Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Olur canım sıkıntı yapma boşver millet ne dediyse sonucu iyi çıkacak

Hemşireler zaten felaket tellalı boşver sen onları

Canım naptın sonucun çıktı mı bir de bugün kaçtaydı randevu inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Bugun tr saati 17:30 da randevum var keseyi gormeye gidicez dua edin olurmu.. yine kimyasal gibi geliyor bana ya hayirlisi olsun Rabbim banada karnimdaki yavrumun buyudugunu gormeyi nasib etsin tum goremeyenlere gelsin bu duam

Ay negatif cikti deyince de erken diyorlar sen ona kafani hic takma canim yanlis olmasi cok minicik ihtimal. Pozitiftir oo

Bugun tr saati 17:30 da randevum var keseyi gormeye gidicez dua edin olurmu.. yine kimyasal gibi geliyor bana ya hayirlisi olsun Rabbim banada karnimdaki yavrumun buyudugunu gormeyi nasib etsin tum goremeyenlere gelsin bu duam
Niye kimyasal olsun canım senin değerim gayet yüksekti 700lerde bişeyi cuma kan tahlili çıktımı

Ya benım eşim bide pöh ama çok düşüncelidir maşallah diyim taşıyabilse bebeği taşımayı teklif eder eminşm
Bnmkide pöh aynı şey onun içinde geçerli ahh bi doğsa ben bakarım diyr da gerçekten içinden felaket çocuk sevgisi var arkdslr bazen geldiğinde onları bırakıp çocuklarıyla oturur yerde oyun oynar ilgilenir fln tabi bakalım bizde olunca görücez bu arada nerde görev yapiyrdnz

Yok canım zaten bugün keseyi görürsün sıkıntı yapma saat kaçta gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…