- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #17.381
Olur canım sıkıntı yapma boşver millet ne dediyse sonucu iyi çıkacakKan verdim bekliyorum.Hemşireler test yapıp yapmadığımı sordu yaptım dedim çift çizgiydi dedim.Çok güvenmeyin idrara ama falan dediler olumsuz konuştular biraz canım sıkıldı da neyse artıkOldu olmadı sonuna geldik,hayırlısı olsun!
Hemşireler zaten felaket tellalı boşver sen onlarıKan verdim bekliyorum.Hemşireler test yapıp yapmadığımı sordu yaptım dedim çift çizgiydi dedim.Çok güvenmeyin idrara ama falan dediler olumsuz konuştular biraz canım sıkıldı da neyse artıkOldu olmadı sonuna geldik,hayırlısı olsun!
Günaaydiin ne güzel bir Haber buuGunaydin herkesebugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Bugun tr saati 17:30 da randevum var keseyi gormeye gidicez dua edin olurmu.. yine kimyasal gibi geliyor bana ya hayirlisi olsun Rabbim banada karnimdaki yavrumun buyudugunu gormeyi nasib etsin tum goremeyenlere gelsin bu duamCanım naptın sonucun çıktı mı bir de bugün kaçtaydı randevu inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Ay negatif cikti deyince de erken diyorlar sen ona kafani hic takma canim yanlis olmasi cok minicik ihtimal. Pozitiftir ooKan verdim bekliyorum.Hemşireler test yapıp yapmadığımı sordu yaptım dedim çift çizgiydi dedim.Çok güvenmeyin idrara ama falan dediler olumsuz konuştular biraz canım sıkıldı da neyse artıkOldu olmadı sonuna geldik,hayırlısı olsun!
Dualaramiz seninle canim hayirli haberlerle gelesinGünaydın kızlarcım ben kan vermeye gidiyorum!Dua,iyi dilek,temenni ne varsa atın üzerime
Darısı sana ve tüm isteyenlere insallah canimMasallah hepinize canlar bu haberlerle sevinip umutlaniyoruzBen daha önce bu kadar pozitif haberler gelen topik görmemistim masallah subhanallah
Niye kimyasal olsun canım senin değerim gayet yüksekti 700lerde bişeyi cuma kan tahlili çıktımıBugun tr saati 17:30 da randevum var keseyi gormeye gidicez dua edin olurmu.. yine kimyasal gibi geliyor bana ya hayirlisi olsun Rabbim banada karnimdaki yavrumun buyudugunu gormeyi nasib etsin tum goremeyenlere gelsin bu duam
Bnmkide pöh aynı şey onun içinde geçerli ahh bi doğsa ben bakarım diyr daYa benım eşim bide pöhama çok düşüncelidir maşallah diyim taşıyabilse bebeği taşımayı teklif eder eminşm
Yok canım zaten bugün keseyi görürsün sıkıntı yapma saat kaçta gideceksinS sevgiliistanbul Yok canim cikmadi henuz.. bu tahliller uzun suruyor diye duymustum trombofili 1 ve 2 ye bakildi.. iyice gerildim dr lar yuzunden.. degerim yuksek cikti evet ama geri dusme gibi bir durum oluyormu?Kan aldirsammi bi bilemedim?
Evet canım çok güzel oldu bu forum.. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız kızlar kardeş oldukn hepimizMaşallah bu forum hepimize iyi geldi nekadar çok pozitif haber geldi Allah tamamına erdirsin inşallah
Saat 5bucukta ultrasonum var inshaAllahYok canım zaten bugün keseyi görürsün sıkıntı yapma saat kaçta gideceksin
Maşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahGunaydin herkesebugun transferimin 7.gunu. Yarın kan vericem. Bende bir test yapayım eksik kalmayım dedim
Aynen canım hayırlı ile devamında görürüz hepimiz bebişlerin izin inşallahEvet canım çok güzel oldu bu forum.. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız kızlar kardeş oldukn hepimiz
Kesin görürsün keseyi canım merak etme hber verSaat 5bucukta ultrasonum var inshaAllah
Sen ne durumdasin haftaya miydi randevun kalp atisi icin?Kesin görürsün keseyi canım merak etme hber ver
Cuma günü canım yine bana zaman geçmiyor inş duyarım kalp atışınıSen ne durumdasin haftaya miydi randevun kalp atisi icin?
Amiin insallah kuzummDarısı sana ve tüm isteyenlere insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?