Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Vücudun bebeği kabul etmesini sağlıyor ve hamilelik tam haftasında ilerliyor şuan embriyoyu besliyormuş. Sen nerede taktırıyorsun?
Beslemeyı bılmıyodum sadece kabul etmeyı kolaylaştrıyo diye bılıyodum bagısıklık sistemını baskılıyo dedıler bana. Sana doktorun mu soyledi besledıgını? Maslak acıbademde taktırdım

Beslemeyı bılmıyodum sadece kabul etmeyı kolaylaştrıyo diye bılıyodum bagısıklık sistemını baskılıyo dedıler bana. Sana doktorun mu soyledi besledıgını? Maslak acıbademde taktırdım
Evet içinde çok vitamin varmış acil doktoru söyledi bende Fulya acıbadem de taktırıyorum.

Noktası virgülüne aynı biz bidr bunun iş arkadaşları patır patır evleniyor ay dolmadan hamile eşleri biz 2.5 yıldır evliyiz adam üzülüyor

Zaten serum yoğun bakımda kendi kendine beslenemeyen hastalarda kullanılıyormuş normalde

Benimki de pöh aynı anlattığın gibi durumlar bizde de aynı. Ben gelen misafirlerle oturuyorum o çocuklarla oynuyo valla hem de çok fazla inşallah onunda yavrusu okurda kendi çocuğuyla oynar tabi o zaman da uykusuzluktan bıkmazsa görcez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…