kahverengi lekelenme oldu transferden üç saat sonra böyle olan var mı aranızda. Doktor demişti ama bu kadar erken olacağını düşünmedim
Yerleşmedir o kuzum devamı gelmez inşlh dr un bak akıllı adam kan sulandırıcıyı bıraktırmıs.bazıları ısrarla devam ettiriyor.Allah güzelce devamını getirsinKızlar lekelenme oldu. Pembemsi gbidoktora msj attim fitili arttırdi kan sulandirilari bırak dedi. İnsallahh yerleşmedir ve devamı gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?